Χαρίζεται πορτοκαλί θεός!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Δημήτρης98

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δημήτρης98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
cat445.jpg

Γιούχου! Είμαι ένας πορτοκαλί θεός! (Δεν είμαι αλλήθωρος, θαμπώθηκα από το φλας!) Βρέθηκα κάτω από ένα θάμνο στην Λ. Βουλιαγμένης. Φώναζα και εκλαιγα, αλλά ευτυχώς με πήραν για να μου βρουν καλύτερο μέρος να ζήσω! Ειμαι 45 ημερών, υπέροχος, έξυπνος, παιχνιδιάρης! Είμαι ο τέλειος γάτος που ζητάτε! Προλαβετε και καλέστε την κυρία που με φιλοξενει, γιατι προβλεπεται να γίνει χαμός με την πάρτη μου. Α! Προυπόθεση είναι να ζω μεσα στο σπίτι, εντός Αττικής και να στειρωθώ όταν φτασω 7-8 μηνών. Θα δοθώ με microchip το οποίο θα επιβαρύνει τους νέους μου γονείς.

Τηλ. 6976131680 (09:00-14:00 και 18:00-21:00)
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Εύχομαι τα καλύτερα! :0
Μερικές φωτογραφίες του θα βοηθούσαν. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενώ το κάνω κανονικά με το imageshack με τον τρόπο που τόσο καιρό ξέρω, δεν μου το βγάζει με την πρώτη...

Εντάξει, διορθώθηκε πάντως....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back