riben1979
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις τον χάιδεψα άρχισε να με ακολουθεί στο δρόμο, απορώ πώς δεν τον πάτησαν! Τον μάζεψα και τον έφερα σπίτι.
Είναι πραγματικά πανέξυπνος, μέχρι και τηλεόραση παρακολουθεί κανονικότατα! Τρυφερός και αγαπησιάρης. Έχω άλλες 2
γάτες στο διαμέρισμα αλλιώς θα τον κρατούσα. Του αξίζει ένα καλό σπίτι.
Χριστίνα
6936651175
2108213733
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο σου που το πήρες μαζί σου το γατουλίνι και αν πραγματικά δε μπορείς να το κρατήσεις, καλό θα ήταν να ανεβάσεις και μια φωτογραφία του, που θα βοηθούσε πολύ! Άνοιξε ένα λογιαριασμό δωρεάν στο photobucket και κάνε copy - paste στο mycat από εκεί! Καλή Επιτυχία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nts79
Νεοφερμένο μέλος
κι εγω βρηκα τη δικη μου πριν 15 μερες στα σκουπιδια που την ειχαν
στριμωξει κατι σκυλια
αλλα εμεις την κρατησαμε ειχαμε ηδη μια γατα (επισης αδεσποτη) κι εναν σκυλο
κι ετσι γιναμε τρεις αν και στην ουσια γιναμε 7!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα
βγαλτου ωραιες φωτο και μοιρασε τες και στα κτηνιατρια τησ γειτονιας σου
εγω ετσι εχω δωσει πολλα ζωακια που εχω βρει κατα καιρους
καλη επιτυχια
φιλουμπες
Ν*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riben1979
Νεοφερμένο μέλος
Αυτός είναι ο πιτσιρικούλης... το σίγουρο είναι ότι αν δε βρεθεί κατάλληλο σπίτι θα τον έχω κοντά μου!
Έχω ήδη αρχίσει να τον αγαπάω... Του αξίζει πραγματικά ένα αγαπησιάρικο περιβάλλον!
marina289
Περιβόητο μέλος
riben1979
Νεοφερμένο μέλος
Εννοείται θα τον παραδώσω στο καινούριο του σπίτι απόλυτα υγιή!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Nts79
Νεοφερμένο μέλος
μακαρι να βρεθει ενα καλο σπιτικο να τον παρει
riben1979
Νεοφερμένο μέλος
Και αν αλλάξω κανάλι φεύγει ..!! Όποιος τον υιοθετήσει θα πάθει πλάκα !!
riben1979
Νεοφερμένο μέλος
για ένα μήνα και, και ότι θέλει υπομονή, ο άλλος μου γάτος τον έκανε κάθε μέρα πολύ επίμονα μπάνιο.. και το αποτέλεσμα :
ο μικρός χωρίς φάρμακα έγινε καλά! Έφτιαξε το δερματάκι του και επανήλθε το τρίχωμά του!!
riben1979
Νεοφερμένο μέλος
riben1979
Νεοφερμένο μέλος
και να πάρω 3 γάτες στο εξοχικό με δυσκολεύει λίγο..τις 2 τις βολεύω..
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
riben1979
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool