roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αριθμός microchip 941000016718823 / Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim. A. L.
Τηλ. Επικοινωνίας 6948882872
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος μπορεί ας κοινοποιήσει στο fb, η αγγελία του είναι στο παρακάτω λινκ
:https://www.facebook.com/Animal.Ado...6427649818/791866504196139/?type=1&permPage=1
Guest User 74802
Επισκέπτης
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Εύχομαι σύντομα να βρεθεί στην ασφάλεια ενός σπιτιού που θα είναι και το παντοτινό του.

Υ.Γ. Μαρία μου το λινκ για την αγγελία του στο fb δεν λειτουργεί, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί ακόμα άνθρωπος να ερωτευθεί τέτοιον κούκλο;
Εύχομαι σύντομα να βρεθεί στην ασφάλεια ενός σπιτιού που θα είναι και το παντοτινό του.
Υ.Γ. Μαρία μου το λινκ για την αγγελία του στο fb δεν λειτουργεί, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;![]()
Φταίω κι εγώ μωρέ, που δεν ανανέωσα την αγγελία του όπως έπρεπε το διάστημα αυτό, τώρα όμως θα τον προωθήσουμε πιο εντατικά κι είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθεί σύντομα ο άνθρωπος που θα τον ερωτευτεί..πώς αλλιώς;;; Αφού είναι απίστευτο γατούνι..Όντως το λινκ δε λειτουργεί κι ευχαριστώ για την επισήμανση Βάσω μου, δε ξέρω γιατί, αλλά θα διορθωθεί άμεσα πιστεύω και θα το εμπλουτίσω με επιπλέον φωτογραφικό υλικό

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σον, θα καψεις πολλες καρδιες εσυ!!
Ευχομαι γρηγορα να ακουσουμε οτι βρηκες σπιτακι!
kat-cats
Διάσημο μέλος

και το βλέπω έξω συνέχεια....τα πιο όμορφα γατιά έξω είναι.... εύχομαι όμως να αλλάξουν τα πράγματα γι αυτό το μικρούλη!!!! είναι τόση η χαρά που μας δίνουν που δεν μπορεί...κάποιος θα μαγευτεί από τη φατσούλα του που μου θυμίζει Νορβηγικού εεεε;;;; Πρίγκηψ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

κι ελπίζουμε να βρεθεί το συντομότερο το παλάτι του... όπως του αρμόζει
Εντωμεταξύ όντως μοιάζει να χει κάτι από νορβηγάκι Κατερίνα μου! Να΄τος εδώ σε μία ακόμη πόζα...Επίσης για όποιον μπορεί να κοινοποιήσει στο facebook, θα βρει την αγγελία του πλέον εδώ:
https://www.facebook.com/Animal.Ado...6427649818/793459490703507/?type=3&permPage=1
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Είναι εξαίσιος!

Guest User 74802
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool