Χαρίζεται ο πιο τυχερός γατούλης του κόσμου!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

danouz

Νεοφερμένο μέλος

Η danouz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
ο γατούλης πραγματικα ειναι ο πιο τυχερος και δυνατος γατουλης του κοσμου!!!!!!! η ιστορια του ειναι τραγικη και συγχρονως συγκινητικη...στην οικογενεια μας εχουμε 4 γατουλες...οι 3 ειναι στειρωμενες,η τεταρτη ομως ειναι καινουργια και δεν προλαβαμε να την στειρωσουμε και ετσι εμεινε εγκυος..Ανυπομονουσαμε τοσο πολυ να γεννησουμε που μετρουσαμε τις μερες ωσπου η μερα εφτασε και ηταν 18 οκτωβρίου!Γεννήσαμε 3 υπεροχα γατακια!!!....Οι 2 πρωτες ημερες κυλησαν ηρεμα...την 3η ημερα ομως καθως γυριζα απο την δουλεια βρηκα τη μανούλα σε πολυ κακη κατασταση (ετρεμε ολοκληρη) και τα νεογεννητα παγωμενα και ακουνητα...αμεσως ετρεξα στον πλησιεστερο κτηνιατρο και μας ειπε οτι η μανα υπεστει μολυνση και της κοπηκε το γαλα και ετσι τα μικρα επαθαν υποθερμια απο την ασσυτια.Η μανα μας ειπε οτι θα γινει καλα,για τα μωρα τα οποια δεν ειχαν προλαβει καλα καλα να γεννηθουν και να θηλασουν δεν υπηρχε ελπιδα..δεν το εβαλα κατω ομως τα πηρα στην αγκαλια μου και στο δρομο για το σπιτι τα ετριβα και τα ζεσταινα με την αναπνοη μου..το 1ο με το που εφτασα σπιτι πεθανε...αποφασισα οτι θα κανω οτι μπορω για να ζησουν τα αλλα 2...την επομενη μερα εφυγε και το 2ο...μαλιστα ξεψυχησε μεσα στα χερια μου...στεναχωρηθηκα παρα πολυ και πραγματικα παρακαλουσα να ζησει το τελευταιο...και τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ! ηταν τοσο δυνατο που καταφερε χωρις το μητρικο γαλα να επιβιωσει και να μεγαλωσει και να γινει ενα υγιεστατο γατουλινι! πραγματικα ουτε η κτηνιατρος δεν το πιστευε!! μου ειπε κιολας ο μικρος ειναι πολυ δυνατος και εχει πολυ ορεξη για ζωη!!! το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορω να τον κρατησω και για αυτο ξαχνω για το τυχερουλι αυτο γατακι μια οικογενεια που θα του δωσει απεριοριστη αγαπη και ευτυχια γιατι πραγματικα του αξιζει..ειναι 1 μηνα περιπου τωρα και σιγα σιγα θελω να βρω μια οικογενεια για να ζησει! παρακατω σας βαζω και φωτογραφιες του να τον θαυμασετε!!!!! Ειναι απιστευτα χαδιαρης και γουργουριζει ολη την ωρα...επισης παιζει ολη την ωρα και δεν θελει να τον αφηνεις καθολου μονο του!αναζητα συνεχως την ανθρωπινη επαφη και τα χαδια..!!!τρωει ακομα απο το μπιμπερο του καθως ειναι μικρουλης ακομα!!

παιζοντας με την μαμα!!!!

οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα μηνυμα και εγω θα επικοινωνησω μαζι του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!

Πολύ όμορφος ο τυχερούλης:)
Να σημειώσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό που μεγάλωσε με τη μαμά του και του έχει διδάξει όλα όσα πρέπει..Έχει δηλαδή κοινωνικοποιηθεί:)
Καλή τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου το μωλάκι!!!
Να είναι πάντα τυχερό και να βρεθεί σύντομα στο μόνιμο σπιτάκι του!

Καταρχην λυπαμαι πολυ για την εξελιξη αυτης της γεννας.
Στα υπολοιπα τωρα, ευτυχως η γατουλα σου ειναι ενταξει και το μικρουλι ειναι γλυκητατο.
Θα σου προτινα εαν εχεις τη δυνατοτητα να το δωσεις οταν παει 2-3 μηνων.
Νομιζω θα ειναι καλυτερο και γι ατο γατακι και για την καινουρια του οικογενεια.
Φιλια και καλη τυχη:)

Ευχαριστω πολυ!!Ελπιζω να παει σε μια τελεια οικογενεια!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Όλα θα πάνε καλά.. είναι και κούκλος!!!

Ναι και εγω ελπιζω ολα να πανε καλα και να βρει την αγαπη που του αξιζει!! :)))

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back