Χαρίζεται ο Punk!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

georgevagelas

Νεοφερμένο μέλος

Ο georgevagelas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Χαίρεται, σε όλα τα μέλη του site..!
Είμαι ένας γατομπαμπάς και λόγο συγκατοίκησης με το έτερον ήμιση, πρέπει να αποχωριστώ τον μικρό μου Punk!Δυστυχώς "έχουμε" θέμα με τις γάτες. :/:
Λοιπόν, να σας πω για τον γάτο μου:
Είναι ημίαιμος και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κτηνιάτρου πρόγονός του πρέπει να ήταν ράτσα Σιβηρίας! :confused: Ίσως και να μην είναι ημίαιμος αφού βρέθηκε ξαφνικά στο χώρο της δουλειάς μου και μάλλον το έσκασε από σπίτι!! Τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια! Ρώτησα στην γειτονιά αν χάθηκε κάποιο γατάκι, το πήγα κατευθείαν στον κτηνίατρο και το υοθέτησα! Προς μεγάλη του έκπληξη δεν βρήκε τίποτα επάνω στον γατούλη! Μέχρι και τα αυτιά του καθαρά ήταν!!
Τώρα είναι 6,5 μηνών, εμβολιασμένος και αποπαρασιτοποιημένος! Πηγαίνει κανονικα στην τουαλέτα του και είναι πάντα πρόθυμος για παιχνίδι. Μερικές φορές απορώ αν υοθέτησα σκύλο ή γάτα αφού κάθε φορά που γυρνάω από την δουλειά με περιμένει στην πόρτα και κάνει σαν τρελός που με βλέπει!..Μεγάλη αγάπη λέμε! :redface:
Δεν είναι στειρωμένος αφού ο γιατρός είπε περίπου στον 8ο μήνα.
Δεν θέλω για κανένα λόγο το γατάκι να καταλήξει στους δρόμους γι' αυτό θέλω να είστε 100% σίγουροι ότι θέλετε να το υοθετήσετε.Εάν υπάρχουν πολλές προτάσεις θα αξιολογηθούν πρωτού δωθεί. Καλύτερα εντός Αθηνών αφού διαμένω στην Αθήνα.
Εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε καλέστε στο 6946431691 ή στείλτε pm.
Παραθέτω μερικές φοτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00156.JPG
    DSC00156.JPG
    503 KB · Εμφανίσεις: 81
  • DSC00158.JPG
    DSC00158.JPG
    452,5 KB · Εμφανίσεις: 98
  • DSC00160.JPG
    DSC00160.JPG
    451,1 KB · Εμφανίσεις: 88
  • DSC00161.JPG
    DSC00161.JPG
    467,9 KB · Εμφανίσεις: 78
  • DSC00163.JPG
    DSC00163.JPG
    516,7 KB · Εμφανίσεις: 82
  • DSC00166.JPG
    DSC00166.JPG
    415,6 KB · Εμφανίσεις: 75
  • DSC00170.JPG
    DSC00170.JPG
    459,8 KB · Εμφανίσεις: 68
Καλώς ήρθες... :)
Λυπάμαι πολύ που το πρώτο σου μήνυμα είναι αγγελία για να αποχωριστείς τον γατούλη σου...:(
Αν δεν είναι θέμα -μη αντιμετωπίσιμης και μη ανατρέψιμης- αλλεργίας,
και είναι απλά θέμα ¨αντιπάθειας¨ στις γάτες, το βρίσκω τόσο σκληρό και τόσο λυπηρό
να μην σέβεται πρώτα τον γατούλη σαν ύπαρξη,
και έπειτα τις δικές σου ανάγκες και αγάπες ... :(
(και σου ζητώ συγνώμη αν είμαι δεικτική χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, ίσως και να έχω βγάλει τελείως λάθος συμπεράσματα...)

Στο θέμα μας τώρα , για να μην χαλάσω και την αγγελία σας
είναι πανέμορφος :inlove::inlove::inlove:
Είμαι σίγουρη ότι δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να βρει σπιτάκι για τρίτη φορά... ( :( )
Ελπίζω αυτή να είναι και η τυχερή του!! :)
Εύχομαι το καλύτερο για τον κούκλο γατούλη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις 100% δίκαιο όμως πρωτού βάλω τον γατούλη στην αγγελία την κάναμε την συζήτηση αυτή επανειλημμένα!
Τέλος πάντων, αυτή είναι μια συζήτηση για άλλο topic!
Ας μην χαλάσει η αγγελία..!

Ναι είναι πολύ όμορφος ο άτιμος και πολύ καλός χαρακτήρας..
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Τι γάταρος κούκλος είναι αυτός:clapup::clapup:

Κρίμα που χάνεις τέτοιον σπάνιο γατούλη. Ελπίζω να βρει σπιτάκι κάπου που θα σε βολεύει να τον επισκέπτεσαι...:)

Όντως, κρίμα που πρέπει να αποχωριστείς τέτοιον γάταρο!
Είναι τόσο όμορφος που πιστεύω ότι θα βρει σύντομα σπίτι! :D

πανεμορφος...φτιαγμενος για σαλονι και καναπε!! :P :P

Εύχομαι να βρει ένα καλό γατογονιό που θα τον αγαπάει απίστευτα και θα του δώσει χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση εφόσον αντιλαμβάνομαι πως είναι πολύ δεμένος μαζί σου. Καλή σου τύχη γατούλη!!

Ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια...
Σας υπενθυμίζω οτι ο γατούλης δεν έχει υοθετηθεί ακομά! :worry:
Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου..

καλα , ε , τι κουκλος ειναι αυτοοοος ?? :inlove: μου φαινεται παντως οτι ειναι ο διδυμος αδερφος της γκριζους μου ! :P Του ευχομαι καλη επιτυχια και να βρει ενα καλο σπιτακι που να τον λατρευουνεεε ! :inlove::inlove:

O Punk βρισκεται στο καινουριο του σπιτι, ειναι παιδαρος:clapup:παιδια....Πανεξυπνος και παιχνιδιαρης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back