Isidora_p.
Νεοφερμένο μέλος
Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βουκολιές (Χανιά). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
18-09-12
03:31

Σαμ το πιο γλυκό γατομωρακι ♥
τον βρήκα μια χουφτίτσα μωράκι και πλησιάζει τους 4 μήνες ζωής ♥
ψυχούλα υπέροχη !! ματιά μοναδική ♥
Έτσι ήταν ο Σαμ όταν τον βρήκα, μια γατομπουκίτσα :

Τώρα σε ηλικία 4 μηνών έχει γίνει ένα υπέροχο αγοράκι που περιμένει την αγκαλιά που θα τρυπώσει για πάντα!!!

Πιστός + έξυπνος + .....ΟΛΑ τα +!!!!!
Βρίσκεται Σαλαμίνα ,μόνη οικονομική επιβάρυνση η ηλεκτρονική του ταυτότητα όπως ορίζει ο νόμος . Ζ.O.Ε.Σ 1580/05
Τηλφ.επικοιν. 6945/ 040785 Λιλιάννα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
20-09-12
00:37
Το γλυκούλι μου! Το έχω δει και στο Facebook, εύχομαι να βρει το καλύτερο σπιτάκι! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
20-09-12
00:46
Μακάρι να το βρει το συντομότερο δυνατόν! 

20-09-12
12:16
Μα είναι πανέμορφος. Έχω προτίμηση στο μαύρο και γκρί αλλά αυτός τα σπάει. 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum