Χαρίζεται ο πιο τέλειος γατούλης !!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

riben1979

Νεοφερμένο μέλος

Η riben1979 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Τον βρήκα παρατημένο μέσα στο ασανσέρ του προαστιακού μόνο φοβισμένο και νηστικό. Μικρούλης, κάτω από 2 μηνών.
Μόλις τον χάιδεψα άρχισε να με ακολουθεί στο δρόμο, απορώ πώς δεν τον πάτησαν! Τον μάζεψα και τον έφερα σπίτι.
Είναι πραγματικά πανέξυπνος, μέχρι και τηλεόραση παρακολουθεί κανονικότατα! Τρυφερός και αγαπησιάρης. Έχω άλλες 2
γάτες στο διαμέρισμα αλλιώς θα τον κρατούσα. Του αξίζει ένα καλό σπίτι.

Χριστίνα
6936651175
2108213733

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος είπε ότι στους δύο τρίτος δε χωρεί? πάρε παράδειγμα εμάς που τα καταφέραμε!:clapup: Μπράβο σου που το πήρες μαζί σου το γατουλίνι και αν πραγματικά δε μπορείς να το κρατήσεις, καλό θα ήταν να ανεβάσεις και μια φωτογραφία του, που θα βοηθούσε πολύ! Άνοιξε ένα λογιαριασμό δωρεάν στο photobucket και κάνε copy - paste στο mycat από εκεί! Καλή Επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο κι απο μενα που το πηρεσ το καημενακι
κι εγω βρηκα τη δικη μου πριν 15 μερες στα σκουπιδια που την ειχαν
στριμωξει κατι σκυλια
αλλα εμεις την κρατησαμε ειχαμε ηδη μια γατα (επισης αδεσποτη) κι εναν σκυλο
κι ετσι γιναμε τρεις αν και στην ουσια γιναμε 7!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα
βγαλτου ωραιες φωτο και μοιρασε τες και στα κτηνιατρια τησ γειτονιας σου
εγω ετσι εχω δωσει πολλα ζωακια που εχω βρει κατα καιρους
καλη επιτυχια

φιλουμπες
Ν*

https://i1189.photobucket.com/albums/z431/matsysnoup/IMG_0417.jpg

IMG_0417.jpg

Αυτός είναι ο πιτσιρικούλης... το σίγουρο είναι ότι αν δε βρεθεί κατάλληλο σπίτι θα τον έχω κοντά μου!
Έχω ήδη αρχίσει να τον αγαπάω... Του αξίζει πραγματικά ένα αγαπησιάρικο περιβάλλον!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Aπίστευτο μωρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγαμε και στο γιατρό εχθές... πέρα από μια θεραπεία για το δέρμα που του άρχισα ο μικρός είναι υγιέστατος..
Εννοείται θα τον παραδώσω στο καινούριο του σπίτι απόλυτα υγιή!

Τι πανέμορφο τιγράκι!!!!
HKhellokitty08.gif
HKhellokitty08.gif
HKhellokitty08.gif
HKhellokitty08.gif

ειναι κουκλος μοιαζει με τη δικη μου τιγρακι ειναι και αυτη
μακαρι να βρεθει ενα καλο σπιτικο να τον παρει

Ο γατούλης αυτός είναι πραγματικά πανέξυπνος... Παρακολουθεί τηλεόραση κανονικά αν πετύχει ντοκιμαντέρ με ζώα !!!
Και αν αλλάξω κανάλι φεύγει ..!! Όποιος τον υιοθετήσει θα πάθει πλάκα !!

Τελικά οι γάτες με εντυπωσιάζουν καθημερινά!! Ενώ ο κτηνίατρος μου είχε πει ότι ο μικρός θέλει θεραπεία για το δέρμα
για ένα μήνα και, και ότι θέλει υπομονή, ο άλλος μου γάτος τον έκανε κάθε μέρα πολύ επίμονα μπάνιο.. και το αποτέλεσμα :
ο μικρός χωρίς φάρμακα έγινε καλά! Έφτιαξε το δερματάκι του και επανήλθε το τρίχωμά του!!

Ο μικρούλης είναι ακόμα σπίτι μου... καλό θα ήταν να υιοθετηθεί γιατί σε λίγες μέρες πρέπει να φύγω διακοπές
και να πάρω 3 γάτες στο εξοχικό με δυσκολεύει λίγο..τις 2 τις βολεύω..

τι όμορφος που είναι...

Είναι και πολύ όμορφος και τρομερός χαρακτήρας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back