Χαρίζεται ο Jessy

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
Καλημέρα σας. Και μην πείτε ότι είμαι ένας μαύρος γατούλης και δεν θα έχετε μια καλή μέρα γιατί είμαι πολύ πολύ γουρλής.
Είδατε τι τσαχπίνικο βλέμα έχω? Έτσι τσαχπίνης είμαι σε όλα μου.:D Βρέθηκα μοναχούλης σε ένα ερειπωμένο σπίτι να κλαίω και να μην με ακούει κανείς. Είναι δυνατόν αυτή η φάτσα σαν την δικιά μου να περνάει απαρατήρητη? Ψάχνω εναγωνίως το σπιτάκι στο οποίο θα κατσικωθώ και θα κάνω τις τσαχπινιές μου. Άντε καλέ μην αργείτε. Σέλωωωω παρέαααα.
Αν κάποιος από εσάς δεν έχει χαζές προκαταλήψεις για το υπέροχο χρώμα μου ας πάρει τηλέφωνο τον Χρήστο και την Πόπη στο τηλέφωνο
6945-959521

Περιμένω ε?????:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_1237.JPG
    IMG_1237.JPG
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 49
Εισαι υπεροχος,καλη σου τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ πολύ όμορφος!!! Καλή τύχη μπομπιράκο!!!!:)

Ευχαριστούμε!!!!!!

Είναι πολύ όμορφος, καλή του τύχη! Έχω αδυναμία στα μαύρα :)

Είναι πολύ όμορφος, καλή του τύχη! Έχω αδυναμία στα μαύρα :)

Κι εγώ Χριστινάκι. Έζησα για 10 χρόνια με την μαυρούλα μου και ήταν πολύ πολύ γουρλού:clapup:

Φυσικά και οι μαύρες γάτες δεν είναι κακότυχες είναι τεράστια καλοτυχία!! Καλή τύχη Jessy!!

Παιδιά δεν είναι ολόμαυρος έχει μια άσπρη βουλίτσα στο στήθος του .Είναι πανέξυπνος παιχνιδιάρης και μόλις τον πάρεις αγκαλιά αρχίζει να γουργουρίζει και να κάνει πατουσάκια.Καλότατο γατάκι που ένας θεός ξέρει πως βρέθηκε εγκλοβισμένο σε ένα ερείπιο που κάθε τόσο πέφτουν οι σανίδες της οροφής.Είναι υγειέστατος και τα πάει μια χαρά με με τα υπόλοιπα γατάκια του σπιτιού.Περιμένει και αυτός μια καταδική του οικογένεια που θα τον αγαπήσει όπως του αξίζει.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back