Hlianna
Διάσημο μέλος
πιστευω οτι εμαθε απο τα αλλα 2 που ηδη πινουν απο το μπολακι..οσο ηταν εδω ο πατερας μου και τον προσεχε μου ειπε οτι δεν πλησιασε καθολου το νερο..ηθελε μονο γαλα..τα μωρακια ειναι σπιτι απο χθες το βραδυ και ο πρινς ηπιε νερο σημερα το μεσημερι 1η φορα και λογικα ειδε τα αλλα 2 και το εκανε και αυτος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
κοινωνικοποιουνται πιο ευκολα ,γινονται πιο φιλικα προς αλλες γατες και πιστευω πως προσαρμοζονται αψογα οταν βρεθουν με αλλη/ες γατες σε καποιο σπιτι.
Αντε με το καλο να βρουν κι αυτα καλους ανθρωπους να τα υιοθετησουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
παρτε και μια φωτο που κοιματε με τους φιλους του..ο prince απο χθες το βραδυ δεν μου εχει δωσει απολυτως καμια σημασια ουτε καν να ερθει να κουρνιασει διπλα μου οπως πριντα χαιρομαι παααααααρα πολυ γιατι το μονο που κανουν ειναι να παιζουν και να κοιμουνται αγκαλιτσα..
![]()
Είναι τόσο τρυφερή η φωτογραφία αυτή. Ανυπεράσπιστες ψυχούλες που αν δεν βρίσκονταν μπροστά μας ποιος ξέρει τι θα είχαν απογίνει

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Τι έγινε τελικά, μιλήσατε;
οχι ακομα..δεν με πηρε..μιλησε ομως με την εβελυν..αν δεν με παρει σημερα αυριο θα την παρω εγω..με πηρε ομως ενα ζευγαρι και θελει το ασπρο μπλε..
Hlianna
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
παιδια χρειαζομαι την συμβουλη σας..καταρχην η κοπελα απο ζωγραφου που μιλησε με την εβελυν δεν με πηρε ποτε τηλ της εστειλα και μηνυμα και παλι τιποτα..με πηρε ενα παιδι απο αθηνα 24 χρονων και μενει ν.σμυρνη..τον ρωτησα αν ειναι η πρωτη του γατα και μου κανει ναι αλλα της κοπελας μου θα ειναι η 2η φορα αφου ειχε και μικρη..ηταν πολυ θετικος με την στειρωση προθυμος να παρει την συγκεκριμενη τροφη που τρωει ο prince οπως επισης και με το συμβολαιο υιοθεσιας..μου ειπε και αυτος αν θελω να ερθει στην πατρα να τον παρει τον prince..εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?να τον ρωτησω αν τελικα χωρισει με την κοπελα το γατακι με ποιον θα ειναι ή οχι?με οσα εγραψα θα του δινατε τον πρινς ή οχι?μηπως ξεχασα κατι να τον ρωτησω?σορρυ για το μεγαλο κειμενο![]()
Κιουρια μου οταν εγω ηταν να δωσω τον ποκοπικο και ειχα πει να ρωτησω το ιδιο πραγμα μου ειχες πει οτι ειναι χαζο να σκεφτομαι κατι τετοιο και οτι με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε να σκεφτεσαι αν χωρισεις που θα παει ο Σιανρο...
Ειδες που ηρθες στη θεση μου?
Εγω θα ελεγα να τον ρωτησεις οτι θες αν ειναι καλος γονειος θα το αντεξει το τεστ.Και εμπιστεψου το ενστικτο σου.Α!Και να στελενει φωτος που και που να μαθαινουμε κι εμεις νεα του!Πες του να γινει και μελος!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Κιουρια μου οταν εγω ηταν να δωσω τον ποκοπικο και ειχα πει να ρωτησω το ιδιο πραγμα μου ειχες πει οτι ειναι χαζο να σκεφτομαι κατι τετοιο και οτι με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε να σκεφτεσαι αν χωρισεις που θα παει ο Σιανρο...
Ειδες που ηρθες στη θεση μου?
Εγω θα ελεγα να τον ρωτησεις οτι θες αν ειναι καλος γονειος θα το αντεξει το τεστ.Και εμπιστεψου το ενστικτο σου.
Α!Και να στελενει φωτος που και που να μαθαινουμε κι εμεις νεα του!Πες του να γινει και μελος!
το θεμα ειναι ελενα οτι εσενα σου ειχε πει οτι θα ειναι δικη του η γατα..και θα την εχει μαζι με την αλλη του τη γατα..οπως επισης ο σιανρο σε καμια περιπτωση δεν θα μεινει μαζι μου εφοσων ειναι του νικου
το παιδι δεν μου ανεφερε καν αν μενουν μαζι με την κοπελα του αν θα τον εχουν μαζι κλπ και εγω ημουν εξω δεν μπορουσα να μιλησω και δεν τον ρωτησα..εχει διαφορα..και εμενα μου εκατσε ψιλο ασχημα αν και μου ειπε η εβελυν οτι φανηκε ενθουσιασμενη με τον πρινς..μου ειπε οτι θα τον εχει αποκλειστικα μεσα..του ειπα οτι ειμαι καθετη με την στειρωση και με το μεσα και μου ειπε και στα 2 οκ..και για την στειρωση που δεν το περιμενα οταν ακουσα αντρικη φωνη..εμενα μου φανηκε πολυ καλος παντως..εγω στην κοπελα που δεν πηρε τηλεφωνο..δεν θα το εδινα..εκτοςε και αν σε παρει και σου πει οτι της ετυχε κατι σοβαρο(λεμε τωρα)...το παλικαρι...τον ρωτρησες αν θα τον εχει μεσα;;;.κατα τα αλλα..τι να σου πω...μονο εσυ μπορεις να αποφασισεις..γιατι εσυ επικοινωνει ςμαζι του..![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Καλύτερα που δεν θα τον πάρουν...ο πρινς ενω μεσα στην βδομαδα ηταν να παει στο δικο του σπιτι επρεπε σημερα να αρχισει αντιβιωση για 7 μερες επειδη περναει μια ιωση..ετσι αυτοι που τον ηθελαν δεν μπορουσαν να περιμενουν 7 μερες και αποφασισαν οτι δεν τον θελουν τελικα..το ποσο νευριασμενη ειμαι δεν λεγεται..οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι αυτος με επαιρνε 5 τηλεφωνα την μερα και μου εστελνε 10 μηνυματα..![]()

Εγώ ξέρω ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, είσαι διατεθιμένος να περιμένεις όσο χρειαστεί μέχρι να το αποκτήσεις...
Κάθε εμπόδιο για καλό Ηλιαννάκι!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Θα βρεθεί άλλος, καλύτερος

Voula
Διάσημο μέλος
ο πρινς ενω μεσα στην βδομαδα ηταν να παει στο δικο του σπιτι επρεπε σημερα να αρχισει αντιβιωση για 7 μερες επειδη περναει μια ιωση..ετσι αυτοι που τον ηθελαν δεν μπορουσαν να περιμενουν 7 μερες και αποφασισαν οτι δεν τον θελουν τελικα..το ποσο νευριασμενη ειμαι δεν λεγεται..οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι αυτος με επαιρνε 5 τηλεφωνα την μερα και μου εστελνε 10 μηνυματα..![]()
O τύπος πρέπει να ήταν μεγάλος μ@λ@κ@ς. Κάθε εμπόδιο για καλό.
Με την αγγελία τι έγινε ?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool