Χαρίζεται το γατάκι Πολυζώης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Αυτός ο μήνας έβρεξε γατάκια για μένα και το σύντροφό μου... Τον Πολυζώη τον βρήκαμε ετοιμοθάνατο με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και ενώ ήδη φιλοξενούσαμε προσωρινά ένα άλλο γατάκι. Βουρ, λοιπόν στον κτηνίατρο με ελάχιστες ελπίδες για τη ζωούλα του. Ο Πολυζώης ή Ζώης τα κατάφερε και τώρα είναι ένας υγιέστατος πανθηράκος, δυο μηνών, τρυφερός και παιχνιδιάρης. Τον χαρίζουμε σε κάποιον που θα εκτιμήσει τον καλό του χαρακτήρα και που θα τον γλιτώσει από την ταλαιπωρία και τους κινδύνους του δρόμου. Εχει αποπαρασιτωθεί και έχει κάνει και το πρώτο του εμβόλιο. Μένουμε Νέα Ιωνία, αλλά μπορούμε και εμείς να τον μεταφέρουμε εντός Αθηνών. Τηλ. 6977429989, 210/8661322 Γιούλα, Γιώργος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη να χει κι αυτό το αγγελούδι. Ανεβάστε καμιά φώτο αν μπορείτε, βοηθάει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουπς, κάτι θα πάτησα λάθος. Νατον λοιπόν ο Ζώης!!!

Συνημμένα

• DSC01652.JPG
    DSC01652.JPG
    171,6 KB · Εμφανίσεις: 291
  • DSC01630.JPG
    DSC01630.JPG
    182,2 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC01608.JPG
    DSC01608.JPG
    104,5 KB · Εμφανίσεις: 66
  • DSC01626.JPG
    DSC01626.JPG
    180,5 KB · Εμφανίσεις: 55
Μαύρος γάτος!!!! Η αδυναμία μου!!!!!!!!! Αχ μακάρι να μπορούσα να τον ζούμπηγα εγώ...καλή σου τύχη αγγελε μου!!!!

Καλέ ποιος θέλει έναν πανθηράκο με παπιγιόν;
Τρυφερούλης και ήσυχος στην αρχή που μετά μεταμορφώνεται στο δαίμονα της Τανζανίας. Δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Α και φοβερός κουτσομπόλης, όλη την ώρα κοιτάζει έξω από το παράθυρο και κόβει κίνηση.Τον έχω σε απομόνωση τον κακομοίρη γιατί οι άλλοι μου οι γάτοι είναι φορείς ασθένειας.
Καλά είναι ΤΟ φανταστικό γατάκι!!!;)

Εμένα που είναι η μανούλα μου; Μπουχουουουουου:'(:'(:'(:'(:'(:'(

Συνημμένα

• DSC01622.JPG
    DSC01622.JPG
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 43
Ο Ζώης ψάχνει ακόμα τους γονείς του!!!
Δίνει φιλάκια στο λαιμό και στο πρόσωπο και είναι το ποιο τρυφερό γατάκι που έχω γνωρίσει. Το τραύμα του στο κεφάλι έχει επουλωθεί και βγάζει πάλι μαλλάκια.
Είναι ένας μαυρούλης άγγελος!!!
Και όσοι ξέρουν από γάτες ...γνωρίζουν πόσο τυχερά είναι τα μαυρούλια!!!:P

Είναι πολύ όμορφος και πιστεύω ότι σύντομα θα βρει το σπίτι που του αξίζει! :)

Σίγουρα θα βρει τη μανούλα του! Κάπου εκεί έξω είναι και τον περιμένει. Λίγη υπομονή άκόμα..:)

Τσα!
Να μαστε πάλι.
Οπως βλέπετε γίνεται ένα πανέμορφο αγοράκι, λίγο παραπονιάρικο γιατί είναι κλεισμένο σε ένα δωμάτιο:/:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    251,4 KB · Εμφανίσεις: 47
Παναζία μου ένα πανθηρούνι!!!!!

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε:P

Συνημμένα

• DSC01833.JPG
    DSC01833.JPG
    126,6 KB · Εμφανίσεις: 45
Επιτέλους, κανένας δε βλέπει πόσο κούκλος είμαι για να με υιοθετήσει; Άντε μην τα πάρω τώρα Γκρρρνιάου:mpinelik:

Συνημμένα

• DSC01801.JPG
    DSC01801.JPG
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 38
Να μαστε πάλι εδώ!!!
Μου τον επέστρεψαν τον κούκλο γιατί μια Σιαμ γάτα που είχαν τον χτυπούσε συνέχεια:(. Από τότε όμως ο γατούλης έχει βγάλει πάρα πολλές άσπρες τρίχες και φαίνεται σα σκονισμένος. Ο γιατρός δεν ξέρει γιατί συνέβη αυτό. Εγώ πάω στοίχημα ότι είναι από το stress. To καλό μου ελπίζω να είναι τυχερό τη δεύτερη φορά που θα τον θελήσει κάποιος...

Συνημμένα

• DSC01846.JPG
    DSC01846.JPG
    130,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • DSC01848.JPG
    DSC01848.JPG
    209,6 KB · Εμφανίσεις: 47
Τι όμορφος που είναι! Μήπως του λείπουν κάποιες βιταμίνες? Δεν το έχω ξαναδεί αυτό!

Λογικά όχι, του δίνω ότι πρέπει να τρώει ένα γατάκι για την ηλικία του.Εξάλλου αυτό έγινε μέσα σε τρεις ημέρες, όσο χρόνο δηλαδή έμεινε στο άλλο σπίτι

ο κακομοίρης μωρέ...πρέπει να στεναχωρήθηκε πολύ! μέσα σε τρεις μέρες? Απίστευτο! Σαν τους ανθρώπους που γερνάνε πρόωρα μετά από στεναχώρια! Πως να το αποχωριστείς το γατάκι μετά απ' όλο αυτό?

Είναι γατάκι εξαιρετικής αντίληψης και θα ήθελα πολύ να τον έχω, ομως έχουμε ήδη ένα σκύλο και δυο γάτες, εκ των οποίων οι γάτες είναι φορείς περιτονίτιδας. Ακόμα και να τον κρατήσω ρισκάρω την υγεία του. Ελπίζω να βρεθεί κάτι μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά σκέφτομαι μήπως τον αναλάβει κάποια φιλοζωική:(

Εύχομαι καλή τύχη σ' αυτό το αγγελούδι και πολύ στενοχωρήθηκα με αυτή την εξέλιξη :(φαίνεται ότι είναι ευαισθητούλι το καημένο γιατί εγώ όταν έφερα το δεύτερο γατί μου αδέσποτο από το δρόμο και ο μεγάλος δεν το ήθελε με τίποτα εκείνο επέμεινε και του τριβόταν μέχρι που ο μεγάλος τον δέχτηκε. Πήρε βέβαια κάποιο καιρό όλο αυτό.

Το ζευγάρι που αρχικά τον πήρε μπορεί να αγαπάει τα ζώα, αλλά δεν ξέρει από γάτες. Μόλις είχαν στειρώσει τη Σιαμ γατούλα τους και την είχαν πάρει από το γιατρό δυο μέρες πριν πάρουν το Ζώη. Οχι μόνο αυτό αλλά τα έφεραν αμέσως σε επαφή. Εννοείται ότι η γατούλα φρίκαρε, μπορεί και να πονούσε ακόμα από το χειρουργείο. Ετσι, χάλασε η φάση από τη βιασύνη τους. Ήταν πολύ νωρίς να ψάξουν για νέο γατάκι και δυστυχώς την πλήρωσε ο Ζώης:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back