georgevagelas
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι ένας γατομπαμπάς και λόγο συγκατοίκησης με το έτερον ήμιση, πρέπει να αποχωριστώ τον μικρό μου Punk!Δυστυχώς "έχουμε" θέμα με τις γάτες.

Λοιπόν, να σας πω για τον γάτο μου:
Είναι ημίαιμος και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κτηνιάτρου πρόγονός του πρέπει να ήταν ράτσα Σιβηρίας!
Ίσως και να μην είναι ημίαιμος αφού βρέθηκε ξαφνικά στο χώρο της δουλειάς μου και μάλλον το έσκασε από σπίτι!! Τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια! Ρώτησα στην γειτονιά αν χάθηκε κάποιο γατάκι, το πήγα κατευθείαν στον κτηνίατρο και το υοθέτησα! Προς μεγάλη του έκπληξη δεν βρήκε τίποτα επάνω στον γατούλη! Μέχρι και τα αυτιά του καθαρά ήταν!!Τώρα είναι 6,5 μηνών, εμβολιασμένος και αποπαρασιτοποιημένος! Πηγαίνει κανονικα στην τουαλέτα του και είναι πάντα πρόθυμος για παιχνίδι. Μερικές φορές απορώ αν υοθέτησα σκύλο ή γάτα αφού κάθε φορά που γυρνάω από την δουλειά με περιμένει στην πόρτα και κάνει σαν τρελός που με βλέπει!..Μεγάλη αγάπη λέμε!

Δεν είναι στειρωμένος αφού ο γιατρός είπε περίπου στον 8ο μήνα.
Δεν θέλω για κανένα λόγο το γατάκι να καταλήξει στους δρόμους γι' αυτό θέλω να είστε 100% σίγουροι ότι θέλετε να το υοθετήσετε.Εάν υπάρχουν πολλές προτάσεις θα αξιολογηθούν πρωτού δωθεί. Καλύτερα εντός Αθηνών αφού διαμένω στην Αθήνα.
Εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε καλέστε στο 6946431691 ή στείλτε pm.
Παραθέτω μερικές φοτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος

Λυπάμαι πολύ που το πρώτο σου μήνυμα είναι αγγελία για να αποχωριστείς τον γατούλη σου...

Αν δεν είναι θέμα -μη αντιμετωπίσιμης και μη ανατρέψιμης- αλλεργίας,
και είναι απλά θέμα ¨αντιπάθειας¨ στις γάτες, το βρίσκω τόσο σκληρό και τόσο λυπηρό
να μην σέβεται πρώτα τον γατούλη σαν ύπαρξη,
και έπειτα τις δικές σου ανάγκες και αγάπες ...

(και σου ζητώ συγνώμη αν είμαι δεικτική χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, ίσως και να έχω βγάλει τελείως λάθος συμπεράσματα...)
Στο θέμα μας τώρα , για να μην χαλάσω και την αγγελία σας
είναι πανέμορφος

Είμαι σίγουρη ότι δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να βρει σπιτάκι για τρίτη φορά... (
)Ελπίζω αυτή να είναι και η τυχερή του!!

Εύχομαι το καλύτερο για τον κούκλο γατούλη!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgevagelas
Νεοφερμένο μέλος
Τέλος πάντων, αυτή είναι μια συζήτηση για άλλο topic!
Ας μην χαλάσει η αγγελία..!
Ναι είναι πολύ όμορφος ο άτιμος και πολύ καλός χαρακτήρας..
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι τόσο όμορφος που πιστεύω ότι θα βρει σύντομα σπίτι!

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
georgevagelas
Νεοφερμένο μέλος
Σας υπενθυμίζω οτι ο γατούλης δεν έχει υοθετηθεί ακομά!

Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου..
grizoulaa
Νεοφερμένο μέλος
μου φαινεται παντως οτι ειναι ο διδυμος αδερφος της γκριζους μου !
Του ευχομαι καλη επιτυχια και να βρει ενα καλο σπιτακι που να τον λατρευουνεεε ! 

vasilikivaz
Νεοφερμένο μέλος
παιδια....Πανεξυπνος και παιχνιδιαρης!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool