Χαρίζεται πανέμορφο πορτοκαλί γατάκι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nikolll

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
Χαριζεται κουκλι πορτοκαλι γαλανοματικο παιχνιδιαρικο γατακι!! Μεχρι σημερα επαιζε στην αυλη μας με τη μαμα του και τα τρια αδερφια του, ομως το πρωι τα δυο απο αυτα σκοτωθηκαν απο επιθεση αδεσποτου σκυλου:(
Θηλαζει ακομα, αλλα τρωει και τροφη kitten και χρησιμοποιει και την αμμο του! Μεχρι να βρεθει καποιος θα μεινει μεσα στο σπιτι μας πια, και θα δωθει επισης μονο για σπιτι. Μολις μπορεσω θα ανεβασω και fwto!
(περιοχη Θεσσαλονικη)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαριζεται κουκλι πορτοκαλι γαλανοματικο παιχνιδιαρικο γατακι!! Μεχρι σημερα επαιζε στην αυλη μας με τη μαμα του και τα τρια αδερφια του, ομως το πρωι τα δυο απο αυτα σκοτωθηκαν απο επιθεση αδεσποτου σκυλου:(
Θηλαζει ακομα, αλλα τρωει και τροφη kitten και χρησιμοποιει και την αμμο του! Μεχρι να βρεθει καποιος θα μεινει μεσα στο σπιτι μας πια, και θα δωθει επισης μονο για σπιτι. Μολις μπορεσω θα ανεβασω και fwto!
(περιοχη Θεσσαλονικη)

Τα υπόλοιπα -μαμά και αδερφάκια- βρήκαν σπιτάκι;
Τι καλά να βρεθεί σπιτάκι για το πορτοκαλάκι-γαλανομάτικο.... είμαι σίγουρη ότι θα έχει πέραση έτσι όπως το περιγράφεις!!
Περιμένουμε φωτό να το θαυμάσουμε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι καλά να βρεθεί σπιτάκι για το πορτοκαλάκι-γαλανομάτικο.... είμαι σίγουρη ότι θα έχει πέραση έτσι όπως το περιγράφεις!!
Περιμένουμε φωτό να το θαυμάσουμε!!!

Τα αδερφακια του οπως λεει πεθαναν:(

Το αδερφακι του το αλλο θα δωθει σε μια κοπελα, για σπιτι κι αυτο, η οποια ειχε και παλιοτερα γατα. η μαμα του μαζι μας οπως και τον τελευταιο χρονο:-) ειναι η γατα μας! και τα αδερφακια ηταν για δωσιμο, αλλα... μετα τη σημερινη φρικη....
ηταν πολυ καλα εξω, ειχαν το σπιτακι τους, τις μαξιλαρες τους και φυσικα τα αγαπημενα τους μερη για κρυψιμο, ξερω οτι ειναι πιο επικινδυνα εξω, αλλα δεν το περιμενα αυτο.... ετσι ομως βιαζομαι να τα δωσω τελικα μετα τα σημερινα...
Και δυστυχως οι κοπελες που θα επαιρναν τα αλλα δυο, τελικα δεν τα θελουν ( ολο ωραια νεα σημερα...)
θα ανεβασω φωτογραφιες το βραδυ!

καλη τυχη στα μικρα σας! και να σας ρωτησω αν επιτρεπεται εεμ θα την στειρωστε τωρα την γατουλα σας?Για να μην ξαναεχετε το ιδιο προβλημα εννοω

Oooops! Γράψτε λάθος... Επιλεκτική ανάγνωση μάλλον έκανα, αφήνω απ'έξω τα δυσάρεστα :/:

εννοειται οτι θα τη στειρωσουμε, μας συστησε ο κτηνιατρος να περιμενουμε το τελος του θηλασμου, το οποιο θα ειναι πολυ συντομα οπως τα βλεπω... το ειχαμε τοσο σιγουρο οτι θα τα παιρνανε τα μικρα, αν ηξερα οτι θα εξελλισοταν ετσι η κατασταση θα ειχα πραξει διαφορετικα, ξερω οτι η ευθυνη ειναι δικια μας...

Κρίμα για τα μικρούλια , αλλά τουλάχιστον πάθατε και μάθατε... Ούτως ή άλλως τώρα προέχει να βρει το ψιψίνι την καλύτερη οικογένεια!

το ενα γατονι το βρηκε το καινουριο του σπιτι και νομιζω θα ειναι πολυ καλα, το κοριτσι ξετρελαθηκε!! εμεινε τωρα η μια πορτοκαλι μπουκια και ειναι πολυ χαδιαρικο!!! δεν ξεκολλαει απο την αγκαλια... δεν μπορω να ανεβασω φωτο δυστυχως σημερα... αλλα αν ενδιαφερεται καποιος ας επικοινωνησει, ηθελα πολυ να δωθουν μαζι:worry: και για αυτα αλλα και για τη μαμα τους...

