Χαρίζεται περσικός στο Βόλο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

xaidw

Νεοφερμένο μέλος

Η xaidw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
" :hello::hello:Είμαι ο Μάρβιν και είμαι 1- 1,5 ετών... Με βρήκαν να τριγυρίζω χαμένος και πεινασμένος :(... Ψάχνω κάποιον να με φιλοξενήσει για λίγο καιρό μέσα σε κλειστό χώρο στο Βόλο μέχρι να πάρω λίγο τα πάνω μου και να εμβολιαστώ (έξοδα καλυμμένα). Είμαι πολύ ήσυχος και δεν κάνω ζημιές. Αν κάποιος θέλει να με υιοθετήσει, θα δοθώ στειρωμένος , με συμβόλαιο υιοθεσίας και μόνο για μέσα σε σπίτι, κατά προτίμηση στο Βόλο. :bigarmhug" ....Τηλ 6973082611- Έλενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• marv 2 poster.jpg
    marv 2 poster.jpg
    205,1 KB · Εμφανίσεις: 80
Φτουτου το κουκλί καλή τύχη να έχει. Βάλτον και σε άλλες ιστοσελίδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμάν,αμάν, αμάν!!!!........ τί κουκλί είναι αυτό!!!!! αγάπη μου, λατρεία μου, φατσάκι μου θλιμμένο ! Ελπίζω σύντομα να φύγει αυτή η μελαγχολία από τα ματάκια σου και να πας σε ένα σπιτάκι που θα σε λατρέψουν όπως σου αξίζει... (ααααααααχχχχχχχ, μοιάζει με τη Μελίνα μου!!! Γιατί να μην μπορώ να πάρω και ένα τέταρτο;;;;)

Είναι πραγματι πανεμορφος... Απο τα πιο ησυχα γατια. Δυστυχως δεν μπορω να τον κρατησω καθως εχω ηδη 2 (το ενα τυφλο) και τον μικρο της φωτο διπλα. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλα sites να βαλω κ εκει αγγελια;

Είναι πραγματι πανεμορφος... Απο τα πιο ησυχα γατια. Δυστυχως δεν μπορω να τον κρατησω καθως εχω ηδη 2 (το ενα τυφλο) και τον μικρο της φωτο διπλα. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλα sites να βαλω κ εκει αγγελια;

Δες εδω.:)

Καλημέρα κούκλε! :)

Τι κουκλάκι είναι!!!!!!!!!!!!!<3 Θέλω πολύ να τον υιοθετήσω, αλλά μένω στην Κρήτη.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Θα ήθελα πολύ να το υιοθετήσω αλλά έχω μια γάτα, την Ματούλα, και χθες γέννησε 3 πανεμορφα γατάκια. Ετσι το σπίτι εχει γεμίσει γάτες!!!

Τι κουκλάκι είναι!!!!!!!!!!!!!<3 Θέλω πολύ να τον υιοθετήσω, αλλά μένω στην Κρήτη.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ που ήθελα να υιοθετήσω τη Gabriella. Μένω Ρόδο, αλλά ταξίδεψα αποκλειστικά για εκείνην και την έφερα κοντά μου!

Εύχομαι να είναι τυχερός ο Κούκλος και να βρει τον καλύτερο γατογονιό!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back