Χαρίζεται ο πιο έξυπνος μηχανολόγος!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

τακις

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα.
εκει που παρακολουθουσα αμεριμνος το μαθημα μου, χαθηκα στους διαδρομους του τει πειραια. για καλη μου ομως τυχη, ενας συναδερφος μηχανολογος προσεξε τα φανταστικα μου πρασινα ματια, κ μου χαρισε λιγες ωρες θαλπωρης. τον ανταμειψα με απειρα γουργουρητα κ παιχνιδια, για αυτο κ εκεινος μου βρηκε σπιτακι για να μεινω. επισκεφτηκα την κτηνιατρο, που με βρηκε εναν κουκλο 1.800 γραμμαριων, μολις 3 μηνων, υγιεστατο κ με κατι μαγικα, ειμαι ελευθερος απο ενδο- κ εξω παρασιτα (ετσι μου ειπαν λεγονται). η προσωρινη μου μαμα, λεει οτι εχω τελειους τροπους, γιατι πηγαινω αποκλειστικα στην αμμο μου, τρωω ολες μου τις κροκετουλες κ συνεχεια θελω να καθομαι στην αγκαλια της για φιλακια κ γουργουρητα. στο σπιτι ομως μενει ηδη ενας χοντρος ξανθος, που καθολου δν με θελει: ουτε να παιξουμε καθεται, ουτε να κανουμε παρεα. ετσι, αναζητω σπιτακι, για να χαρισω στους τυχερους γατογονεις που θα με διαλεξουν απειρα γουργουρητα.
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=14757
δν ειμαι πολυ ομορφος?
ξεχασα να σας δωσω το τηλ μου: 6973045411

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
imgp2476_crop-1.jpg

Κουκλι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφο παιδι ειναι αυτο:stunned:καλη τυχη μικρουλη

ευχαριστουμε:) κ που να μας δειτε που με το που μας ακουμπησει ανθρωπος χουρχουριζουμε:baby::baby:
δωρακι, πως στην ευχη βαζω τη φωτο ολοκληρη? οταν γραφω στο θεμα, δν πατιεται ο συνδετηρας:hmm:

Εγω την ανεβασα στο photobucket κι εκανα επικολληση τον κωδικο.

IMGP2481.jpg

δν εχει πολυ εξυπνο φατσονι?
(νομιζω τα καταφερα!)

Ψυχούλα μουουουου, ρίξε καμιά σφαλιάρα στο χοντρό να σου πω εγώ πως θα ησυχάσει:P

Oμορφούλικο που είναιαιαιαι!!!!!!!:D

Νίνα είναι κούκλος ! Εύχομαι να είναι καλότυχος:) (αν και μεταξύ μας είναι...)

Ψυχούλα μουουουου, ρίξε καμιά σφαλιάρα στο χοντρό να σου πω εγώ πως θα ησυχάσει:P
εννοια σου, κ τον εχει παλαβωσει στις φαπες ο μικρος:P ο οποιος ψοφαει για παιχνιδια, σε αντιθεση με τον αλλο που απλα δν μπορει να καταλαβει τι κακο τον βρηκε στα καλα των καθουμενων:whistle:

Νίνα είναι κούκλος ! Εύχομαι να είναι καλότυχος:) (αν και μεταξύ μας είναι...)
βουλα μου την διεκδικησε την τυχη του.. την επεσε κανονικοτατα στο φιλο της αδερφης μου: εσκασε μπροστα του στο ασχετο κ αρχισε να τον γυροφερνει κ να του γουργουριζει. οταν τον εδωσε στη μικρη κ τον εφεραν σπιτι, ομολογω οτι νευριασα, γιατι η αδερφη μου υποτιθεται ουτε να ακουσει για αλλο γατι. μου ειχαν πει οτι υπαρχει αυλη στο σπιτι του παιδιου, καθυσηχαστηκα, κ τον εδιωξα:redface: ετσι γατουλης ξαναλλαξε κατοικια. το επομενο πρωι ομως, ενιωθα πολυ ασχημα κ ρωτησα που τον εχουν, κ εμαθα οτι η αυλη ειναι πολυκατοικιας, κ η ψυχουλα παλι ουσιαστικα ηταν στο δρομο:mad: το μουτρο ομως, παρακαλω πολυ, ειχε χωθει μεσα στην πολυκατοικια, κ με το που πηγαν τα παιδια, τους περιμενε...τι αλλο να πω? ο ψιψινος απλα ψαχνει σπιτι:) κ θα του το βρω!

μπορει κανεις να βαλει αγγελια στο φεισμπουκ κ για μενα, γιατι η προσωρινη μου μαμα αμ ειναι ασχετη, αμ δεν αφηνει εμενα να χειριστω το λαπτοπ:P

Καλή τύχη στον όμορφο μηχανολόγο :D

ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω οτι ο μικρος, μετεβη σημερα στο νεο του σπιτι:clapup::clapup: ο νεος μπαμπας ειναι φιλοζωος, τον ηθελε χωρις καν να τον δει (απλα ηθελε εναν γατουλη για παρεα σπιτι, οπου μενει πολλες ωρες μιας κ εκει εδρευει κ η εργασια του).
στα θετικα της υιοθεσιας, ειναι οτι ο γατουλης παραμενει υπο την εποπτια μου, μιας κ το παιδι ειναι συνεργατης κ φιλος, κ ηδη μ ζητησε να τον συνδραμω τις πρωτες μερες του μικρου σπιτι του. πιστευω πως ολα θα πανε καλα:)
αν κ ειμαι πολυ χαρουμενη για το μωρουλι, οφειλω να ομολογησω οτι στεναχωρηθηκα που εφυγε, το αγαπησα το σκατο. ευχηθειτε μας καλη τυχη:)

Τέλεια νέα!!! Είναι πιστεύω ώρα να κλειδωθεί η αγγελία!!!!

Τέλεια, καλή ζωούλα να έχει ο μηχανολόγος μας:clapup::clapup::clapup:.

αχ κ γω αυτο ευχομαι κων.να μου! δν εχω ξαναδωσει γατακι για υιοθεσια κ παρολο που το ξερω το παιδι, παλι αγχωνομαι. αλλα i got an eye on him, το καλο που του θελω να ΠΡΟΣΕΧΕΙ το μωρο μου:P

Να έχει μια υπέροχη ζωή:clapup::clapup:Μπορεί να :lock::lock: λοιπόν

Πολύ χάρηκα με τα νέα σας:) Εύχομαι κι εγώ να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωούλα.

σ'ευχαριστουμε βουλα μου!
φανταζομαι οτι μπορει να κλειδωθει το θεμα μας:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back