Χαρίζεται πανέμορφος πορτοκαλί γατούλης φουντωτός!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

μαριτινα

Δραστήριο μέλος

Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα.
ειναι ενας γατουλης αναμεσα σε οσους ταιζω στην αυλη, ειναι καλουλης ,ησυχος και με το που τον ταισεις σε εμπιστευεται! ερχεται καθε μερα:) ειναι ενηλικος δεν μπορω να καταλαβω ηλικια, ειναι κριμα ομως να μην βρει το δικο του σπιτακι , θα δωθει εντος μυτιληνης αν βρεθει καποιος που να τον θελει αλλιως θα παραμεινει ενας γατουλης της γειτονιας..:/:
οριστε κ φωτοντοκουμεντα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα1198.jpg
    Εικόνα1198.jpg
    906,8 KB · Εμφανίσεις: 65
  • Εικόνα1195.jpg
    Εικόνα1195.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 45
  • Εικόνα1197.jpg
    Εικόνα1197.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 64
Απάντηση: χαριζεται πανεμορφος πορτοκαλι γατουλης φουντωτος!

αχου το μαναρακι μου..ειναι σκετος γλυκας!!!!μακαρι να βρεθει ενα καλο σπιτακι..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακαρι ..εδω δεν βρισκουν βεβαια τα μικρα... κ μαλιστα στην μυτιληνη:(...δυσκολο ..αλλα ειπα να το βαλω να δωσω μια ευκαιρια κ βλεπουμε:)

να σου πω κατι;;; το πιο δυσκολο μου φαινεται το μυτιληνη...οσον αφορα την ηλικια..δεν θελουν ολοι μικρα..εγω για παραδειγμα αν επαιρνα τριτο,δεν θα ηθελα να ειναι μικρο(εκτος και αν υπηρχε μεγαλη αναγκη να υιοθετηθει)..γιατι τα φοβαμαι μηπως κατι μου παθουν..:)..ειναι γλυκας παντως...

η αληθεια ειναι πως κ εμενα μου φαινεται το μυτιληνη το πιο δυσκολο...πολυυυ δυσκολο μαλιστα...παντως ειναι πολυ φοβισμενος..:worry:

Μαριτίνα με σκότωσες τώρα;) Πορτοκαλένιος και φουντωτός = αδυναμία μου μεγάλη.

Καλά το σκέφτηκες και τον έβαλες αγγελία, ποτέ δεν ξέρεις. Για στείρωση παίζει τίποτα ? Υπάρχουν 2 σωματεία στην Μυτιλήνη, θες να σου στείλω στοιχεία ?

εγω δεν εχω καθολου λεφτα για στειρωση ασε που μου λεει ο μπαμπας μου οτι θα μου τα λιγοστεψει αυτα που μου βαζει καθε μηναααααα να δω πως θα τα βγαλω περα:redface:
τα σωματεια τα ξερω την κιβωτο δεν εννοεις? εχω παει κ σε συνελευση τους!

εγω δεν εχω καθολου λεφτα για στειρωση ασε που μου λεει ο μπαμπας μου οτι θα μου τα λιγοστεψει αυτα που μου βαζει καθε μηναααααα να δω πως θα τα βγαλω περα:redface:
τα σωματεια τα ξερω την κιβωτο δεν εννοεις? εχω παει κ σε συνελευση τους!

Κουκλος ειναι καλε ποσο κανει μια στειρωση αρσενικου???? 50 ευρω????? αν και νιμιζω οτι απο 2 ευρω να βαλουμε ολοι, στειρωνεται καλε ο κουκλος!!!!!

Κουκλος ειναι καλε ποσο κανει μια στειρωση αρσενικου???? 50 ευρω????? αν και νιμιζω οτι απο 2 ευρω να βαλουμε ολοι, στειρωνεται καλε ο κουκλος!!!!!

Ήταν το επόμενο που θα ρώταγα. Να διευκρινίσεις όμως ότι πρόκειται για αδέσποτο. Αν κάνουν φυσικά άλλες τιμές για στειρώσεις αδέσποτων.
Μήπως να ρώταγες στην 'Κιβωτό' να σε παραπέμψει κάπου ?

οκ θα ρωτησω στις 26 που θα παμε στο δημαρχειο για τις φολες! αν κ ασχολουνται περισσοτερο με σκυλια δυστηχως:worry:

Μαριτίνα ψάξε κι εδώ : https://www.eresosforanimals.com/

ευχαριστω βουλα !!

Καλή τύχη στον όμορφο φουντωτό γαλανομάτη!!

μολις ηρθε ο καλος μου για το μεσημερινο του, εκανε λιγα πχχχ στην σοραγια, κ μετα του εδωσα φαγακι τωρα τρωει στην αυλη, κ η δικια μου εχει λυσαξει να βγει να τον δει εχει τρελαθει:D

Μαριτίνα ποιος θα τον φροντίζει όταν θα φύγεις από κει και έρθεις για διακοπές ?

ειμαστε μονοκατοικια, διπλοκατοικια βασικα κ οι ανθρωποι που μενουν απο πανω μενουν μονιμα μυτιληνη κ ολο ταιζουν τις γατες γιατι εχουν κ εκεινοι ενα μωρο πορτοκαλι, εγω σημερα του πηρα κονσερβακια του καλου μου:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back