charly
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μιτς
Νεοφερμένο μέλος
ο τυπάκος κοιμαται ηδη στον καναπε μου και ειμαι πολυ χαρουμενη!
(ευχαριστω κι εγω moukelis)
Charly, υποσχομαι οτι θα τον προσεχω πολυ πολυ! του αξιζει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ανοιξε του ενα θεματακι να μας τον συστησεις κι επισημως!ιναι απιθανο γατακι,θα γινει πανεμορφο μεγαλωνοντας,να σου ζησει!
ligeri
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι πανεμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

charly
Νεοφερμένο μέλος
αν ενδιαφέρομαι;; περισσοτερο απο ποτε!
ο τυπάκος κοιμαται ηδη στον καναπε μου και ειμαι πολυ χαρουμενη!
(ευχαριστω κι εγω moukelis)
Charly, υποσχομαι οτι θα τον προσεχω πολυ πολυ! του αξιζει...
![]()

Είσαι η Βάσω ε? Είμαι φίλη της κοπέλας που σου έδωσε το κουκλί και μόλις ενημερώθηκα για τα καλά νέα

Να σου ζήσει και να έχετε μια υπέροχη ζωή απο δω και πέρα μαζί

μιτς
Νεοφερμένο μέλος

βιάστηκα να χαρώ...
και μας χάλασε τα σχέδια η αλλεργία του αδερφού μου...
και τα δικά μου, και του πάκη που νομίζω είχε βολευτεί πολύ καλά στο πουφ του!
δυστυχώς δεν θα μπορέσει να μείνει εδω

και μπορώ να σας πω με σιγουριά πως είναι το πιο γλυκό πλασματάκι που έχω γνωρίσει...
εύχομαι πραγματικά να βρει ένα καινούργιο σπιτάκι
moukelis
Επιφανές μέλος
μιτς
Νεοφερμένο μέλος
βασικά χτες αμέσως μόλις μπήκε στο σπίτι κοκκίνησαν τα μάτια του και πρίστηκαν,
και είχε και δυσκολία στην αναπνοή, μόλις βγήκε απ'το σπίτι συνήλθε σχεδόν αμέσως
και όταν επέστρεψε έγινε ακριβώς το ίδιο...
σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο;; πιστεύεις πως μπορεί αν γίνει κάτι;
το κακό είναι πως πρόκειται για πολύ μικρό σπίτι, που δεν απομονώνεται κάποιος χώρος,
οπότε σκέφτηκα πως δεν θα είανι δυνατή η συμβίωσή τους...

moukelis
Επιφανές μέλος
charly
Νεοφερμένο μέλος
μιτς
Νεοφερμένο μέλος
θα φροντίσω πάντως να κάνει το τεστ που μου είπε και η moukelis,
και πραγματικά ελπίζω να είναι από κάτι άλλο και να μπορέσει να γυρίει ο πακούλης

ή ακόμα κι αν είναι από τον πάκη, ελπίζω να υπάρχει κάποια θεραπεία,
εκτός απ'το να παίρνει αντιισταμινικά εφ'όρου ζωής (γιατί κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα το δεχτεί...)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool