nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
09-06-10
11:04
ο γατος μεγαλος σαρδαναπαλος!! χτες το καλο μου δε νιαουρισε καθολου!! την επεσε στον καναπε ωραιοτατα, κι οταν ξυπνησαμε τρελο παιχνιδι,(το καλυτερο απ'ολα ειναι που φορουσα ενα φαρδυ τζιν και με ειδε και σκαρφαλωσε κατευθειαν πανω μου μεχρι τη μεση μου...) παιζει και με τη μαμα του λιγο, αλλα σιγα σιγα η μικρη νομιζω οτι του βγαζει επιθετικοτητα, αν και χτες θηλασε λιγο (τρωει ξερα τροφη κυριως), δυνατα δαγκωματα κτλ. Μιλησα και με την κτηνιατρο, και θα παω τη γατα για check up, εμβολιο κτλ, και απο βδομαδα στειρωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
09-06-10
11:29
Μήπως ξέρετε αν οι νέοι του γατογονείς θα του φτιάξουν θέμα στο mycat ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
09-06-10
12:15
Χαχα ναι, αυτό είναι ζητούμενο, εδώ στο MyCat τρελαινόμαστε για ιστορίες γατιών και νέων γατογονιών 

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
09-06-10
13:07
Θα το προτεινω και στα 2 κοριτσια που πηραν τα πορτοκαλια μου, αν εχουν pc και internet και θελουν, μακαρι!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
10-06-10
08:57
Γεια σας, σας χαιρετουμε!! Φευγουμε για το νεο μας σπιτι, αν και μας αρεσει αυτο που ειμαστε τωρα, ειμαστε τοοοοοοοοσο περιεργοι, που σιγουρα θα μας αρεσει και το καινουριο!!
Συνημμένα
10-06-10
11:18
Αχου το μωλέεεεεεε 

Έχεις δεθεί όμως μαζί του, παραδέξου το! Φαίνεται από τον τρόπο που το κρατάς και το κοιτάζεις

Άντε από σήμερα, ξεκινάει καινούργιες περιπέτειες ο μικρούλης
Με το καλό να πάει στο νέο του σπιτάκι!!

Έχεις δεθεί όμως μαζί του, παραδέξου το! Φαίνεται από τον τρόπο που το κρατάς και το κοιτάζεις

Άντε από σήμερα, ξεκινάει καινούργιες περιπέτειες ο μικρούλης
Με το καλό να πάει στο νέο του σπιτάκι!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum