Χαρίζεται πορτοκαλόγατο μια σταλιά!

• Thread starter Thread starter din@
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

din@

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
γεια σας παιδια!:)σημερα καθως εβγαλα την σκυλιτσα μου βολτα βλεπω μπροστα μου ενα μικρο σκ@%#λακι πορτοκαλι στη μεση του πεζοδρομιου:(.τι να κανω το μαζεψα.εκει διπλα ταιζουν γατες και μαλλον ειχε φυγει απ την μαμα του.αν ηξερα οτι δεν θα κινδυνευε θα το αφηνα στη μαμα του,αλλα ειναι χαζουλι και θα το πατουσαν αυτοκινητα σιγουρα.:/:

το θεμα ειναι τωρα τι κανω;ειναι πορτοκαλι - ασπρο,μαλλον αρσενικο.δεν μπορω να καταλαβω ποσο μηνων ειναι..1..2;του εδωσα κονσερβα και εγλυψε το ζουμακι,νερακι δεν ηπιε,του καθαρισα τα ματακια με φυσιολογικο ορο και γαζα γιατι ειχε δακρυα,προσπαθησα να το καθαρισω και με ενα μωρομαντηλο στο σωματακι γιατι ειναι λιγο βρωμικο αλλα δεν εκανα και πολλα...:/:δεν ξερω τι αλλο χρειαζεται...(αν ξερει καποιος αλλος ας με βοηθησει)ειναι παρα πολυ ησυχο και πολυ καλουλι:inlove:

επαιξε και τωρα κοιμαται.δεν μπορω να το κρατησω με τιποτα γιατι εχω τα γατια και τη σκυλιτσα σε ενα διαμερισμα 50 τ.μ.
γι αυτο λοιπον χαριζεται το μωρακι:baby: σε καποιον που θα το αγαπησει πολυ και θα το στειρωσει οταν μεγαλωσει λιγο.

Υ.Γ.εχει χαλασει η φωτογραφικη και δεν μπορω να το βγαλω φωτογραφια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημερα εφαγε κονσερβα και κροκετες!ηπιε και νερακι και εκανε τσισακια και κακακια μονο του στην αμμο!:D:Pτο βραδυ κοιμηθηκε μαζι με την σκυλιτσα μου στο ιδιο κρεβατακι,βεβαια εδωσε μερικες μπουνιτσες στο σκυλι αλλα αυτο παει και καθεται διπλα του...οι γατες μου δεν το θελουν με τιποτα,ολη την ωρα του κανουν ''χχχχχχ'' και ''γγγρρρρρ''.ακομα και ο χαζος ο φοιβος.

θα προσπαθησω να βρω μηχανη και να το φωτογραφισω.
που αλλου μπορω να το βαλω για υιοθεσια?δεν μπορω να το κρατησω με τιποτα...:(φοβαμαι μην του κανουν κακο οι γατες μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ μπορείτε να βάλετε αγγελίες. Καλή τύχη!

πηγαμε στη γιατρο μας σημερα.εχουμε ρινοτραχητιδα:worry:(νομιζω ετσι το ειπε) και θα παρουμε αντιβιωση και μια κρεμουλα για τα ματια μας που δακρυζουν.σε 10 μερες θα ειναι περδικι ο μικρος!!καναμε και αποπαρασιτωση εσωτερικη και εξωτερικη και τωρα εχουμε και βιβλιαριο!ααα... ειναι 2 μηνων τελικα.:)σε λιγες μερες ερχονται και οι φωτογραφιες.

Περαστικά :)

ευχαριστουμε!:)

καλημερα!μπορει καποιος να με βοηθησει?πως μπορω να βαλω φωτογραφιες του μικρουλι?

Θα βρεις οδηγίες εδώ.
Καλή τύχη στο μικράκι :)

Μπορεις να οατησεις "περισσοτερες επιλογες μορφοποιησης" και να τις βαλεις ως επισυναψη χρησιμοποιωντας το κουμπακι με το συνδετηρα,ή να τις ανεβασεις στο photobucket και να κανεις εδω αντιγραφη-επικολληση τον τελευταιο κωδικο που σου δινει.

https://www.mypetz.gr/gallery/files/2/0/5/2/0/101_0013.jpg

νατος ο μικρος!ευχαριστω για την βοηθεια!
οποιος θελει μπορει να με καλεσει στο 6981648556

Τρισχαριτωμένος ο μικρός πορτοκαλένιος! :inlove::inlove::inlove:
Καλή τύχη!!!:D:D:D

Portokalenios.jpg
[/IMG]

Οοοοοοοοοοοοοοοοο ειναι γλυκας!! :clapup: Καλη τυχη στο μικρο πορτοκαλακι! :D

Portokalenios.jpg

Λάτρεις των πορτοκαλόγατων σπεύσατε:)

κανεις δεν ενδιαφερεται για τον μικρουλι???θελει μανουλα...:(

Χρειαζεται πολυ υπομονη,ολοι λειπουν διακοπες και ειναι πολυ δυσκολη εποχη για υιοθεσιες...:/:

αχ εχω φρικαρει παιδια με 4 ζωα μεσα στο σπιτι!περπαταω και νομιζω οτι θα πατησω καποιο,ειδικα το μικρο...στην περιπτωση που δεν καταφερω να του βρω σπιτακι με τιποτα ειναι καλη ιδεα να το αφησω στον ακαλυπτο αφου το στειρωσω?ειναι και αλλες γατες εκει που τις ταιζουμε.δεν ξερω τι θα κανω αν δεν του βρω γονεις.:(τουλαχιστον εκει δεν θα κινδυνευει απο αυτοκινητα...
αυριο θα κολλησω και αφησακια.

Κανε λιγο υπομονη,και βαζε συχνα φωτο του,αφισακια,ανανεωνε τις αγγελιες του...

ναι αυτο κανω.το εχω βαλει και στο ΦΒ.ρωταω και γειτονες μηπως το θελουν.μακαρι να του βρω σπιτακι.

βρε παιδια να ρωτησω κατι?εστειλα την αγγελια μου με e-mail στις διευθυνσεις που εχει στο stray.gr αλλα δεν βλεπω να εχουν δημοσιευτει καπου.εκανα κατι λαθος?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back