Χαρίζεται το μαύρο σαμιαμιδάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αντε καλή τύχη σαμιαμιδάκι σου ευχόμαστε να βρεις γρήγορα σπιτάκι όπως και εμείς.....ελπίζουμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ελπιζω:)
αρκει να βρεθει μεταφορικο μεσο για βολο
:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε ρε δεν είναι δύνατόν κάποια άκρη θα βρεθεί με κάποιον από εδώ που έχει επαφές με Βόλο, και όλα θα πάρουν το δρόμο τους

το σαμιαμιδακι ειναι ακομα διαθεσιμο,καθως θελω να δωθει εντος αττικης για να πηγαινω να την βλεπω:)

το σαμιαμιδακι ακομα περιμενει για το νεο του σπιτι...
μενουν λιγες μερες ακομα (20 μερες) για να φυγουμε για καλοκαιρι κ να μεινουν τα γατακια χωρις στεγη!
το προηγουμενο καλοκαιρι που φυγαμε οταν γυρισαμε βρηκαμε τα μισα:(
ειναι κριμα να συμβει το ιδιο κ αυτο το καλοκαιρι:worry::worry::worry:
θελω πολυ να τα παρω ολα μαζι μου,αλλα δυστυχως ειναι αδυνατον...
θελω να πιστευω πως κατι θα γινει μεχρι τοτε!

νεες φωτο απο την νεραιδουλα μας που μεταμορφωθηκε σε σαμιαμιδακι
:spell:

Συνημμένα

• DSCF0096 (2).JPG
    DSCF0096 (2).JPG
    209,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSCF0161 (3).JPG
    DSCF0161 (3).JPG
    188,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCF0164 (3).JPG
    DSCF0164 (3).JPG
    183 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSCF0168 (3).JPG
    DSCF0168 (3).JPG
    179,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Δάφνη τώρα με τρόμαξες πάρα πολύ. Εννοείς ότι θα λείψετε όλο το καλοκαίρι και όλα αυτά τα γατάκια που έχετε σπίτι σας θα μείνουν χωρίς στέγη και φαγητό.
Δηλ όλα τα γατάκια που ξέρω από τις αγγελίες που έχεις ανεβάσει και που αγχωθ΄΄ηκαμε να στειρωθούν για να μην κάνουν κι άλλα γατάκια.
Δε γίνεται ρε κορίτσι να μείνουν έτσι. Η γειτόνισσα δεν μπορεί να τα ταίζει. Πως είναι δυνατόν να τα αφήσετε έτσι ?

ναι κυρια Βουλα,ολο το καλοκαιρι θα φυγουμε κ θα γυρισουμε σεπτεμβρη!
χωρις φαγητο δεν θα μεινουν,αλλα θα ειναι εξω ολη την ωρα...
καθε καλοκαιρι αφηνουμε στο θειο μου σακια με τροφη κ στην γειτονισσα κ τα ταιζουν,αλλα ειναι εξω!
μαζι μου παιρνω τα 4 γριζακια...
τα υπολοιπα μενουν πισω
:(:(:(

ναι κυρια Βουλα,ολο το καλοκαιρι θα φυγουμε κ θα γυρισουμε σεπτεμβρη!
χωρις φαγητο δεν θα μεινουν,αλλα θα ειναι εξω ολη την ωρα...
καθε καλοκαιρι αφηνουμε στο θειο μου σακια με τροφη κ στην γειτονισσα κ τα ταιζουν,αλλα ειναι εξω!
μαζι μου παιρνω τα 4 γριζακια...
τα υπολοιπα μενουν πισω:(:(:(

Δηλ ποια είναιαυτά που μένουν πίσω και πόσα είναι ακριβώς ?

πισω θα μεινουν το σαμιαμιδι,ο φιφικος,ο μπομπορης,η ασπρουλα,ο μπουγιος,ο φουντουλης,η λολιτα,η πανθηρουλα,οι 3 μαμαδες κ οσα μικρα εχουν μεινει!

Είναι πολλά δυστυχώς. Όσα αρσενικά δεν έχεις στειρώσει θα χαθούν κάποια στιγμή κυνηγώντας θηλυκές. Δεν ξέρω τι να πω...τουλάχιστον να έχουν φαγητό και νερό και ο θεός να βάλει το χέρι του. Εγώ τρελλαίνομαι και μόνο που το σκέφτομαι, πόσο μάλλον να έφευγα και να άφηνα τόσα γατιά πίσω..

τα αρσενικα θα τα στειρωσουμε ολα πριν φυγουμε!
θα παμε στον πατερα μου,που ολο τον χρονο εχω να τον δω κ γω κ η μαμα μου...
περνουμε μαζι μας οσα μπορουμε!
δεν γινεται να μεταφερουμε 15 γατες με κτελ...
το ξερω οτι μπορει να ακουγεται λιγο βαρβαρο,αλλα τι αλλο μπορουμε να κανουμε???
:/:

Δάφνη ξέρω ότι οι υιοθεσίες είναι δύσκολες αλλά αφού ήξερες ότι θα λείπατε 3 μήνες έπρεπε να κάνεις καλύτερη προώθηση και βέβαια να μην έβαζες σαν όρο εντός Αθηνών για να τα βλέπεις. Γιατί έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση είναι απίθανο αν θα τα ξαναδείς και δεν θα ξέρεις βέβαια τι απέγιναν.

Τέλος πάντων ελπίζω ότι η γειτόνισσα και ο θείος σου θα φροντίζουν να έχουν φαγητό και νερό.
Από κει και πέρα ο θεός να βάλει το χέρι του.

κυρια Βουλα δεν ειναι το 1ο καλοκαιρι που φευγουμε!
αυτο γινεται εδω κ 3,4 χρονια κ τα ψιψινια εδω τα βρισκουμε καθε φορα...
δεν φευγουν!
κ ο θειος μου κ η γειτονισσα τα φροντιζουν πολυ καλα αυτους τους 2 μηνες που φευγουμε.
αλλα θα ηταν καλο τουλαχιστον τα μικρα να βρουν καποιο σπιτακι!

το σαμιαμιδακι ακομα περιμενει για το νεο του σπιτι...
μενουν λιγες μερες ακομα (20 μερες) για να φυγουμε για καλοκαιρι κ να μεινουν τα γατακια χωρις στεγη!
το προηγουμενο καλοκαιρι που φυγαμε οταν γυρισαμε βρηκαμε τα μισα:(
ειναι κριμα να συμβει το ιδιο κ αυτο το καλοκαιρι:worry::worry::worry:

θελω πολυ να τα παρω ολα μαζι μου,αλλα δυστυχως ειναι αδυνατον...
θελω να πιστευω πως κατι θα γινει μεχρι τοτε!

νεες φωτο απο την νεραιδουλα μας που μεταμορφωθηκε σε σαμιαμιδακι
:spell:

κυρια Βουλα δεν ειναι το 1ο καλοκαιρι που φευγουμε!
αυτο γινεται εδω κ 3,4 χρονια κ τα ψιψινια εδω τα βρισκουμε καθε φορα...
δεν φευγουν!
κ ο θειος μου κ η γειτονισσα τα φροντιζουν πολυ καλα αυτους τους 2 μηνες που φευγουμε.
αλλα θα ηταν καλο τουλαχιστον τα μικρα να βρουν καποιο σπιτακι!
συγνωμη δαφνη..αλλα εσυ εγραψες πριν ,οτι φευγεται και οταν γυρισετε βρισκεται τα μισα...οποτε καταλαβαινω γιατι η βουλα ανησυχει...:)

Εγω πιστευω οτι η Βουλα εκανε μια πολυ σημαντικη σημειωση...
Αφου ηξερες οτι επροκειτο να φυγεις,γιατι ηθελες τα γατια να δωθουν αθηνα ωστε να μπορεις να τα βλεπεις κι οχι πουδηποτε και μερικα απο αυτα να εχουν ηδη σπιτακι απο το να κινδυνευουν στην αυλη?

ρε παιδια τι πλάσμα είναι αυτό...τώρα το πήρα χαμπάρι...παναγία μου ένα μαυράκι κουκλι...αχ..!!!!!!!!!!!!!!!

Α, όλα κι όλα! Το Σαμιαμιδάκι ειναι γάτα που αξίζει να παει σε σπιτι ανθρώπου με δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές τασεις.

Τι εγινε τελικά με την περίπτωση που τη ζητουσαν από το Βόλο?

συγνωμη δαφνη..αλλα εσυ εγραψες πριν ,οτι φευγεται και οταν γυρισετε βρισκεται τα μισα...οποτε καταλαβαινω γιατι η βουλα ανησυχει...:)

Αυτό ακριβώς Δάφνη, άλλο είπες στην αρχή και άλλο λες τώρα:/:

μισο λεπτο,γιατι με πηρατε απο τα μουτρα!
το οτι γεννησαν κατακαλοκαιρο κ τα μικρακια χαθηκαν δε νομιζω οτι φταιω κ γω σε αυτο...
αν ειναι δυνατον.
τι προτεινετε δηλαδη εσεις???

κ επισης εγω ειπα οτι θελω δυο γατακια,τον γκριζουλη κ το σαμιαμιδακι αν γινεται να δοθουν εντος αθηνων για να τα βλεπω...
το σαμιαμιδακι ημουν ετοιμη να το δωσω στην κοπελα απο το Βολο,αλλα μου ειπε οτι βρηκε δυο γατακια κ δεν την ηθελε!!!
δεν ειπα για ολα τα γατια!

Το κοριτσι προσπαθει για το καλυτερο δεν γινεται να ακυρωσει και ολη τη ζωη της ομως:(:worry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back