Χαρίζεται ο γατούλης των Ιλισίων

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ψυχουλα μου ομορφη και βασανισμενη, σου ευχομαι να βρεις γρηγορα την παντοτινη σου οικογενεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε για τις ευχούλες:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καρδουλα μου γλυκια.Το καλυτερο για αυτο το υπεροχο πλασματακι.:)

Είναι θετικό το ότι προωθείται και για Αγγλία αυτός ο μικρούλης, είναι πολύ φιλόζωος λαός οι Άγγλοι κι έχω διαβάσει πάρα πολλές ιστορίες υιοθεσίας από Άγγλους. Έχει φουντώσει και ομορφύνει. Μια καρδιά θα κτυπήσει και γι' αυτό το γατάκι. Εύχομαι σύντομα να γίνει και το δικό του θαύμα :)

Μακάρι, ρε παιδιά, μακάρι:/:

ειναι παρα πολυ ομορφος!!
ειλικρινα αν δεν ειχα 7 κι αν εψαχνα τωρα γατι θα τον επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη..μου χει κλεψει τη καρδια!!
ειναι ενας κουκλος, θεος κανονικος!!

ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να βρει ενα ζεστο σπιτι, με πολλα πολλα χαδια!!

Ψυχή μου!
Τι έγινε με τον γατούλη?

Η ιστορία του Ιλια είναι κάπως καρμική. Θυμάστε που σας είπα ότι μένει στα Πατήσια μαζί με ένα γνωστό μας παιδί που του δώσαμε τη γκαρσονιέρα να μένει επειδή είναι άνεργος.Παράλληλα τον προωθούσα για Αγγλία. Αυτό το παιδί τον αγάπησε αμέσως και μας είπε ότι θα τον κρατήσει. Μια φίλη του παιδιού αυτού τον επισκέφτηκε και .....:eek:....αναγνώρισε το αδεσποτάκι που φρόντιζε για πολυ καιρό στα Κάτω Πατήσια, του είχε κάνει τα εμβόλια και τον είχε στειρώσει. Μας έφερε και φωτογραφίες όταν ήταν πιτσιρίκος και ήταν όντως αυτός (καλά, πανέμορφος!!!). Ο γατούλης σύχναζε σε γνωστό κτηνιατρείο στη Σταυροπούλου. Μας το επιβεβαίωσε και η βοηθός κτηνιάτρου ότι ήταν αυτός, όταν δείξαμε το αφισάκι του.
Τώρα πώς βρέθηκε μόνο και έρημο στα Ιλίσσια και πώς τελικά κατέληξε πάλι στα Πατήσια να ξαναδεί την κυρία που τον φρόντιζε μόνο ο γατοθεός το ξέρει:)
Ο Ιλια ξαναέγινε κάτοικος Πατησίων και είναι η παρεούλα του Νίκου;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο!
:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπεροχα!:D

Μπράβο!!! :clapup:
Ο Ίλια όντως άξιζε να έχει την καλύτερη τύχη! :D

Ρε παιδιά τι είναι αυτό το πράγμα με τον Ιλια. Τώρα μόλις με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου που είχε πάει στο παιδί που έχει τον Ιλια και εκεί ήταν και η κυρία που τον φρόντιζε μικρό και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Ο Ιλια λοιπόν μεγάλωσε στα Κάτω Πατήσια ως αδέσποτο αλλά ολοι στη γειτονιά και στις γειτονικές καφετέριες τον αγαπούσαν. Ενα αλβανάκι μου ειπε η κυρία του έδωσε μια κλωτσιά και το σκάτεψε το ζώο. Τον τρέξανε στον κτηνίατρο, έμεινε εκεί γαι 3 μήνες μέχρι να συνέλθει εντελώς και κάποιος τον περασμένο Ιούνιο τον πήρε να τον έχει σπίτι του στο Π. Ψυχικό.
Από εκεί έφυγε ο γάτος άγνωστο γιατί, προφανώς κατηφόρησε την Κηφισίας και εγώ τον βρήκα τον Ιούλιο αποκαμωμένο στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Τι να πω... καλή τύχη να έχει το πλασματάκι...κάποιο άστρο φυλάει τον Ιλια!

Ευχομαι να εξακολουθησει να τον φυλαει αυτο το αστρο και να εχει μια ζωη ανεφελη απο εδω και περα.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back