Ψυχουλίνο μου!!!:):) Τι καλά που βρήκε σπιτάκιιιι:clapup::clapup::clapup:
Άντε, να βρεθεί τώρα γατογονιός και για το τελευταίο!!

ενταξει πρωτο βραδι το γατακι μονο του (με μενα στον καναπε τελικα) στο σαλονι, πολυ αυπνια!!! αλλα ο μικρος ειναι για φαγωμα!! τρελενεται για παρεα και για ανθρωπινες αγκαλιες και ανθρωπινο δερμα και ανθρωπινα μαλλια, τα εγλειψε και τα δαγκωσε ολα! το πρωι πριν τη δουλεια πηγα και κτηνιατρο, αλλα δεν ειχε ανοιξει ακομα... κι εγω δυστυχως εχω παρα πολυ δυσκολα ωραρια τις καθημερινες...
ελπιζω να βρεθει καποιος συντομα, γιατι πιανεται η ψυχη μου που σκεφτομαι το γατονι μου μονο του! εβγαλα και φωτογραφιες εχτες λοιπον, (μονο του και με τη μαμα του, η οποια νομιζω οτι ειναι στεναχωρημενη για τα αλλα της παιδια, μεσα δε θελει, εξω δε θελει, και δωστου νιαουρισματα) και θελω να τις ανεβασω...πως θα γινει αυτο? βλεπω οτι θελει url της διευθυνσης της φωτογραφιας αλλα δεν τις εχω ανεβασμενες καπου...

Πάτησε απάντηση κάτω κάτω και μετά θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο με εικονίδια από πάνω. Πάτα ένα με συνδετήρα για επισύναψη και μετά είναι εύκολο.:)

μολις επικοινωνησε μαζι μου μια κοπελα για το γατουλη, ειναι 19 χρονων και το θελει για την αδερφη της δωρο γενεθλιων που ειναι 13. μενουν σε μονοκατοικια με κηπο και εχουν η ειχαν (θα μαθω συντομα) πολυ καιρο και αλλον ενα γατο. πως σας φαινεται?

Είναι μια καλή ευκαιρία , αρκεί να σιγουρευτείς πως θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία και πως δε θα ζήσει στον κήπο αλλά μέσα στο σπίτι . Φυσικά εσύ αποφασίζεις :) οπότε αν δεις πως είναι η ιδανική οικογένεια μπορείς να το δώσεις :)...

της προτινα να βρεθουμε απο κοντα, γιατι κι εγω θελω να τα ρωτησω αυτα τα πραγματα φυσικα! αλλα μακαρι!!

Ας ελπίσουμε ότι θα το πάρουν! Είναι πραγματικά αξιολάτρευτο και αξίζει να υιοθετηθεί! Καλή τύχη στη συνάντηση!!

Μακάρι να ενδιαφέρονται σοβαρά. Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι οι γονείς, γιατί πολλές φορές τα αδερφάκια λογαριάζουν χωρίς αυτούς. Περιμένουμε νέα και φωτογραφίες!!!

Λοιπον την Πεμπτη το πρωι θα παει στο καινουριο του σπιτακι ο μικρος! Θα ειναι σπιτογατο και θα στειρωθει οταν ερθει η ωρα!
να και μερικες φωτο:P(επιτελους)
η γκρι ειναι η μαμα!
Ανυπομονω, θα μου λειψει ο μικρουλης, αλλα εχω αγχωθει τοσο πολυ, δε μπορω να ηρεμησω.
ελπιζω και τα δυο τα γατουδια να ειναι ευτυχισμενα στο καινουριο τους σπιτακι, και τα αλλα δυο ελπιζω να μην υπεφεραν τουλαχιστον, δε θα τα ξεχασω ποτε...

Συνημμένα

• DSC00030.JPG
    DSC00030.JPG
    777,6 KB · Εμφανίσεις: 73
  • DSC00072.JPG
    DSC00072.JPG
    167,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC00094.JPG
    DSC00094.JPG
    483,4 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSC00093.JPG
    DSC00093.JPG
    359,2 KB · Εμφανίσεις: 52
Αχ ωραία!! Χαίρομαι πολύ... Καλή τύχη στο ολόδικό του σπιτάκι!!

Αχ τι καλά νέα είναι αυτά που διαβάζω!
Βρήκε φωλίτσα κι αυτό, μια χαρά!!! :clapup::clapup:
Καλά είναι κουκλάκια, ο πορτοκαλούλης παίζει να το κρατήσει το μπλε το ματάκι!
Και η μαμά, φανταστική!!
Super - αν έχεις νέα από τους καινούργιους γατογονείς, γράφε μας..:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back