Χαρίζεται πανέμορφο γατάκι! (Θεσσαλονίκη)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Μαρία-vet

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 75 μηνύματα.
Αυτό το πανέμορφο θηλυκό γατάκι ζει εδω και μερικές εβδομάδες στις κλινικές στην Κτηνιατρικη Σχολη του ΑΠΘ, είναι πολύ παιχνιδιάρικο παρόλο που η ορασή του είναι πολύ περιορισμένη... Αλλάζει αμεσως τη ζωη σου μολις το παρεις. Μολις το δεις καταλαβαινεις τι θα πει αγάπη και προσαρμογη :) Όπως όλα τα γατάκια θέλει και αυτό ναι παίζει... Έχει προσαρμοστεί στον χώρο του, ετσι θα γίνει και στο μονιμό σπιτικό του και δε θα μπορεί να καταλάβει κανεις πως διαφέρει... Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί η ορασή του όμως όχι πολύ, τώρα βλέπει σκιές και φώτα... Όμως με τοσες γατίσιες αισθήσεις... η όραση περισευει! :P Οποιος θελει να το υιοθετησει ας επικοινωνησει μαζί μου στο τηλ 6971698629. Φυσικά θα δοθεί μόνο για μέσα στο σπίτι ώστε να μην κινδυνεύει, συμφωνώντας με τη στείρωση και το μικροτσίπ όπως ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα.

(Την παρασκευή 13/6 η κλινική κλείνει για καλοκαίρι, σας παρακαλώ προοθήστε το σε φίλους και γνωστούς)

Υπό την αιγίδα της
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
Αρ. Πρωτ. Θεσ/νίκης 47320/ 2/9/2010
6979780445 (2-4μμ) και SMS
thessalonikicatgroup@gmail.com
www.thessalonikicatgroup.org

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC04125.jpg
    DSC04125.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 66
  • DSC04128.jpg
    DSC04128.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 53
Ακόμη κι αν η όραση του δεν είναι τέλεια, αυτά που θα δώσει στον άνθρωπο που θα του χαρίσει ένα σπίτι θα είναι μοναδικά...
Εύχομαι από καρδιάς να βρει το καλύτερο! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκό που είναι!Τι έκφραση!Εύχομαι να βρει ένα σπίτι να το αγαπήσουν πολύ!

είμαστε στην τελευταία εβδομάδα θεραπείας! βλέπει πολύ καλύτερα από ότι πιστεύαμε! :) ειναι πολύ παιχνιδιαρικο και όποιος το πάρει σήγουρα θα το λατρέψει!

Μαρία στη γειτονιά μας έχουμε μια τυφλή γατούλα. Πρέπει να γεννήθηκε με πρόβλημα όρασης αν και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί ήταν ήδη εδώ όταν μετακόμισα πριν από 6 χρόνια. Είναι ας πούμε...ημιαδέσποτη γιατί όλοι την αγαπάμε και την φροντίζουμε. Ολονών οι κήποι μας είναι και κήποι της και την έχει στειρώσει μια γειτόνισσα. Λοιπόν αυτή η γατούλα ζει μια ζωή φυσιολογική. Κάνει βαρελάκια στον ήλιο, την έχω δει ακόμα και να κυνηγάει!! Τρανή απόδειξη ότι ακόμα και ένα γατάκι με πρόβλημα όρασης μπορεί να αναπτύξει τις άλλες του αισθήσεις και να ζήσει φυσιολογικά. :)
Εύχομαι την καλύτερη τύχη να χει αυτό το μικρό, που σίγουρα θα ανταμείψει εκείνον που θα το υιοθετήσει με πάρα πολλή αγάπη και θετικότητα!

ορίστε και μία φωτογραφία! :)

Συνημμένα

• DSC04245.jpg
    DSC04245.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 51
Αχ μου δίνετε πολύ κουράγιο.... ευχαριστώ....

Αχ είναι πολύ όμορφο!!! Σαν ποντικάκι, τόσο δα πλασματάκι. Αγάπη μου!!!

Πανέμορφη είναι αυτή η μικρή! :)

και θέλει όλο να παίζει το καημένο.... αλλά πρέπει να την κλείνω αρκετες ώρες μονη της στο δομάτιο γιατί εχω και τον γάτο μου αρρωστο και δε πρεπει να την κολλήσει... Κοιτάζω να τους αφιερώνω τον χρόνο μου εναλλάξ... ειναι αξιαγάπητη....

καλα νέα! απο το ενα ματι βλεπει πια! απλα λιγο θολά... και το αλλο ματι της επουλώνεται! γενικα πλεον δεν ακταλαβαινεις πως δε βλέπει μόνο αν κοιτάκσεις τα ματάκια της... Εχει εξελιχτεί σε πραγματική κυρία αν και που και που κινηγάει τον γάτο μου! ειναι πολύ αστείο! τυχαιρός όποιος την πάρει! :)

Κι εύχομαι να γίνει ακόμη καλύτερα και να βρει αυτό που της αξίζει! :D

Μπράβο σου Μαρία μου που το φρόντισες τόσο καλά αυτό το μικρό.. χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπει, η ζωή της θα είναι ακόμα πιο φυσιολογική :)

Μπράβο σε σένα και στη μικρή που ξεπερνάτε τα προβλήματα! Γρήγορα και μ''ενα μόνιμο σπιτάκι να προσαρμοστεί και να περνάει ωραία :)

Πια και τα 2 ματακια της βλεπουν!! Ακόμα βλέπει θολά όμως αυτό δεν επιρεάζει την καθημερινοτιτά της! Χαιρομαι τόσο που τα πάει καλα! Σε 3 εβδομαδες ξανα εξεταση και θα δούμε τι θα γίνει και με το χειρουργιο της για να δει ακόμα καλυτερα!

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Πολύ ευχάριστα νέα αυτά! :D:D:D
Μακάρι να γίνουν τα πράγματα ακόμα καλύτερα! :)

Απίθανα νέα!!! ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

για πάρτε ματι.... :P :P :P

Συνημμένα

• FLO3.jpg
    FLO3.jpg
    631,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • FLO6.jpg
    FLO6.jpg
    401,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • FLO1.jpg
    FLO1.jpg
    600,2 KB · Εμφανίσεις: 20
σε 5 μέρες η εξέταση που θα κρίνει αν θα γίνει το χειρουργείο! σας έχω πει πόσο κοινωνική έχει γίνει; :D παρόλο που δε μεγάλωσε με τα αδερφια της έχει για οικογένια τον γάτο μου! σε ησυχία δεν τον αφήνει! κ αυτός συνεχώς την καθαρίζει λες κ είναι το γατάκι του! θετη μητέρα έχει γινει ο γάτος μου... :hmm: θα στεναχωρεθεί όταν φύγει από το σπίτι πιστευω... :redface:

Συνημμένα

• FLO5.jpg
    FLO5.jpg
    454 KB · Εμφανίσεις: 25
Μακάρι να μην χρειαστεί χειρουργείο η μικρή. Όλα να πάνε καλά εύχομαι. Όντως θα του λείψει του γατούλη σου όταν φύγει..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back