marina289
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Τι όμορφος και τρυφερός γατούλης!! Καλή σου τύχη μικρούλη μου!!
Άντε το γλυκουλίνι μου! Φαίνεται ευχαριστημένο και να ζεστάθηκε![]()
Τι γάταρος είναι αυτός!!!!!!!!!!!!!
Πα νέ μο ρφος γάτος!!
Σας ευχαριστώ όλους. Είναι πράγματι τεράστιος και πανέμορφος!! Να δούμε αν θα είναι και τυχερός... αυτές τις μέρες με το κρύο και κυρίως τον αέρα έχει αποσυντονιστεί λιγάκι, του φαίνονται και περίεργες οι νιφάδες που πέφτουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος

Μπορεί να έχει 'τσαλακωθεί' η εμφάνιση μας αλλά είμαστε το ίδιο αξιαγάπητοι όπως πάντα!!

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Terifique
Δραστήριο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω και εύχομαι ο κύκλος της κακοτυχίας να έκλεισε πλέον!
Πόσο πια ακόμα;;
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι πραγματικά να ξεπεράσει τα διάφορα μικροπροβλήματα, να γίνει περδίκι και να βρει σύντομα το μόνιμο σπίτι του.

Terifique
Δραστήριο μέλος
Εξακολουθώ να τον νιώθω τυχερό μέσα στην όλη ατυχία του, που τον έχετε τρέξει , τον έχετε περιθάλψει, και τον έχετε φροντίσει υπεύθυνα και με πολύ αγάπη....
Ελπίζω και εύχομαι ο κύκλος της κακοτυχίας να έκλεισε πλέον!
Πόσο πια ακόμα;;
Πιστεύω κι εγώ πως είναι όντως πολύ τυχερός που έχει τόση φροντίδα κι αγάπη και δεν είναι μόνος του σε όλες αυτές τις αναποδιές που του τυχαίνουν.
Εύχομαι πραγματικά να ξεπεράσει τα διάφορα μικροπροβλήματα, να γίνει περδίκι και να βρει σύντομα το μόνιμο σπίτι του.![]()
Έχετε δίκαιο όπως το λέτε... απλά πολύ ατυχία (ή ατυχήματα) μαζεμένη σ' ένα τόσο μα τόσο γλυκό γατούλη... δεν υπερβάλω αλλά έχει μοναδικό χαρακτήρα, είναι γλυκός και απίστευτα υπομονετικός!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχει μαυρίσει η ψυχή μου... από το καλοκαίρι και μετά μια με τον Λουράκια και τώρα με τον μικρό μ' όλες τις ταλαιπωρίες του και με τον δικό μας γάτο να έχει τα δικά του θέματα. Ας είναι το τελευταίο για τον Φουτίνο.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρετε όμως ότι η πολύ ατυχία ακολουθείται από πολύ καλοτυχία...ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει κλπ κλπ![]()
συμφωνώ απόλυτα και σε αυτό ελπίζω όταν η πραγματική κακοτυχία μου χτυπάει την πόρτα!! Καλή τύχη Φούτη

Terifique
Δραστήριο μέλος
Σήμερα έχουμε τα γενεθλιάκια μας μαζί με τον φίλο μας τον Λούρ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Φουτάκο, εύχομαι από εδώ και πέρα να είσαι υγιής, χαρούμενος και τυχερός!!!!

Να βρεθεί και για σένα ένα ζεστό, σωστό και μόνιμο σπίτι να σε πάρει μακρυά από τις δυσκολίες της ζωής έξω!!! Σ' αγαπάμε και θα σε φροντίζουμε όσο χρειαστεί μέχρι τότε!!! Όμως εύχομαι αυτό το θέμα σύντομα από θέμα αγγελίας να γίνει υιοθεσίας!!
Εδώ κάνω αγκαλίτσες με τον μπαμπά που μ' αγαπάει πολύ... είμαι ακόμα αδυνατισμένος και η γούνα μου ακόμα φτιάχνει αλλά ακόμα και έτσι δεν ντρέπομαι και βγαίνω στο βίντεο για να σας στείλω πατουσάκια και μουστακάκια!!!

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σύντομα να είσαι στο καινούριο σου σπιτάκι
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος

Περιττό να πω ότι είναι ένας κούκλος με πολύ όμορφη γούνα και μεγάλη μουσούδα για πολλά πολλά φιλάκια, και γενικά πληθωρικός γάτος

marianaannou
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

marianaannou
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool