fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν την ειχα φανταστει ποτε ετσι οπως την περιγραφεις κ μεσα απο την απαντηση σου σχηματισα την εικονα στο μυαλο μου κ εχεις απολυτο δικιο...
την φανταστηκα μεσα σ'ενα πινακα ζωγραφικης κ ομολογω της παει πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι μεγαλη η διαδρομη κ πολλες οι ωρες για να ερθει με κτελ

vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Κορίτσια ένα μέλος του φόρουμ, η Βιβή (vi2ka) είναι από Βόλο και ίσως έρθει Βόλο για Πάσχα. Στείλτε πμ και συννεοηθείτε.
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος

απο τοτε οτι γατακι βρισκω στο δρομο το παιρνω και το δινω σε μια φιλη μου που εχει κτηνιατρειο και βρισκει παντα γατογονεις.....ξερω πραγματα για γατες (τουλαχιστον ετσι πιστευω...)τωρα μετακομισαμε και μενουμε σε ενα σπιτι με ΜΕΓΑΛΟ κηπο για αυτο θελω ενα γατακι...και τα μαυρα ειναι η αδυναμια μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος

!!!δεν ξανακανω το ιδιο λαθος!!!!

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Τωρα, αν κανενας απ τους δυο δεν μπορει να κανει το ταξίδι γιατι εχετε σοβαρους λογους, υπάρχει και η εσχατη λυση να ταξιδεψει η γατα με το ΚΤΕΛ ασυνοδευτη. Εχει ξαναγινει αυτο. Η αποσταση θα μπορουσε να ειναι και μεγαλυτερη...
Αλλα σε περιπτωση που ταξιδεψει ασυνοδευτη (στα ΚΤΕΛ τοποθετουν τις γατοφορους σε ειδικο σημειο κ οχι μπουγιο με τις αποσκευές) θα πρεπει να υπαρξει μεταξύ σας παρα πολυ καλη συννενοηση ωστε να γινει ομαλά η αποστολή και η τελική παραλαβή.
Παντως, μωρε, αν μπορει ενας απ τους δυο ας κανει τη θυσια να χαραμίσει λιγες ωριστες ταξιδιου, προκειμενου να φτασει με ασφαλεια η γατουλα στο τελικο της σπίτι...
Σκεφτειτε το μωρε...και την εχω τοσο καιρο εγνοια τη σαμιαμιδούλα, που ναι μια μαγισσούλα λεπτεπίλεπτη...
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Καλυτερα να ρθεις. Και πιο σιγουρη θα σαι για τη μεταφορά και θα χεις και την ευκαιρια να μιλήσεις με τη fnou για ολα τα ιδιετερα ταλέντα του σαμιαμιδιου...
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω δυστυχως δεν μπορω να ταξιδεψω,καθως επιασα δουλεια πριν 3 μερες κ δεν μπορω να φυγω,γι'αυτο κ δεν μπαινω συχνα στο φορουμ

με τα κτελ,φοβαμαι να την στειλω..δεν θα το ηθελα!!!
αν εκμεταλευτειτε το πασχα κ μπορεσετε να ερθετε αθηνα να την παρετε θα ηταν καλο κ αν μου υποσχεθεις οτι ο κηπος ειναι 1000% σιγουρος κ οτι δεν θα μπορει να βγει στο δρομο φυσικα!!!
συγγνωμη που ειμαι λιγο απολυτη,αλλα την εχω πατησει πολλες φορες με αυτοκινητα κ τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να βγει στο δρομο!
γι'αυτο κ γω προσπαθω τις περισσοτερες ωρες να τα εχω μεσα στο σπιτι τα γατακια...
vasia θα ηθελες να με παρεις ενα τηλ να τα πουμε καλυτερα καποια στιγμη??

εγω δουλευω ωρες καταστηματων,οποτε τις υπολοιπες ωρες ειμαι σπιτι!
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
κατα το απογευμα θα ηταν το καλυτερο

καλο σου βραδυ!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

την ακουσα αποφασισμενη...
το μονο προβλημα ειναι η μεταφορα...
βεβαια,μου ειπε η κοπελα οτι ισως την επομενη βδομαδα κατεβει ο θειος της αθηνα κ την παρει,αλλα δεν ειναι σιγουρο

περιμενω τηλ της για να το εξακριβωσουμε

vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
Ναι,μακαρι να λυθει και αυτο το προβλημα!!!μιλησαμε σημερα..πριν λιγο με πηρε τηλ η κοπελα
την ακουσα αποφασισμενη...
το μονο προβλημα ειναι η μεταφορα...
βεβαια,μου ειπε η κοπελα οτι ισως την επομενη βδομαδα κατεβει ο θειος της αθηνα κ την παρει,αλλα δεν ειναι σιγουρο
περιμενω τηλ της για να το εξακριβωσουμε![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool