Χαρίζεται ο γατούλης των Ιλισίων

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Ο Ίλια βρέθηκε στα Ιλίσσια σε κακή κατάσταση. Αν και στειρωμένος κανείς δεν τον αναζήτησε, οπότε ψάχνουμε υιοθεσία.
Είναι ημιμακρύτριχος τιγρέ, ετών 5-7, πάρα πολύ τρυφερός και ήσυχος.
Εκανε το χειρουργείο του και τώρα αναρρώνει στη δουλειά μου, στα Ιλίσσια. Δυστυχώς, βρέθηκε θετικός σε περιτονίτιδα και Fiv (είναι σύνηθες στα αδέσποτα, δεν κολλάει ανθρώπους ή σκυλιά).
Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί ή έχει ήδη γατάκι με παρομοιο πρόβλημα, ας του δώσει μια ευκαιρία. Δεν υπάρχει ζωή γ'αυτό το πλάσμα πίσω στους δρόμους. Επίσης, παρακαλώ, όποιος ξέρει άτομο που έχει ευαισθησία στα ζωάκια με ιδιαίτερες ανάγκες, ας τον ενημερώσει μήπως ενδιαφέρεται
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και καλό ζώο και ήδη απολαμβάνει την πολυτέλεια και την ασφάλεια του διαμερίσματος!!!
Αρ. Πρωτ: 2791, 26/7/2012, ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΓΑ ΜΑΛΛΗ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01962.JPG
    DSC01962.JPG
    184,3 KB · Εμφανίσεις: 60
Αχ αγάπη μου δεν στάθηκε πολύ φιλική η ζωή μαζί σου, ευτυχώς που κάποιος άνθρωπος με καρδιά σε μάζεψε από τους δρόμους.. εύχομαι από δω και πέρα να αλλάξουν όλα και να σου χαμογελάσει η τύχη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από το στόμα σου και στου γατοοθεού το αυτί. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη υιοθεσία,αλλά δε χάνω τις ελπίδες μου. Μπορούμε να τον πάμε και Πάτρα η Κέρκυρα και όπου αλλού βρεθεί υπέυθυνος φιλόζωος να τον υιοθετήσει:/:

Απάντηση: Χαρίζεται ο γατούλης των Ιλισσίων

Γλυκεια μου ψυχουλα,ευχομαι να πανε ολα καλα.:(
Γιουλα,να το βαλω στην σελιδα μου στο φεεις;

Εύχομαι από καρδιάς να βρει αυτός ο γάτος την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει.
Φαίνεται ότι τα έχει τόσο μεγάλη ανάγκη κι εύχομαι να τα βρει το συντομότερο δυνατόν! :)

Βεβαίως Εφη, και ρωτάς;
Εγώ και ο Ιλια σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Εχω δυο εβδομάδες καιρό...

Ας το κοινοποιησει παιδια και οποιος αλλος μπορει.Πρεπει να βρει σπιτακι αυτο το πλασμα.

Το προώθησα κι εγώ, εύχομαι όλα να πάνε καλά για αυτόν το γάτο, βρε παιδιά!

Τι κανει ο αγαπημενος μας γατουλης;Κανενα νεο;

Για όποιον ενδιαφέρεται το βίντεο του είναι:
https://www.facebook.com/video/video.php?v=266389326810260&saved
Και το άλμπουμ του:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263243270458199.59615.100003175843716&type=3&l=8d9ca8bb9

Είμαι σε φάση που ψάχνω φιλοξενία από 18 Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου ή τουλάχιστον ζητώ επικοινωνία με άτομο (να έχει συστάσεις όμως) από Πατήσια καθώς αν δεν βρεθεί λύση ο γατούλης θα φιλοξενηθεί σε ένα δώμα στα Πατήσια, όπου όμως θα είναι για πολλές ημέρες μόνος του:/:.

Κατά τα άλλα ο γατούλης όλο πουρπουρίζει:). Εχουμε ξανά χειρουργείο το Σεπτέμβριο για να βγάλει το σύρμα και τις βίδες από το σαγόνι(Δυστυχώς, δεν υπήρχαν πολλές δυνατότητες βελτίωσης).
Το έχω ξαναπεί και γίνομαι κουραστική, αλλά δεν θα μπορέσει να επιβιώσει στο δρόμο. Δεν τρώει σωστά, δεν βλέπει καλά, λίγες θα είναι οι ημέρες του...

Ο Ίλια ψάχνει ακόμα σπιτάκι. Του απομένει ένα ακόμα χειρουργείο για να βγει το σύρμα από το σαγόνι του και θα επαναλάβουμε ξανά τις εξετάσεις αίματος γιατί δεν είναι τελείως σίγουρο ότι έχει fiv και fip.
Ο Ίλια είναι απίστευτα χαδιάρης και καλόβολος. Θέλει συνέχεια αγκαλιά και χάδια. Πρώτα τα χάδια και μετά το φαί:P
Είναι απαραίτητο να υιοθετηθεί γιατί δεν μπορέι να επιβιώσει στο δρόμο. Δεν βλέπει από το ένα μάτι και τρώει κυρίως μαλακιά τροφή.
Αν μπορουσα να ανεβάσω φωτο θα βλέπατε και εσείς ότι είναι ένας κούκλαρος (υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω μικρές φώτο των 200 kb;).
Δείτε λοιπόν το album του
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263243270458199.59615.100003175843716&type=3&l=8d9ca8bb9

Αγάπη μου, ψυχούλα μου!!!

Άντε, με το καλό να γίνει και το τελευταίο χειρουργείο του Ίλια κι όλα να πάνε καλά!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις! :)

Ευχαριστούμε!!!
Θα τα λέμε συχνά για τον Ίλια από εδώ και αλλού, μέχρι κάποιος να τον θελήσει:/:.

Ακόμα περιμένουμε μια μανούλα ή ένα πατερούλη. Τώρα που αλλάζει η εποχή έχουμε αρχίσει και φουντώνουμε και δείχνει η όμορφη κορμάρα μας!!!!!!!!!
Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε και τις επαναληπτικές εξετάσεις !!!!!

Συνημμένα

• DSC01999.JPG
    DSC01999.JPG
    326,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC01950.JPG
    DSC01950.JPG
    287 KB · Εμφανίσεις: 28
Εδώ είμαστε ακόμα και ψάχνουμε κάποιον να εκτιμήσει την ομορφιά μας και την καλοσύνη μας!!!!!!!!!!
(τελικά είναι όντως φορέας fip και fiv, χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα-είμαι σίγουρη ότι θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα)

Συνημμένα

• DSC02007.JPG
    DSC02007.JPG
    276,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC02011.JPG
    DSC02011.JPG
    312,7 KB · Εμφανίσεις: 30
Αγαπη μου...! το ξαναπροωθησα κι εγω στη σελιδα τη δικη μου και στου petmania στο fb ! ελπιζω κατι να γινει !

Να μαστε πάλι εδώ. Ψάχνουμε απεγνωσμένα γονείς σε Ελλάδα και σε Αγγλία. Εκεί τον προωθούν με το όνομα Feisty(στα Σκωτζέσικα μαχητής ) και έχουμε λάβει πολλές πολλές ευχές για τον πανέμορφο αυτό γατούλη.
Να και οι καινούργιες φωτο για να δείξουμε την αρχοντιά μας!!!!!!!!!!
Ο Ιλια ή Feisti είναι ενήλικος 6-7 ετών, θετικός σε περιτονίτιδα και aιds των αιλουροειδών και επίσης δε βλέπει από το ένα μάτι.Παρόλα αυτά χαίρει άκρας υγείας και από ότι φαίνεται θα είναι έτσι για πολλά χρόνια.
Παρακαλώ για τη θετική σας σκέψη και τη βοήθειά σας.
Φιλοξενείται προσωρινά στα Πατήσια, Γεωργία 6977429989

Συνημμένα

• DSC02073.JPG
    DSC02073.JPG
    295,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC02062.JPG
    DSC02062.JPG
    360,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC02048.JPG
    DSC02048.JPG
    147,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC02057.JPG
    DSC02057.JPG
    302,4 KB · Εμφανίσεις: 27
Ας πάνε όλα καλά !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back