Havana
Διάσημο μέλος
Αναζητεί ένα παντοτινό σπίτι.
Τα πηγαίνει καλά με άλλες γατες, ανθρώπους και είχε μαθει να ζει με σκύλο.
Κοινωνικός ήσυχος, διακριτικός και αγαπητός.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές και συνειδητές προτάσεις.
τηλ. επικοινωνίας 6945296727
αρ. ηλεκτρονικής σήμανσης 521545000000983
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Απίστευτα γλυκό μουσούδι! Καλή τύχη!
Havana
Διάσημο μέλος
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Κούκλος είναι.Ποιός θα είναι ο τυχερός ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Havana
Διάσημο μέλος
Σύντομα θα τον βγάλω φωτογραφίες καινουριες!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω αν στέκει να το πω για γατούμπι...αλλά αυτός ο γατούλης μια λέξη μου φέρνει στο μυαλό: κυριλέ !!
Ερωτεύτηκα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool