nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Θηλαζει ακομα, αλλα τρωει και τροφη kitten και χρησιμοποιει και την αμμο του! Μεχρι να βρεθει καποιος θα μεινει μεσα στο σπιτι μας πια, και θα δωθει επισης μονο για σπιτι. Μολις μπορεσω θα ανεβασω και fwto!
(περιοχη Θεσσαλονικη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαριζεται κουκλι πορτοκαλι γαλανοματικο παιχνιδιαρικο γατακι!! Μεχρι σημερα επαιζε στην αυλη μας με τη μαμα του και τα τρια αδερφια του, ομως το πρωι τα δυο απο αυτα σκοτωθηκαν απο επιθεση αδεσποτου σκυλου
Θηλαζει ακομα, αλλα τρωει και τροφη kitten και χρησιμοποιει και την αμμο του! Μεχρι να βρεθει καποιος θα μεινει μεσα στο σπιτι μας πια, και θα δωθει επισης μονο για σπιτι. Μολις μπορεσω θα ανεβασω και fwto!
(περιοχη Θεσσαλονικη)
Τα υπόλοιπα -μαμά και αδερφάκια- βρήκαν σπιτάκι;
Τι καλά να βρεθεί σπιτάκι για το πορτοκαλάκι-γαλανομάτικο.... είμαι σίγουρη ότι θα έχει πέραση έτσι όπως το περιγράφεις!!
Περιμένουμε φωτό να το θαυμάσουμε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Τα υπόλοιπα -μαμά και αδερφάκια- βρήκαν σπιτάκι;
Τι καλά να βρεθεί σπιτάκι για το πορτοκαλάκι-γαλανομάτικο.... είμαι σίγουρη ότι θα έχει πέραση έτσι όπως το περιγράφεις!!
Περιμένουμε φωτό να το θαυμάσουμε!!!
Τα αδερφακια του οπως λεει πεθαναν

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
ηταν πολυ καλα εξω, ειχαν το σπιτακι τους, τις μαξιλαρες τους και φυσικα τα αγαπημενα τους μερη για κρυψιμο, ξερω οτι ειναι πιο επικινδυνα εξω, αλλα δεν το περιμενα αυτο.... ετσι ομως βιαζομαι να τα δωσω τελικα μετα τα σημερινα...
Και δυστυχως οι κοπελες που θα επαιρναν τα αλλα δυο, τελικα δεν τα θελουν ( ολο ωραια νεα σημερα...)
θα ανεβασω φωτογραφιες το βραδυ!
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Oooops! Γράψτε λάθος... Επιλεκτική ανάγνωση μάλλον έκανα, αφήνω απ'έξω τα δυσάρεσταΤα υπόλοιπα -μαμά και αδερφάκια- βρήκαν σπιτάκι;

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
και για αυτα αλλα και για τη μαμα τους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι καλά που βρήκε σπιτάκιιιι

Άντε, να βρεθεί τώρα γατογονιός και για το τελευταίο!!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω να βρεθει καποιος συντομα, γιατι πιανεται η ψυχη μου που σκεφτομαι το γατονι μου μονο του! εβγαλα και φωτογραφιες εχτες λοιπον, (μονο του και με τη μαμα του, η οποια νομιζω οτι ειναι στεναχωρημενη για τα αλλα της παιδια, μεσα δε θελει, εξω δε θελει, και δωστου νιαουρισματα) και θελω να τις ανεβασω...πως θα γινει αυτο? βλεπω οτι θελει url της διευθυνσης της φωτογραφιας αλλα δεν τις εχω ανεβασμενες καπου...
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
οπότε αν δεις πως είναι η ιδανική οικογένεια μπορείς να το δώσεις
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
να και μερικες φωτο
(επιτελους)η γκρι ειναι η μαμα!
Ανυπομονω, θα μου λειψει ο μικρουλης, αλλα εχω αγχωθει τοσο πολυ, δε μπορω να ηρεμησω.
ελπιζω και τα δυο τα γατουδια να ειναι ευτυχισμενα στο καινουριο τους σπιτακι, και τα αλλα δυο ελπιζω να μην υπεφεραν τουλαχιστον, δε θα τα ξεχασω ποτε...
Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρήκε φωλίτσα κι αυτό, μια χαρά!!!

Καλά είναι κουκλάκια, ο πορτοκαλούλης παίζει να το κρατήσει το μπλε το ματάκι!
Και η μαμά, φανταστική!!
Super - αν έχεις νέα από τους καινούργιους γατογονείς, γράφε μας..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool