Χαρίζεται ο γκριζούλης Τίμμυ!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: Χαρίζεται ο γκριζούλης ΤΙΜΜΥ!!

Τώρα διάβασα αυτά που συνέβησαν.

Ως γνήσια Αρκαδιανή θα προτιμούσα να έχω μια χατζαρα και να παίρνω τα κούφια κεφάλια παρά να προσπαθώ να τους βάλω μέσα μυαλό.

Λοιπόν, Τιμμυ μου μην το βάζεις κάτω. Δεν είναι πρώτη φορά που επιστρέφει γατούλι από εκεί που ξεκίνησε, και όσες φορές έχει γίνει, έχει γίνει για καλό.

Έφη μου... δε μασάμε.
Μασάμε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα διάβασα αυτά που συνέβησαν.

Ως γνήσια Αρκαδιανή θα προτιμούσα να έχω μια χατζαρα και να παίρνω τα κούφια κεφάλια παρά να προσπαθώ να τους βάλω μέσα μυαλό.

Λοιπόν, Τιμμυ μου μην το βάζεις κάτω. Δεν είναι πρώτη φορά που επιστρέφει γατούλι από εκεί που ξεκίνησε, και όσες φορές έχει γίνει, έχει γίνει για καλό.

Έφη μου... δε μασάμε.
Μασάμε???

Όχι βέβαια..Δε μασήσαμε σε άλλα, εδώ θα κολλήσουμε??;)

Ααα ρε Αρκαδία!!! ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ιδέα μου ή μοιάζει με το τρελόγατό μου τον Ρόρι;
Να έχει μια καλή τύχη και ατελείωτα χαδάκια:P

Συνημμένα

• DSC01371.jpg
    DSC01371.jpg
    467,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC01405.jpg
    DSC01405.jpg
    332,2 KB · Εμφανίσεις: 41

Ματάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμαν!!! Ολόιδιος!!!:D

μοιάζει μοιάζει......αλλά το δικό σου είναι τρελό μουτρο ρε συ!!!! :):):):):):)

Αχ εκεί που είπα θα χαρώ με τα νέα για τον ΤΙΜΜΥ.... :( Υπομονή και με τόση θετική ενέργεια όλο και κάτι καλό θα γίνει σίγουρα!!!! Έχει ματάρες πράγματι και είναι τόσο καλούλης!!

Αχ εκεί που είπα θα χαρώ με τα νέα για τον ΤΙΜΜΥ.... :( Υπομονή και με τόση θετική ενέργεια όλο και κάτι καλό θα γίνει σίγουρα!!!! Έχει ματάρες πράγματι και είναι τόσο καλούλης!!

Ναι γαμώτο..Κρίμα..Αλλά κάτι θα γίνει θέλω να πιστεύω..:)
Ευχαριστούμε για τη θετική ενέργειά σου:D

Καλημέρα!!!!!!

δεν με έγραψε κανείς σαν γράμμα στον αι βασίλη????:(:(:(

Σίγουρα υπάρχει στα γράμματα του Άη Βασίλη ο Τimmy, απλά δεν έχει προλάβει να το διαβάσει ακόμη με τόσα γράμματα που έχει λάβει! Θα έρθει σύντομα και η σειρά του :santa:

Έχουμε καιρό να ανανεώσουμε την αγγελία του Timmακου..

Χτες το απόγευμα τον βρήκαμε με το ένα ποδαράκι να κουτσαίνει και γενικά έδειχνε κουρασμένος πολύ..
Τον έπιασα και τελικά στο δεξί του ποδαράκι, κοντά στο πατουσάκι, λείπει ολόκληρο κομματάκι κρέας:/:
Το απολυμάνα όσο μπορούσα και του έβαλα ένα ειδικό σπρέυ για πληγές..

Το καλό είναι ότι έχει μάθει να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι του θείου μου (από την κληματαριά) όπου του έχει βάλει χαλάκια και κουβέρτες και κοιμάται..Τον έχουμε από κοντά δηλαδή και βλέπουμε πώς πάει..Ίσως χρειαστεί γιατρό αύριο:/:

Δεν ξέρουμε από τι μπορεί να προκλήθηκε αλλά μπορεί να είναι και τα σημάδια του έρωτα (καθώς αυτές τις μέρες γίνεται χαμός)...

Πάντως ακόμα χαρίζεται ο μπέμπης..Μην τον ξεχνάτε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dsc01405-jpg.176856

Το μόνο θετικό απ'όσα έγραψες , είναι το μπαλκόνι του θείου...
Κρίμα είναι αυτή η γλυκιά πανέμορφη φατσούλα να μην είναι σε σπιτάκι.... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dsc01405-jpg.176856

Το μόνο θετικό απ'όσα έγραψες , είναι το μπαλκόνι του θείου...
Κρίμα είναι αυτή η γλυκιά πανέμορφη φατσούλα να μην είναι σε σπιτάκι.... :(

Χιχιχι!
Αυτός είναι ο Ρόρυ της Γιούλας που όμως συμπτωματικά, είναι σχεδόν ίδιοι...

Ναι τουλάχιστον έχει αυτό το μπαλκονάκι..Αλλά είναι απεγνωσμένος για σπίτι ο Timmy..Βλέπει πόρτα ανοιχτή και βουουουούρ μέσα...

dsc00446-jpg.176530

Τώρα τον πέτυχα, και όντως είναι ίδιοι!!!! :eek::eek::eek:
Ε βάλε και συ κυρία μου και καμία άλλη φωτογραφία!!

Το καλό μου. :/:
Μακάρι γρήγορα μ'ένα σπιτάκι, θα του πηγαίνει τέλεια τόσο κοινωνικός, χαδιάρης και υπομονετικός που είναι :worry:

Δεν έχεις και άδικο..Βέβαια του έχω βάλει και τα βιντεάκια του...
Αύριο θα παω να τον αποθανατίσω...

έτσι όπως διάβασα το μήνυμα και είδα το αποθανατίσω τρόμαξα αρχικα!!!! νόμιζα να τον θανατώσω και λέω τι λέει η μουρλέγκο??χαχαχαχα

Αγοράκι μου καλό! Τι όμορφος που είναι! Με το καλό σπίτι του:).

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back