konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
28-10-11
19:03
Το όνομα του το πήρε επειδή είναι ο πιο μικρός από την πορτοκαλοσυλλογή που έχουμε
.
Βρέθηκε, τι άλλο, παρατημένος σε μέρος που δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει και προς το παρόν φιλοξενείται σε κτηνιατρείο.Είναι περίπου 2,5 μηνών και θα δοθεί για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθεί όταν γίνει 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
.Βρέθηκε, τι άλλο, παρατημένος σε μέρος που δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει και προς το παρόν φιλοξενείται σε κτηνιατρείο.Είναι περίπου 2,5 μηνών και θα δοθεί για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθεί όταν γίνει 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
04-11-11
10:28
Το άλλο αγοράκι μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος
Η Ηρώ*Betoven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
04-11-11
10:53
Τι γατόνια είναι αυτά! Όταν μεγαλώσουν θα γίνουν κάτι γάτοι... Ο πρώτος είναι ίδιος η Μπέλα μου... Η παλιά μου γάτα που την καημενούλα όταν ήταν 6 μηνών την πάτησε ένα χαζό αυτοκινητο...

konstans
Περιβόητο μέλος
28-11-11
13:46
Ο Small είναι ήδη στο σπιτάκι του!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum