Χαρίζεται ο γλυκός τριποδάκος μαχητής!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Μήπως έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση?
Μήπως αισθάνεσαι μοναξιά και βαρεμάρα?
Μήπως θέλεις να ξαναγίνεις παιδί και να παίξεις μαζί μου στα πατώματα?
Μήπως βρίσκεσαι σε ψυχολογικό αδιέξοδο και χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία?
Μήπως έχεις υψηλή πίεση και θέλεις να σου την κατεβάσω με το γουργουρητό μου?
Μήπως θέλεις να αποκτήσεις τον πιο πιστό φιλαράκο χωρίς τις υποχρεώσεις ενός σκυλιού?
Μήπως είσαι κι εσύ σπιτόγατος/α και θέλεις τσαχπινιές στον ζεστό καναπέ σου?
Μήπως έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα και θέλεις κάτι διαφορετικό?
Μήπως γουστάρεις να ζήσεις μια νέα εμπειρία?
Μήπως είσαι κι εσύ μοναδικός και θέλεις να μοιραστείς μαζί μου την ιδιαιτερότητα σου?

Τότε εγώ είμαι ο κατάλληλος γατούλης για σένα!!!!

DSC00515.jpg

Το ονομα μου ειναι ΜΑΧΗΤΗΣ, γιατι ποτε δε το βαζω κατω παρα τις δυσκολιες που μου ετυχαν! Τρία αμάξια περασαν απο πανω μου και την εβγαλα μονο με ενα χτυπημενο ποδαρακι!:)
Δωστε μια ευκαιρια ζωης σε αυτο το πλασμα. Ειναι κριμα να της γινει ευθανασια επειδη κανεις δε μπορει να συμβιβαστει με ενα γατακι με τρια ποδαρακια!:mad:
Τα αναπηρα γατακια δινουν ρεσιταλ θελησης για ζωη και τις περισσοτερες φορες εχουν την ιδια δραστηριοτητα και ποιοτητα ζωης οπως και τα υπολοιπα γατακια.:panwkatw: Μολις μπορεσω θα ανεβασω βιντεο να δειτε πως τρεχει και παιζει και φωτογραφιες να δειτε τις λαδοπρασινες ματαρες του! Ενα ποδαρακι του λειπει μονο!!!! Εχει ομως ενα χαρακτηρα που δεν θα βρειτε σε κανενα αλλο γατι!!Εγκυημενα!:thumbsup:

Δινεται με συμβολαιο υιοθεσιας και προυποθεση να ζει αυστηρα μεσα σε σπιτι και να στειρωθει 6 μηνων.

Ειναι αγορακι και περιπου δυομιση μηνων.

Τηλ 6934996903

Αθηνα-Κρητη και οπου αλλου μπορουμε...

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
(savetheuniversityanimals@gmail.com)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γαταπληκτική αγγελία και υπέροχος ο μικρός Μαχητής!!
Υπάρχει ευαισθησία στον κόσμο και είμαι σίγουρη πως θα έιναι καλότυχος όποιος τον πάρει στην αγκαλιά του!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελατε να τον γνωρισετε απο κοντα! Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σας κερδισει αμεσως!!
Ειναι γατακι που βλεπει ανθρωπο και τρεχει και βουταει στην αγκαλια του!Μονο εκει νιωθει ασφαλεια!
Οποιος τον παρει θα ειναι απιστευτα τυχερος!Θα εχει το πιο καλοψυχο και χαδιαρικο γατουνι!

Ειναι γλυκα! Ελπιζω να βρει συντομα ενα σπιτακι!!! Παρα τις δυσκολιες που ετυχαν, παραμενει ενας πανεμορφος Μαχητης! Οποιος τον παρει στην αγκαλια του δεν θα καταλαβει οτι εχει αυτο το προβληματακι!!!!

Μην το βάλεις σε καμμιά περίπτωση κάτω. Τριποδάκια δίνονται και έχουν δοθεί. Ένα έχω δώσει και εγώ:)

Καλο μου!!! Ειναι γλυκας ο Μαχητης !! Καλη του τυχη!!!!!!

Ρε παιδια αυτο το πλασμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :inlove::inlove::inlove::inlove: Ειναι σουπερ μαμακιας!:clapup: Ολη την ωρα κολλημενος πανω μου ειναι!:P Πλενω τα πιατα και κουρνιαζει στις παντοφλες μου!
Ειναι το πιο καλοψυχο γατακι που εχω γνωρισει!:inlove: Οι αλλες γατες τον σφαλιαριζουνε κι αυτος κουρνιαζει και κοιταζει με θλιμμενες ματαρες σαν να ρωταει:"Μα τι εκανα παλι?:(" Γιαυτο και μου εχει βγει το μητρικο μου ενστικτο μαζι του...τον εχω συνεχεια αγκαλια και τον προστατευω...:D:D:D:D:D

Ρε παιδια αυτο το πλασμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :inlove::inlove::inlove::inlove: Ειναι σουπερ μαμακιας!:clapup: Ολη την ωρα κολλημενος πανω μου ειναι!:P Πλενω τα πιατα και κουρνιαζει στις παντοφλες μου!
Ειναι το πιο καλοψυχο γατακι που εχω γνωρισει!:inlove: Οι αλλες γατες τον σφαλιαριζουνε κι αυτος κουρνιαζει και κοιταζει με θλιμμενες ματαρες σαν να ρωταει:"Μα τι εκανα παλι?:(" Γιαυτο και μου εχει βγει το μητρικο μου ενστικτο μαζι του...τον εχω συνεχεια αγκαλια και τον προστατευω...:D:D:D:D:D

Γλυκο μου πλασματακι!!!Ενα μουσουδοφιλακι και μια χουρχουριστη αγκαλιτσα επειγοντως απο εμενα παρακαλω:bigarmhug:bigarmhug!!!!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

DSC02690.jpg

DSC02812.jpg

DSC02794.jpg

DSC02824.jpg

DSC02794.jpg

DSC02782.jpg

DSC02855.jpg

DSC02876.jpg

DSC02881.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back