youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι ημιμακρύτριχος τιγρέ, ετών 5-7, πάρα πολύ τρυφερός και ήσυχος.
Εκανε το χειρουργείο του και τώρα αναρρώνει στη δουλειά μου, στα Ιλίσσια. Δυστυχώς, βρέθηκε θετικός σε περιτονίτιδα και Fiv (είναι σύνηθες στα αδέσποτα, δεν κολλάει ανθρώπους ή σκυλιά).
Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί ή έχει ήδη γατάκι με παρομοιο πρόβλημα, ας του δώσει μια ευκαιρία. Δεν υπάρχει ζωή γ'αυτό το πλάσμα πίσω στους δρόμους. Επίσης, παρακαλώ, όποιος ξέρει άτομο που έχει ευαισθησία στα ζωάκια με ιδιαίτερες ανάγκες, ας τον ενημερώσει μήπως ενδιαφέρεται
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και καλό ζώο και ήδη απολαμβάνει την πολυτέλεια και την ασφάλεια του διαμερίσματος!!!
Αρ. Πρωτ: 2791, 26/7/2012, ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΓΑ ΜΑΛΛΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γλυκεια μου ψυχουλα,ευχομαι να πανε ολα καλα.

Γιουλα,να το βαλω στην σελιδα μου στο φεεις;
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι από καρδιάς να βρει αυτός ο γάτος την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει.
Φαίνεται ότι τα έχει τόσο μεγάλη ανάγκη κι εύχομαι να τα βρει το συντομότερο δυνατόν!

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βεβαίως Εφη, και ρωτάς;
Εγώ και ο Ιλια σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Εχω δυο εβδομάδες καιρό...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ας το κοινοποιησει παιδια και οποιος αλλος μπορει.Πρεπει να βρει σπιτακι αυτο το πλασμα.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263243270458199.59615.100003175843716&type=3&l=8d9ca8bb99
Παρακαλώ πολύ προωθήστε και εσείς όπου νομίζετε
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Το προώθησα κι εγώ, εύχομαι όλα να πάνε καλά για αυτόν το γάτο, βρε παιδιά!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι κανει ο αγαπημενος μας γατουλης;Κανενα νεο;
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.facebook.com/video/video.php?v=266389326810260&saved
Και το άλμπουμ του:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263243270458199.59615.100003175843716&type=3&l=8d9ca8bb9
Είμαι σε φάση που ψάχνω φιλοξενία από 18 Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου ή τουλάχιστον ζητώ επικοινωνία με άτομο (να έχει συστάσεις όμως) από Πατήσια καθώς αν δεν βρεθεί λύση ο γατούλης θα φιλοξενηθεί σε ένα δώμα στα Πατήσια, όπου όμως θα είναι για πολλές ημέρες μόνος του
.Κατά τα άλλα ο γατούλης όλο πουρπουρίζει
. Εχουμε ξανά χειρουργείο το Σεπτέμβριο για να βγάλει το σύρμα και τις βίδες από το σαγόνι(Δυστυχώς, δεν υπήρχαν πολλές δυνατότητες βελτίωσης).Το έχω ξαναπεί και γίνομαι κουραστική, αλλά δεν θα μπορέσει να επιβιώσει στο δρόμο. Δεν τρώει σωστά, δεν βλέπει καλά, λίγες θα είναι οι ημέρες του...
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ίλια είναι απίστευτα χαδιάρης και καλόβολος. Θέλει συνέχεια αγκαλιά και χάδια. Πρώτα τα χάδια και μετά το φαί

Είναι απαραίτητο να υιοθετηθεί γιατί δεν μπορέι να επιβιώσει στο δρόμο. Δεν βλέπει από το ένα μάτι και τρώει κυρίως μαλακιά τροφή.
Αν μπορουσα να ανεβάσω φωτο θα βλέπατε και εσείς ότι είναι ένας κούκλαρος (υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω μικρές φώτο των 200 kb
.Δείτε λοιπόν το album του
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263243270458199.59615.100003175843716&type=3&l=8d9ca8bb9
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις!

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα τα λέμε συχνά για τον Ίλια από εδώ και αλλού, μέχρι κάποιος να τον θελήσει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε και τις επαναληπτικές εξετάσεις !!!!!
Συνημμένα
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
(τελικά είναι όντως φορέας fip και fiv, χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα-είμαι σίγουρη ότι θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα)
Συνημμένα
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να και οι καινούργιες φωτο για να δείξουμε την αρχοντιά μας!!!!!!!!!!
Ο Ιλια ή Feisti είναι ενήλικος 6-7 ετών, θετικός σε περιτονίτιδα και aιds των αιλουροειδών και επίσης δε βλέπει από το ένα μάτι.Παρόλα αυτά χαίρει άκρας υγείας και από ότι φαίνεται θα είναι έτσι για πολλά χρόνια.
Παρακαλώ για τη θετική σας σκέψη και τη βοήθειά σας.
Φιλοξενείται προσωρινά στα Πατήσια, Γεωργία 6977429989
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool