Χαρίζεται ο Prince, κουκλάκι 30 ημερών!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
Χαρίζεται ο κουκλος της φωτογραφιας, ειναι γατακι 25-30 ημερων. Βρεθηκε στην Πατρα μονο και πεινασμενο κ τωρα φιλοξενειται μεχρι να βρεθει το μονιμο του σπιτακι. εχει ηδη μαθει να τα κανει σε αμμο, κ μαθαινει να τρωει κονσερβουλα:D
Θα δωθει αποπαρασιτωμενο, μονο εντος σπιτιου κ με την προϋπόθεση να στειρωθει οταν φτασει στην καταλληλη ηλικια. Δινεται με συμβολαιο υιοθεσιας.
Για επικοινωνια μαζι μου με pm ή στην Hlianna, και στα μαιλ evelyn_karayianni@hotmail.com και ilianna_princess@hotmail.com
DSC04686.jpg

DSC04670.jpg

DSC04665.jpg

DSC04683.jpg

DSC04697.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καληη τυχηηηηηηη στο μικρακι:clapup:
ειναι πανεμορφοοοοοο:redface:
:redface::redface:

Απάντηση: Χαρίζεται ο Prince, κουκλακι 30 ημερων!!!

Γλυκύτατος ειναι,καλη του τυχη!

Τι κουκλι πετυχες παλι!!!Καλοτυχο να ειναι το ζουζουνι!:D

Που το βρήκτε αυτό καλέ. Με εσάς είμαι σίγουρη όμως ότι θα έχει την καλύτερη τύχη είστε γουρλούδες. Είναι κουκλί. Είναι όμως σίγουρα αγοράκι????:)

Που το βρήκτε αυτό καλέ. Με εσάς είμαι σίγουρη όμως ότι θα έχει την καλύτερη τύχη είστε γουρλούδες. Είναι κουκλί. Είναι όμως σίγουρα αγοράκι????:)

ρανια ερχεται σημερα το πρωι μια συμφοιτητρια μου και μου λεει εχουν παρατησει εδω και 3 μερες ενα γατακι στην πυλωτη μας..καποιος του εχει βαλει γαλα αλλα κλαιει ολη την ωρα..(αυτη ασχετη απο ζωα και ουτε ανακατεβεται)..και γυρναει και μου κανει μετα απαθεστατη ασε που χθες το βραδυ ειχε ανοιξει το αυτοματο ποτισμα και το γατακι ειχε γινει μουσκεμα:eek::eek:..παω σπιτι της να δω τι γινεται και βλεπω ενα μπωλ με γαλα και ενα με νερο..και ενα γατι να κλαιει ολη την ωρα..το βουτηξα το εβαλα στην τσαντα μου πηγα και πηρα σκονη για ανθρωπινα μωρα κονσερβες φυσικο κοτοπουλο και το φερα σπιτι..η κοιλια του τουμπανο..εχει κανει 4 φορες κακα μεχρι στιγμης..βαλαμε και μισο cc παραφυνελαιο συμφωνα με τον γιατρο για να ενεργηθει..ειναι περιπου 25-30 ημερων..παραπανω με τιποτα..τρωει κονσερβα και εχει δοντακια αλλα μας ειπε η κτηνιατρος να πινει και γαλα..το θεμα ειναι οτι μου εκανε εμετο αμασητη κονσερβα..(οταν του την εδωσα την ειχα κοψει παρα πολυ καλα)..αλλα ετρωγε και με πολυ λαιμαργια..μηπως ειναι νωρις για κονσερβα?να περιμενω λιγες μερες?επισης ποσα ml γαλα περιπου πρεπει να τρωει?τωρα το βραδυ ηπιε 12 ml ειναι καλα?καθε συμβουλη ευπροσδεκτη..:Dεπισης ολο βυζαινει..τωρα εχει κουρνιασει στο λαιμο μου και βυζαινει το αυτι μου:P

Λοιπόν τα μλ είναι καλά του γάλακτος. Επειδή είναι σε ηλικία που μπορεί να τρώει κονσερβάκι να του πάρεις ειδική για μωράκια ή ακόμα και κροκετούλες μουσκεμένες μπορείς να του δώσεις σε γάλα. Μην ανησυχείς είναι μεγαλούτσικο και θα τα καταφέρει. Αλλά είναι λαιμαργούτσικο. Σίγουρα αν του δίνεις με μπιμπερό θα σου τρώει και τις θηλές έτσι? Αυτό σημαίνει ότι τα καταφέρνει με τα δοντάκια του. Είναι τρέλα σε αυτή την ηλικία τα άτιμα. Αλλά πρόσεχε η κονσέρβα να είναι για μωράκια. Να το έχεις ζεστό το μικρούλι. Περιόρισέ το σε μια μεγάλη κούτα και βάλε και ένα σάνιτας με άμμο να συνηθίζει σιγά σιγά

ναι αυριο θα παω να παρω κονσερβες και ξηρη babycat και γαλα για γατακια..αρα να παρω 2 μπιμπερο ε?να μην εχω θεμα με τις θηλες..το γαλα το κατασπαραζει..το νερο το σνομπαρει εντελως..του δινω ομως με την συριγγα γιατι ειναι αρκετα αφυδατωμενο..οσο για τον περιορισμο..δεν περιοριζετε..:Pεχω βαλει μια κουτα αρκετα ψηλη και εχω βαλει μεσα την αμμο του και στην αρχη πριν μαθει οτι πρεπει να βγαινει απο το πλαι που του εχω ανοιξει τρυπα πηδαγε και ηταν ετοιμο να βγει..εχει μαθει ηδη στην αμμο αλλα δεν παει μονο του..πρεπει να το βαλω εγω..βεβαια ειναι και πρωτη μερα..ρανια οντως ειναι η καλυτερη ηλικια..ειχα ξεχασει πως ειναι να εχεις μωρακια..πριν ειχε βαλει το τουρμπο και κυνηγαγε τα παντα μεσα στο σπιτι..οσο για το κυνηγητο με την σκια και την ουρα του δινει ρεσιταλ..:P

Βρε τότε είναι μεγάλο ίσως δεν σου χρειάζεται το μπιμπερό. θα μπορούσες να του το βάλεις σε μπωλάκι. Εγώ τότε με τα μωρά είχα βρει μια πάρα πολύ ψηλή μακρόστενη κούτα και δεν κατάφερναν να πηδήξουν. Το σκατούλι. Είναι γλύκα

αχ αγαπουλα μου..δεν υπαρχει πιο ομορφο!!!!!!!!!!:D:D

ρανια δεν μπορει ακομα απο μπολακι δυστυχως..πεφτει με τα μουτρα μεσα και πνιγηκε μια φορα που το επιχειρησα..:/:

οκ τότε αν δεις και σου τρώει τις θηλές με την σύριγγα δώστου σιγά σιγά. Πάντως πουλάνε και ξεχωριστές θηλές δεν είναι ανάγκη να πάρεις δύο μπιμπερό. Μου έχει μείνει και γάλα γμτ για μωρά αν ήσουν εδώ θα στο έδινα

αμαααν!!!!κοιτα ενα ροζ πατουσινι για δαγκωμα!!!!!:slourp::slourp::slourp::inlove::inlove::inlove:

Καλή τύχη στο κουκλάκι!!!

Μάλλον ο baby Prince είναι πολύ τυχερός που σας βρήκε:)

σημερα θα του κανουμε εσωτερικη κ εξωτερικη αποπαρασιτωση για να ειναι καθαρουλης κ ετοιμος για το νεο του σπιτακι!!!:D κ εννοειται θα μαθουμε να χρησιμοποιουμε απο τοσο μικροι κ το ονυχοδρομιο μας, τι πριγκιπες αλλωστε ειμαστε???:P
ελπιζω να βγει λιγος ηλιος για να κανουμε κ καλη φωτογραφιση:)

προς το παρων χρησιμοποιουμε ενα υφασματενιο κουτι της μαμας Ηλιαννας και κανουμε τα νυχια μας..εχουμε αρχισει και γινομαστε απαιτητικοι σαν κανονικοι πριγκιπες..ζηταμε την προσοχη της μαμας μας να μας αφηνει να την ''θηλαζουμε'' απεριοριστα σνομπαρουμε το νερο μας ταλαιπωροντας την και φυσικα σαν καθαρα μωρα που ειμαστε μαθαμε ηδη και ξερουμε που ειναι η αμμο μας και πηγαινουμε μονοι μας..μεχρι χ8ες επρεπε να μας βαζει η μαμα να πιασουμε το νοημα..:clapup:

Τι κουκλί είναι αυτό που βρήκατε κοριτσάκια μου!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:Είμαι σίγουρη ότι μαζί σας θα έχει την καλύτερη τύχη!!!:D:D

Ειναι ΚΟΥΚΛΑΚΙΙΙΙ..!!! <3

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back