Χαρίζεται πορτοκαλόγατο μια σταλιά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κακά τα ψέματα η δέσμευση είναι μέσα μας....η κυρία αμα τα αγαπάει σίγουρα θα τα φροντίζει και εκεί θα έχε και παρέα...συμβόλαιο εγώ που υπέγραψα έχω την εντύπωση οτι το συνέταξε η αντωνια...δεν ξέρω αν το επικύρωσε βέβαια αλλά καλό είναι να υπάρχει!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει δικιο η κικη και αν εχουν απο εδω καποιος ας στο στειλει με ενα mail παντως μακαρι το μωρουδελι του αξιζει πραγματικα πασας στα γιαννενα θα ειναι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μικρουλι ειναι στο καινουργιο του σπιτακι πια!:Dτον πηγαμε σημερα στην κυρια η οποια ξετρελαθηκε μολις τον ειδε!και ο μικρουλης γουργουριζε στην αγκαλια της χωρις να γκρινιαζει απ την αλλαγη.εντωμεταξυ αυτη η κυρια μου ειπε οτι φερνει τον καλυτερο γιατρο της αθηνας σπιτι για τα ζωακια της,μου ειπε και το ονομα του αλλα εγω δεν τον ξερω.θα μιλαμε να μου λεει και τα νεα του.
μηπως να υιοθετησει και μενα τελικα???:P;)

με το καλο!!!!!!!να πηγαινεις και να το βλπεις οποτε μπορεις:)

με γεια του το νλεο σπιτάκι!!!ναναι ευτυχισμένος με τα υπόλοιπα αδερφάκια του....όλα να πάνε καλά!!!

:clapup::clapup::clapup: ευχαριστα νεα ντινακι αντε να ειναι ευτυχισμενο στο νεο του σπιτακι το ζουζου :D:D:D

Τέλεια!! Ώρα να κλειδωθεί το θεματάκι!!

Τέλεια καλή ζωούλα να έχει ο μικρούλης:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back