Χαρίζεται πανθηρούκος ενός έτους...

• Thread starter Thread starter antoine1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

antoine1

Νεοφερμένο μέλος

Ο antoine1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Αναγκάζομαι να χαρίσω τον μικρό μου πανθηρούκο γιατί η κοπέλα μου που πρόσφατα συγκατοικήσαμε μαζί έχει παρουσιάσει αλλεργική ρηνίτιδα και παρόλο που δοκιμάσαμε διάφορα ομοιοπαθητικά της γίνεται η ζωή δύσκολη μέσα στο σπίτι.

O Darth είναι ενός έτους στειρωμένος με ελάχιστες άσπρες τριχούλες στην κοιλίτσα. Κατά τα άλλα το βράδυ δεν φαίνεται! :P

Είναι δραστήριος και τρελαίνεται να παίζει με μπαλάκια καθώς και να κυνηγάει ένα καλάμι που του έχω! Τρελαινόταν και με ένα ποντικάκι που έβγαζε ήχο αλλά το διέλυσε από το πολύ παιχνίδι και τώρα δεν ασχολείται και πολύ μαζί του!!!!!:D

Ο νέος κάτοχος, θα πάρει, ΑΝ θέλει, και το πολύ μεγάλο κουτί με την άμμο του που είναι κλειστό και χωράει δύο γάτες άνετα. Ακόμα έχω και ένα κλουβάκι μεταφοράς για να τον πηγαίνετε γιατρό ή όπου αλλού επιθυμείτε! Έχω ένα νυχοδρόμιο επίσης, ένα σωλήνα που μπαίνει από μέσα και κάτι μεγάλου μεγέθους κύβους που χώνεται μέσα και παίζει με κάτι μπαλλάκια αλλά και όταν θέλει να κρυφτεί και να πεταχτεί για να σε τρομάξει (βλάκας!), καθώς και τέλος ότι μικροπαιχνιδάκι, ζωοτροφές, χτένες έχω.

Γενικά είναι αρκετά ανεξάρτητο γατί και μπορεί όλη μέρα να τον κυνηγάς για να κάτσει να τον χαϊδέψεις λίγο αλλά το βράδυ όταν τον αφήσεις, έρχεται μόνος του πάνω για ατελείωτες ώρες χαϊδέματος!:clapup: Γενικά οι ώρες συναισθηματικής σύνδεσης είναι το πρωί που με περιμένει έξω από την πόρτα του δωματίου να σκαρφαλώσει πάνω μου, το βράδυ που θα κοιμάται και θα θέλει χάδια καθώς και το απόγευμα που παίζουμε με τα μπαλλάκια και τα καλάμια.

Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι γάταρος περί τα 5.5-6kg (είναι κανονικό το βάρος του για το μέγεθός του) και τον ταϊζω με Orijen μιας και παρατήρησα ότι είναι πολύ πιο ενεργητικός σε σχέση με κάποιες άλλες τροφές που του έδινα! Επίσης, ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν έχει το κακό συνήθειο να μαρκάρει περιοχές. Το όνομά του όπως είπα και πιο πάνω είναι Darth (από τον Darth Vader!!!!). Κεραμιδόγατος είναι και έχει βρεθεί στο δρόμο και υιοθετήθηκε όταν ήταν τοσοδούλης.

Ο γατούλης μου είναι ο παρακάτω

13555192542081997546111.jpg

και

13555192542096997546111.jpg

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932-606060 (όχι δεν είμαι κλειδαράς)

Αντώνης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται πάνθηρούκος ενός έτους...

Πανέμορφος.

ΥΓ. Με το καλαμάκι δίπλα του, όρθιο είναι σαν να είναι σε καφετέρια και να πίνει τον χυμό του και λύνει κανένα σταυρολεξάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε, με φρέντο εσπρέσσο και σκανδιναβικά την βγάζει όσο λείπω!

Ξέχασα να πω ότι είναι ερωτευμένος με πάσης φύσεως χτένες, αν αρχίσει το χτένισμα δεν σταματά, κάτι σαν τα πατατάκια...!

Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω ζώο μου για άνδρα ...:/:
Δικαιολογίες, τρίχες, σιχαμάρα, άγνοια και αρνητισμό είχα και εγώ στην αρχή.. αλλά κατάλαβε οτι τέτοια δεν χωράνε και το πήρε απόφαση. Και ζούμε πλέον μια χαρά!!!

Έτσι και αλλιώς αν κάποιος δεν μπορεί με ζώα.. δεν θα μπορεί και με μένα...και ειδικά με τα παιδιά μου, υποχωρήσεις δεν κάνω...:eek:

Κουκλί είναι....μακάρι να βρεθεί ένα σπίτι που να του αξίζει...:(

Η διαφορά είναι ότι δεν είναι επιλογή της και πίστεψέ με είναι πολύ ζωόφιλη μιας και έχει σκυλιά.... Απλά όταν η καθημερινότητά σου γίνεται δύσκολή πρέπει να βρεις μια λύση. Δοκιμάσαμε διάφορα αλλά δεν είδαμε διαφορά. Μην πετάμε έτσι απλά κουβέντες παρακαλώ χωρίς να γνωρίζουμε.

Για μένα μίλησα... νομίζω είναι φανερό.;)
Όσο για τις λύσεις... και εσύ δεν γνωρίζεις λεπτομέρειες..τί θέματα υπάρχουν αλλού, οπότε λίγο ηρεμία δεν βλάπτει, νομίζω.

Το θέμα είναι να υπάρχει θέληση. Πολλά άτομα απο εδώ έχουν αλλεργία, και έχουν χτυπήσει και ένεση κορτιζόνης στον σύντροφο νυχτιάτικα...
Άλλοι τρέχουν στα νοσοκομεία.. το παλεύουν όμως...και άλλοι έχουν βρεί λύση και θεραπεία.

Εαν υπάρχει σκυλάκι και είναι αυτό το πρόβλημα..πάλι υπάρχει λύση, και συμβιβασμός...

Για να μην το κουράζω άλλο και χαλάω και την αγγελία όμως..
Εύχομαι το κουκλί να βρεί ένα τέλειο σπίτι, και η σύντροφος να αξίζει πραγματικά γιατί αλλιώς θα είναι πραγματικά κρίμα.:(

Τα σκυλιά έχουν μείνει στη μάνα της γιατί έχει κήπο και είναι καλύτερα γι αυτά εκεί.

Δεν φορτώνω, είμαι απόλυτα ήρεμος, απλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν είναι μια απόφαση που πάρθηκε έτσι απλά, θέληση υπήρξε και υπάρχει απλά δεν βρέθηκε άκρη. Όσο για τις κορτιζόνες, δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει παρατεταμένα και δεν το θέλω εγώ ο ίδιος για εκείνη.

Αυτά!

Ευχαριστώ εκ μέρους του Darth πάντως για τις ευχές σου!:)

Η διαφορά είναι ότι δεν είναι επιλογή της και πίστεψέ με είναι πολύ ζωόφιλη μιας και έχει σκυλιά.... Απλά όταν η καθημερινότητά σου γίνεται δύσκολή πρέπει να βρεις μια λύση. Δοκιμάσαμε διάφορα αλλά δεν είδαμε διαφορά. Μην πετάμε έτσι απλά κουβέντες παρακαλώ χωρίς να γνωρίζουμε.

Αντώνη καλησπέρα ! α) είμαστε γείτονες μιας και μένω και εγώ στον Άλιμο, κοντά στο Jumbo. b) Πως είσαστε σίγουροι ότι η αλλεργική ρινίτιδα της κοπέλλας σου προέρχεται από τον Darth? Αν μένεις σε περιοχή με πεύκα ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, πιθανά να είναι από εκεί.
Επίσης λες ότι πρόσφατα συγκατοικήσατε. Θεωρητικά όμως πριν την συγκατοίκηση, θα υπήρχαν ΣΚ που θα μένατε μαζί ή γενικά θα επισκεπτόταν το σπίτι σου ? Δεν είχε παρατηρήσει κάτι τότε ?
Δέχομαι την παρατήρηση ότι είναι ζωόφιλη αλλά, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, απαντώ ότι δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να διώξω ζώο από κοντά μου είτε επρόκειτο για γάτες, γιατί μόνο γάτες έχω, είτε για σκύλο, όχι μόνο για δικό μου πρόβλημα αλλεργίας, αλλά ούτε για του ίδιου μου του παιδιού. Μπορεί να σου φαίνεται πολύ τραβηγμένο αλλά αυτό είναι θεωρία ζωής. Υπάρχουν και τα αντισταμινικά, ευτυχώς.
Γράφεις ότι προσπάθησε να το καταπολεμήσει με ομοιοπαθητικά φάρμακα; σε γιατρό ομοιοπαθητικό να συζητήσει το πρόβλημα πήγε ?

Ο σκοπός που σου γράφω δεν είναι για να σε κρίνω ή για να σε κάνω ν'αλλάξεις γνώμη. Είναι οι απόψεις ενός ανθρώπου, αρκετά μεγαλύτερου από εσένα φαντάζομαι, που γνωρίζει ότι οι σχέσεις έρχονται και παρέρχονται, τίποτα δεν είναι μόνιμο στην ζωή αυτή, παρά μόνο τα πιστεύω μας και η αγάπη μας για όσους και ότι μας πλαισιώνει.
Εύχομαι καλή τύχη στον πανέμορφο μικρό σου. Ψάξε πολύ καλά τους μελλοντικούς γονείς. Από την άλλη χρειάζεται υπομονή, γιατί φαντάζομαι να είδες στην κατηγορία αυτή, πόσα αμέτρητα γατιά χαρίζονται. Μωρά, μεγάλα, αδέσποτα, ράτσας, ο μπαξές διαθέτει τα πάντα.

Καλώς την γείτονα. Εγώ μένω προς Καλαμακίου μεριά. Απ'όσο έχω παρατηρήσει δεν έχουμε πεύκα εδώ γύρω αλλά από όσο ξέρω η αλλεργία από φυτά έχει να κάνει περισσότερο αυτήν την εποχή που διανύουμε τώρα. Το δικό μας το ανακαλύψαμε πριν 3 μήνες. Κορτιζόνη δεν δοκιμάσαμε γιατί ξέρω από μια φίλη μου που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και δεν είναι ότι καλύτερο η χρήση της και έχει σημαντικές επιδράσεις (αρνητικές) στον άνθρωπο. Πήγαμε σε ένα νορμάλ αλλεργιολόγο και μας είπε για το γάτο τελικά όπου και το επιβεβαιώσαμε όταν έμεινε στη μάνα της για 1 βδομάδα και ήταν οκ. Η κοπέλα μου κοιμόταν κ πιο παλιά σπίτι μου, απλά δεν καθόταν για πάνω από μέρα και έτσι δεν είχαμε παρατηρήσει το φαινόμενο. Τώρα που μείναμε μαζί είδαμε ότι είναι πάρα πολύ συχνά μπουκωμένη σε σημείο να μην μπορεί να κοιμηθεί και ενώ την βγάζαμε αρχικά με spray ο γιατρός τα ξέκοψε και τώρα κάνουμε πλύσεις με φυσιολογικό ορό 4 φορές τη μέρα. Δοκιμάσαμε από φαρμακείο ομοιοπαθητικής κάτι "μαντζάνια" που έφτιαχνε ο ίδιος αλλά δεν είδαμε διαφορά.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα είμαι 31 και πάμε για γάμο, οπότε ελπίζω να μην παρέλθει η αγάπη και να μείνει!!!!!!!

Καλώς την γείτονα. Εγώ μένω προς Καλαμακίου μεριά. Απ'όσο έχω παρατηρήσει δεν έχουμε πεύκα εδώ γύρω αλλά από όσο ξέρω η αλλεργία από φυτά έχει να κάνει περισσότερο αυτήν την εποχή που διανύουμε τώρα. Το δικό μας το ανακαλύψαμε πριν 3 μήνες. Κορτιζόνη δεν δοκιμάσαμε γιατί ξέρω από μια φίλη μου που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και δεν είναι ότι καλύτερο η χρήση της και έχει σημαντικές επιδράσεις (αρνητικές) στον άνθρωπο. Πήγαμε σε ένα νορμάλ αλλεργιολόγο και μας είπε για το γάτο τελικά όπου και το επιβεβαιώσαμε όταν έμεινε στη μάνα της για 1 βδομάδα και ήταν οκ. Η κοπέλα μου κοιμόταν κ πιο παλιά σπίτι μου, απλά δεν καθόταν για πάνω από μέρα και έτσι δεν είχαμε παρατηρήσει το φαινόμενο. Τώρα που μείναμε μαζί είδαμε ότι είναι πάρα πολύ συχνά μπουκωμένη σε σημείο να μην μπορεί να κοιμηθεί και ενώ την βγάζαμε αρχικά με spray ο γιατρός τα ξέκοψε και τώρα κάνουμε πλύσεις με φυσιολογικό ορό 4 φορές τη μέρα. Δοκιμάσαμε από φαρμακείο ομοιοπαθητικής κάτι "μαντζάνια" που έφτιαχνε ο ίδιος αλλά δεν είδαμε διαφορά.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα είμαι 31 και πάμε για γάμο, οπότε ελπίζω να μην παρέλθει η αγάπη και να μείνει!!!!!!!

αρα στην ουσια το προβλημα δεν εχει ψαχτει καλα..αποτι ξερω υπαρχουν ειδικες εξετασεις που σου δειχνουν σε τι πραγματα εισαι αλλεργικος..επισης μια κοπελα απο το φορουμ εμφανισε αλλεργια και με ομοιοπαθητικο γιατρο καταφερε και την αντιμετωπισε και τωρα ειναι μια χαρα..ειναι το μελος stellak..αν θες στειλτης ενα μηνυμα να σου δωσει το τηλ του γιατρου;)

ευχομαι καλη τυχη στον γατουλη:)

Να πω κι εγω με την σειρα μου καλη τυχη στον κουκλο πανθηρακο!:clapup::clapup: ευχομαι να βρει ενα σπιτακι ανταξιο της ομορφαδας του!:D:D

Παντως εχει δικιο η Ηλιαννα στειλτε ενα pm στην Stellak μπορει ο γιατρος της να σας βοηθησει και τελικα να μην χρειαστει να δωσετε τον γατουλη σας!:clapup:

Νομίζω ότι ο αλλεργιολόγος που πήγατε βρήκε την εύκολη λύση : Αιτία αλλεργίας = γάτος. Χρειάζονται άπειρα τεστ για να καταλήξει κανείς σε αυτό το συμπέρασμα. Άσε που μου θυμίζει επίσης κάτι γελοίους γυναικολόγους που μόλις ακούν ότι υπάρχει γάτα στο σπίτι σου λένε τις μ@λ@κισμένες θεωρίες περί τοξοπλάσματος.
Όντως τα κορίτσια έχουν δίκιο σχετικά με την Στέλλα. Μην στείλεις όμως pm γιατί η Στελλίτσα δυστυχώς δεν είναι πλέον μέλος του mycat.
Aν σε ενδιαιφέρει όμως μπορώ να σου στείλω το μειλ της.

hello και απο εμενα.καταρχην εχεις ενα κουκλο πανθηρακο.. προσφατα εκανα εκτεταμενο αλεργικο τεστ γιατι εδω και κοντα 8 μηνες μενω σε εξοχη...με τρυπησε σε 25 δαφορετικα σημεια στο καθε χερι (ειχα τρελη αλεργηκη ρινιτιδα και ολοι μα ολοι λεγανε οτι ειναι απο τις γατες μου) και εριχνε διαφορα υγρα μεχρι να δουμε τελικα σε τι ειμαι αλεργικη...και το βρηκαμε..στη σκονη γυρης απο πευκο και στο νυχτολουλουδο...καλο λοιπον θα ηταν να κανει η κοπελα σου μια αναλογη εξεταση γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα σας ειναι ευκολο να αποχωριστητε το γατουλη σας ,και σκεψου να βρεις σπιτακι να το δωσεις και μετα κανοντας το αλεργικο τεστ δειτε οτι τελικα δεν οφειλοταν στο darth σας η αλεργικη ρινιτιδα...νομιζω αυτο θα σας στεναχωρεσει περισοτερο...

ο γατουλης ειναι στειρωμενος?
μπορεις να βαλεις κι αλλες φωτο?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back