Χαρίζεται ο Mozzy...με προυποθέσεις...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.

Είναι πολύ μπέμπης και θέλει όλο χάδια και αγκαλιές! Λατρεύει την ανθρώπινη παρουσία και έχει την αφέλεια ενός μωρού παιδιού!Πολύ ιδιαίτερο γατάκι που θα γίνει μακρύτριχο με μπλε μάτια!!!

Είναι 2 μηνών και δίνεται σε πολύ φιλόζωους με την προυπόθεση ότι θα ζει ΜΕΣΑ σε σπίτι και θα στειρωθεί!:)

Άντε ! Τι περιμένετε?? :clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ για το γατακι μενω σε μονοκατοικια και εχω πολλα σχετικα ζωακια ειχα ενα περσικο αλλα δυστιχωσ πεθανε λογω ηλικιασ πολυ θα ιθελα να υοθετισω το μικρουλη και να του προσφερω την αγαπη που χρειαζεται οσο για το που θα μενει εννοειται μεσα στο σπιτι μαζι μου το αιλ μου ειναι ma_pussycat@hotmail.com αν θεσ επικοινωνησε μαζι μου το μαιλ μου ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Σου έστειλα mail :)

Καλη τυχη στο γατακι!!!

Ακόμη χαρίζεται αυτός ο γαλανομάτης!!
Η κοπέλα που ενδιαφέρθηκε προηγουμένως, έγινε καπνός.....

Καλη του τυχη!
Μια απορια που γεννηθηκε οταν διαβασα την αγγελια του:πως ξερετε οτι θα γινει γαλανοματης;

Έχει ήδη γαλανά ματάκια και φαίνεται ότι θα του μείνουν. Είναι πολύ γαλανά!!! Όλα τα άλλα αδερφάκια άλλαξαν το χρώμα ήδη. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα διατηρηθεί!!!:)

Kι ενα απο τα μωρα μας ειναι τριων μηνων και ειναι πολυ γαλανα τα ματακια του,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να του μεινουν.Τα ματακια μπορει να αλλαξουν χρωμα ακομα και στους εξι μηνες.
Οπως και να'χει ειναι απιθανος,ειμαι σιγουρη οτι θα βρει το καλυτερο σπιτακι!

Νέες φώτογραφίες από τον Ζουζούνο τον Μοzzy!!

Ο μικρός αυτός μπέμπης, ψάχνει ακόμα την μαμά/ τον μπαμπά που θα του χαρίσει αμέτρητες αγκαλιές...

Υιοθετήθηκε!!!!:clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back