Χαρίζεται ο μακρύτριχος Σον

roccohooshie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
Χαρίζεται ο Σον! Ένας κούκλος μακρύτριχος γατούλης, 10 μηνών περ. αναζητά την παντοτινή του οικογένεια! Προς το παρόν ζει δυστυχώς ως αδέσποτο ζωάκι, με τη ζωή του να βρίσκεται καθημερινά σε κίνδυνο... Δώστε του την ευκαιρία που του αξίζει!!! Στην αρχή είναι αρκετά επιφυλακτικός με τους ανθρώπους για ευνόητους λόγους, όταν όμως σας εμπιστευτεί είναι δεδομένο ότι θα εξελιχθεί σε απίστευτα τρυφερό πλάσμα… Θα δοθεί για να ζήσει αποκλειστικά μέσα σε σπίτι και με την προϋπόθεση να στειρωθεί άμεσα! Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, αν προκύψει ωστόσο σοβαρή πρόταση υιοθεσίας του και από αλλού θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε :)

Αριθμός microchip 941000016718823 / Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim. A. L.

Τηλ. Επικοινωνίας 6948882872

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Σον 1.jpg
    Σον 1.jpg
    297,7 KB · Εμφανίσεις: 104
  • Σον 3.jpg
    Σον 3.jpg
    295,4 KB · Εμφανίσεις: 99
Και μακρύτριχος και γκρι και κούκλαρος σωστός!
smiley-love067.gif
Τυχερή η αγκαλιά που θα κρατήσει αυτόν τον γατο-παίδαρο που θα γίνει ο λατρεμένος της, εύχομαι λίαν συντόμως:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουχ, τον αγαπώ αυτόν τον γάτο! Καλότυχος να 'ναι!

Αλλος ένας υπέροχος γατούλης!! καλότυχος!!:)

Ακόμη κανένα σοβαρό ενδιαφέρον γι΄αυτό το γατοκουκλάκι και μου κάνει εντύπωση....:hmm: Όποιος μπορεί ας κοινοποιήσει στο fb, η αγγελία του είναι στο παρακάτω λινκ :):
https://www.facebook.com/Animal.Ado...6427649818/791866504196139/?type=1&permPage=1

Μακάρι με τις κοινοποιήσεις να βρει σπιτάκι! Προωθώ και εύχομαι καλή τύχη στο κουκλάκι!

O πανέμορφος αυτός νεαρός γατούλης, 1,5 έτους κοντά πλέον, περιμένει να βρει το σπιτικό που θα τον αγκαλιάσει όπως του αξίζει...Εντωμεταξύ έχει εξελιχθεί σε πολύ τρυφερό και χαδιάρικο γατάκι :)
20150920_153357-jpg.184317

Συνημμένα

• 20150920_153357.jpg
    20150920_153357.jpg
    803,4 KB · Εμφανίσεις: 274
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί ακόμα άνθρωπος να ερωτευθεί τέτοιον κούκλο; :eek:
Εύχομαι σύντομα να βρεθεί στην ασφάλεια ενός σπιτιού που θα είναι και το παντοτινό του.:)

Υ.Γ. Μαρία μου το λινκ για την αγγελία του στο fb δεν λειτουργεί, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;:hmm:

Είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί ακόμα άνθρωπος να ερωτευθεί τέτοιον κούκλο; :eek:
Εύχομαι σύντομα να βρεθεί στην ασφάλεια ενός σπιτιού που θα είναι και το παντοτινό του.:)

Υ.Γ. Μαρία μου το λινκ για την αγγελία του στο fb δεν λειτουργεί, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;:hmm:

Φταίω κι εγώ μωρέ, που δεν ανανέωσα την αγγελία του όπως έπρεπε το διάστημα αυτό, τώρα όμως θα τον προωθήσουμε πιο εντατικά κι είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθεί σύντομα ο άνθρωπος που θα τον ερωτευτεί..πώς αλλιώς;;; Αφού είναι απίστευτο γατούνι..Όντως το λινκ δε λειτουργεί κι ευχαριστώ για την επισήμανση Βάσω μου, δε ξέρω γιατί, αλλά θα διορθωθεί άμεσα πιστεύω και θα το εμπλουτίσω με επιπλέον φωτογραφικό υλικό ;)

%CE%A3%CE%BF%CE%BD-3-jpg.183753

Σον, θα καψεις πολλες καρδιες εσυ!!:D Ευχομαι γρηγορα να ακουσουμε οτι βρηκες σπιτακι!:)

Είναι υπέροχος γάτος....:inlove::inlove::inlove:και το βλέπω έξω συνέχεια....τα πιο όμορφα γατιά έξω είναι.... εύχομαι όμως να αλλάξουν τα πράγματα γι αυτό το μικρούλη!!!! είναι τόση η χαρά που μας δίνουν που δεν μπορεί...κάποιος θα μαγευτεί από τη φατσούλα του που μου θυμίζει Νορβηγικού εεεε;;;; Πρίγκηψ!!!

Πεντάμορφος! Εύχομαι να βρει γρήγορα το παλάτι που του αξίζει :)

Είναι πράγματι απίθανος γατούλης ο Σον :hypno::inlove: κι ελπίζουμε να βρεθεί το συντομότερο το παλάτι του... όπως του αρμόζει :) Εντωμεταξύ όντως μοιάζει να χει κάτι από νορβηγάκι Κατερίνα μου! Να΄τος εδώ σε μία ακόμη πόζα...
Επίσης για όποιον μπορεί να κοινοποιήσει στο facebook, θα βρει την αγγελία του πλέον εδώ:
https://www.facebook.com/Animal.Ado...6427649818/793459490703507/?type=3&permPage=1

Συνημμένα

• 20150911_155745.jpg
    20150911_155745.jpg
    385,4 KB · Εμφανίσεις: 20
Τελευταία επεξεργασία:
_721953.jpg

Είναι εξαίσιος!:inlove:

Αρχοντικός και αγαπησιάρης γατούλης! Εύχομαι να είναι και καλότυχος! :thumbsup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back