Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
19-10-12
09:40
Ray και Eλιοτ εχουν ταλαιπωρηθει με φιλοξενιες και υιοθεσιες!Ο Ελιοτ την μια πηγε να τον φαει σκυλος...επιστραφηκε..Την επομενη φορα δεν τον ηθελαν οι γονεις της κοπελας η οποια μου ειπε οτι μενει μονη της(και τελικα το μονη της ηταν οτι εμενε "στο δωματιο της!!!" οπως μου ειπε)επιστραφηκε παλι....επειτα και το τριτο σπιτι επειδη χωρισαν και μετακομησαν τον επεστρεψαν...βαλε και τα 2 σπιτια φιλοξενιας που ειχε ο Ελιοτ και τα 3 που ειχε ο Ray....Τους εχουμε αλλαξει τα φωτα...!
Αλλοτε εδινα γατακια πολυ πιο ευκολα και σε ομορφα σπιτια..πλεον δεν μπορω να μαζεψω τα 10 -15 που μαζευα..
Ειναι μεν ενα επιπλεον εξοδο μια γατουλα αλλα οχι και τοσο μεγαλο ωστε να φοβαται ο κοσμος...εχω προβληματιστει παρα πολυ...
Αλλοτε εδινα γατακια πολυ πιο ευκολα και σε ομορφα σπιτια..πλεον δεν μπορω να μαζεψω τα 10 -15 που μαζευα..
Ειναι μεν ενα επιπλεον εξοδο μια γατουλα αλλα οχι και τοσο μεγαλο ωστε να φοβαται ο κοσμος...εχω προβληματιστει παρα πολυ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
19-10-12
09:49
Τι να πω βρε παιδιά....τέτοια ανευθυνότητα πια....τι διάολο περαστικοί είναι κάποιοι άνθρωποι....δεν αγαπούν τίποτε πέρα από το τομάρι τους...; 
Τι θα γίνει το γατάκι αν δεν βρεθεί άνθρωπος; Εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί ένας άνθρωπος γι' αυτό το κουκλάκι!

Τι θα γίνει το γατάκι αν δεν βρεθεί άνθρωπος; Εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί ένας άνθρωπος γι' αυτό το κουκλάκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
19-10-12
11:17
Φιλη Kat, εχεις απολυτο δικηο και να προβληματιζεσαι αλλα και να απογοητευεσαι. Δυστυχως υπαρχει πολυ ανευθυνοτητα και αυτο δεν ειναι φαινομενο της εποχης μας, ειναι διαχρονικο. Ισως θα επρεπε να εισαι πολυ περισσοτερο αυστηρη στον ελεγχο που κανεις για τους υποψηφιους νεους γατογονεις.
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που παντρευονται χωρις ωριμη σκεψη και στην πρωτη δυσκολια χωριζουν και ταλαιπωρουν τα μικρα η τα μεγαλα παιδια τους.
Παντως αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση, ειναι το ζευγαρι που πηρε τον γατουλη, μετα χωρισαν και δεν μπορουσαν λεει να τον κρατησουν. Καλα, δεν το αγαπησαν καθολου αυτο το πλασμα το διαστημα που εμεινε μαζι τους; Αναφερομαι συγκεκριμενα σ' αυτο, γιατι καποτε ειχαμε καποια προβληματα με τον αντρα μου και σκεφτομασταν να χωρισουμε. Αυτο που μας κρατησε εκεινη την εποχη, ηταν τα γατια μας. Δεν θελαμε ουτε να τα χωρισουμε μεταξυ τους, αλλα ουτε και να τα στερηθουμε, ουτε ο ενας, ουτε ο αλλος, αλλα ουτε και να τα στερησουμε ο ενας απο τον αλλον. Και θα τους ειμαστε παντα ευγνωμονες γι' αυτο, γιατι θα ειχαμε κανει μεγαλο λαθος.
Σου ευχομαι και σενα αλλα και στα γατακια, να βρειτε συντομα σπιτακια κι αυτη τη φορα να ειναι μονιμα.
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που παντρευονται χωρις ωριμη σκεψη και στην πρωτη δυσκολια χωριζουν και ταλαιπωρουν τα μικρα η τα μεγαλα παιδια τους.
Παντως αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση, ειναι το ζευγαρι που πηρε τον γατουλη, μετα χωρισαν και δεν μπορουσαν λεει να τον κρατησουν. Καλα, δεν το αγαπησαν καθολου αυτο το πλασμα το διαστημα που εμεινε μαζι τους; Αναφερομαι συγκεκριμενα σ' αυτο, γιατι καποτε ειχαμε καποια προβληματα με τον αντρα μου και σκεφτομασταν να χωρισουμε. Αυτο που μας κρατησε εκεινη την εποχη, ηταν τα γατια μας. Δεν θελαμε ουτε να τα χωρισουμε μεταξυ τους, αλλα ουτε και να τα στερηθουμε, ουτε ο ενας, ουτε ο αλλος, αλλα ουτε και να τα στερησουμε ο ενας απο τον αλλον. Και θα τους ειμαστε παντα ευγνωμονες γι' αυτο, γιατι θα ειχαμε κανει μεγαλο λαθος.
Σου ευχομαι και σενα αλλα και στα γατακια, να βρειτε συντομα σπιτακια κι αυτη τη φορα να ειναι μονιμα.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα.
19-10-12
16:23
Οτι καλυτερο ευχομαι για αυτα τα πανεμορφα πλασματα!!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
19-10-12
22:33
Προφανώς δεν βρέθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα αγαπήσει αληθινά αυτό το γατάκι, γιατί όταν βρεθεί, εύχομαι σύντομα για να μην ταλαιπωρήστε άλλο, δεν θα μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς τον Έλιοτ!!!
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
21-10-12
08:34
Φιλη Kat, εχεις απολυτο δικηο και να προβληματιζεσαι αλλα και να απογοητευεσαι. Δυστυχως υπαρχει πολυ ανευθυνοτητα και αυτο δεν ειναι φαινομενο της εποχης μας, ειναι διαχρονικο. Ισως θα επρεπε να εισαι πολυ περισσοτερο αυστηρη στον ελεγχο που κανεις για τους υποψηφιους νεους γατογονεις.
Bασω μου εχω την φημη οτι ειμαι πολυ δυσκολη στο να δινω γατακια γιατι τους κοσκινιζω πολυ ....σιγουρα καποιες φορες μπορει να πεσω εξω..αλλα τουλαχιστον γινεται σπανια..
Για εμενα...εαν πιστευεις οτι θα μεινεις με καποιον για παντα ειναι τρελο...οποτε παντα πρεπει να εχουμε στο νου μας "τι θα κανουμε εαν.."
Το ζευγαρι φανηκε ευγενεστατο...ειχαν γατουλα ηδη παρα πολλα χρονια που πεθανε και ηθελαν μετα απο καιρο να παρουν αλλο ζωακι...το να μου επιστρεψουν και τα 2 σιγουρα ηταν εκπληξη για εμενα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum