Χαρίζεται το μαύρο σαμιαμιδάκι

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ακριβως!
δεν γινεται να μην βλεπω καθολου τον πατερα μου,επειδη εχω γατομαγνητη:/:
αν γινοταν να συνδιασω κ τα δυο θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη,αλλα δεν γινεται!
εξαλου δεν τα αφνω ετσι...
κ φαγητο θα εχουν κ νερο θα εχουν κ σπιτακια που τους εχω φτιαξει...
μακαρι ολες οι αδεσποτες να ειχαν την τυχη που εχουν τα δικα μου
;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fnou λυπαμαι αν ακουστηκε σαν επιθεση,δεν ηταν...απλα στον γραπτο λογο μπορει ορισμενα πραγματα να παρερμηνευθουν,ειδικα αν γραφεις βιαστικα...
απλα θεωρω οτι οταν ξερεις οτι θα φυγεις πρεπει να προσπαθησεις να "ξαλαφρωσεις" απο τα γατια προς υιοθεσια...
οχι βεβαια να τα δωσεις οπου να ναι και σε οποιον να ναι αλλα να μην υπαρχει αυστηρη προυποθεση εντος αθηνων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aφροδιτη μου,καταλαβαινω απολυτα τι λες!
δεν λεω οτι εχεις αδικο,ουτε συ ουτε κανενας αλλος,αλλα ουτε κ γω...
αρχικα φανηκε σα να με πηρατε απο τα μουτρα,αλλα ισως το πηρα κ γω λιγο στραβα!
κανω οτι μπορω να βρουν σπιτακι...
δεν εχω καποιο προβλημα να δοθουν τα γατακια κ εκτος αθηνων εκτος απο δυο!
τον γκριζουλη κ το σαμιαμιδι!
οποτε δεν ισχυει για ολα αυτο,ακομα κ το σαμιαμιδι αν βρεθει κατι καλο το δινω κ εκτος αθηνων,οχι ομως τον γκριζο...
μπορει να ακουγεται καπως αυτο,το ξερω,αλλα πραγματικα τον γκριζο δεν θελω να τον δωσω απλα για να τον δωσω.
θελω να πηγαινω να τον βλεπω κ να ξερω απο πρωτο χερι,δηλαδη απο τα ματια μου,οτι ειναι καλα!
αυτο...

κρατα το μωρε το γκριζουλι....αφου το αγαπας τοσο πολυ κριμα ειναι....

το σκεφτομαστε σοβαρα...
αν δεν βρεθει κατι καλο θα τον κρατησουμε!
οχι οτι τα υπολοιπα δεν τα αγαπαω,αλλα αυτουνου του εχω ιδιαιτερη αδυναμια:redface:
:redface::redface:

καταλαβαινω...ολοι εχουμε αδυναμιες:redface:

K με τετοιο γατο πως να μην τον εχεις τρελη αδυναμια??????Κ εγω αν τον ειχα δεν θα τον εδεινα με τπτ!!

Γειά σας!
fnou, το γατί φαίνεται πανέμορφο...
Το σκέφτομαι εδώ και καιρό για γάτα αν και, μέχρι τώρα, είχα μόνο σκύλους αλλά όχι στο διαμέρισμα μου.
Τρέφω μια ιδιέταιρη αγάπη γι' αυτές λόγω της γιαγιάς μου που είχε πάντα 6-7 στην αυλή της.

Έχω ωστόσο διάφορα πράγματα που σκέφτομαι.
Είμαι φοιτητής.
Μένω στους αμπελόκηπους (Αθηνών) σε 6ο όροφο και έχω μπαλκόνι με τυπικά κάγκελα (που άνετα χωράει γατί εκτός αν είναι ο garfield)
Χριστούγεννα, πάσχα και καλοκαίρι κατεβαίνω κύπρο και θα ήθελα πολύ να την παίρνω μαζί μου αν και φαντάζομαι οτι δε θα γίνεται πάντα..

Αν και έχω διαβάσει διάφορα σε αυτό το φόρουμ, και για τα διαμερίσματα, και για τα μπαλκόνια και για το αεροπλάνο για κύπρο, αν και το μαύρο σαμιαμίδι φαίνεται ήσηχη γατούλα, μια ανησηχία την έχω, και θα ήθελα την άποψη σας!

Kαλησπερα και καλωσηρθες.
ειχα κι εγω γατουλη οταν ημουν φοιτητρια,και τον επαιρνα μαζι μου στις διακοπες.Δεν ειναι δυσκολο,απλα οταν κλεινεις το εισητηριο σου για το αεροπλανο θα αναφερεις τα κιλα της γατουλας και θα αναγραφει πανω "pet in cabin".Μονο τσιπακι χρειαζεται να εχει,και οχι τεραστια γατοφορο.Θα την εχεις στην καμπινα μαζι σου,εγω εχω ταξιδεψει και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα με τις γατουλες μου.Το μπαλκονι δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να το περιφραξεις,υπαρχουν λυσεις,απο τις πιο οικονομικες (πλαστικη σιτα που αγοραζεις με το μετρο) μεχρι τις πιο ακριβες (ξυλινες ή μεταλλικες περγκολες).Παντως εγω περσι που ημουν σε νησι και το σπιτι που νοικιαζα ειχε "επιφοβο" μπαλκονι,απλα δεν εβγαζα τις γατουλες μου εξω.
Ειναι υπεροχη γατουλα απο οτι φαινεται,αν την παρεις δε θα το μετανιωσεις,και ειμαι σιγουρη οτι δε θα αργησεις να παρεις και δευτερη.:P

Καλησπερα!!!Η κοπελα μου ειναι φοιτητρια και την περνει παντου τη γατα της!!!Δεν εχει κανενα προβλημα ακομα και με τα ΚΤΕΛ και σε καφετερεια εχουμε παει με τ γατουλα μας!!!
Πραγματικα μην σκεφτεσαι τπτ!!!Θα τρελαθεις μολις παρεις τ γατα!!!
Οσο για το μπαλκονι οπως ειπε και η Δωρα υπαρχουν πολλες λυσεις
Εμεις εχουμε βαλει ξυλα απο τ πλατη τ γραφειου που δεν τ χρησιμοποιουσαμε πουθενα!!
Για ολα υπαρχουν λυσεις μην αγχονεσαι

κ εγω σπουδαζω πατρα κ παω Κυπρο , οπως σου ειπαν κ οι αλλοι κλεινεις εισητηριο κανονικα κ αναφερεις τα κιλα της γατας μαζι με την γατοφορο(τουλαχιστο 10 μερες πριν το ταξιδι). πρεπει να βαλει τσιπακι, κ να εχει κανει αντιλυσσικο εμβολιο μαζι με τα απαραιτητα αλλα(εμβολια κ αποπαρασιτωσεις) κ να ειναι γραμμενα στο διαβατηριο της. πληροφοριακα με aegean εγω πληρωσα 35 ευρω για 6 κιλα (γατα+γατοφορος) περιπου δλδ 6 ευρω το κιλο.
κ κατι αλλο, κ εγω την γατα μου ενηλικη την υιοθετησα:D το διαμερισμα εδω εχει καγκελα με μεγαλα χωρισματα κ εκανα περιφραξη με πλεγμα που πηρα απο το πρακτικερ κ ολα καλα( ομως παντα εχω το νου μου)

συγγνωμη για την καθυστερηση απλα εχω μπλεξιματα με τη δουλεια κ δεν ειχα χρονο να μπω...
συμφωνω με ολα οσα αναφερθηκαν παραπανω για το θεμα της μεταφορας κ του μπαλκονιου!
το σαμιαμιδακι ειναι πολυ ησυχο σαν γατα κ δεν θα σου προκαλεσει προβληματα:D
κ σε ταξιδια ησυχη καθεται,αν κ μεχρι τωρα την εχω παει μια δυο φορες στο γιατρο μονο,αλλα κ σε κανονικο ταξιδι δε νομιζω οτι θα ειναι ιδιαιτερα ανησυχη!
οσο για το μπαλκονι τις πρωτες μερες μπορεις να το περιφραξεις κ μετα οταν προσαρμοστει μπορει κ να τη βγαλεις την περιφραξη
;)
παντως αν την παρεις δεν θα το μετανιωσεις..αλλα κ να το μετανιωσεις θα σου το ελεγα ουτως η αλλος,μπορεις να μας την επιστρεψεις πισω μετα απο οσος καιρος κ αν εχει περασει:D

το παιχνιδιαρικο σαμιαμιδακιιιιιιιι:whistle:

Συνημμένα

• DSCF0109 (2).JPG
    DSCF0109 (2).JPG
    216 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSCF0118 (2).JPG
    DSCF0118 (2).JPG
    203 KB · Εμφανίσεις: 42
Τελικά ενδιαφέρθηκε κανείς;

Παιρνει και ποζες το σαμιαμιδη!!!χαχαχα

χεχε:hehe::hehe::hehe:
ναι το εχω παρατηρησει κ γω...
ολο ποζες ειναι το σαμιαμιδι:P

ενδιαφερθηκε ενας φοιτητης αν διαβασεις κ πιο πανω,αλλα τιποτα ουσιαστικο:/:
το σκεφτεται ακομα το παιδι:)

Αχ!
Το Σαμιαμιδάκι το εχω εγνοια ολον αυτόν τον καιρό. Αν δεν βρει το καλυτερο σπίτι θα σκασω!

Εβαλα την αγγελια της και στο facebook μου. Υπαρχει περίπτωση να δεχτεις τηλεφωνο, γιατί μια κοπελα απο τις επαφές μου ψαχνει μαυρο πανθηρο/κουκλόγατο και της πρότεινα στο Σαμιαμιδάκι....

αχ σε εχαριστω παρα πολυ:)
να'σαι καλα...
προς το παρον δεν εχει παρει κανεις τηλ;)
θα εχω το νου μου ομως!!!

Σημερα το απογευμα της μιλησα για το Σαμιαμιδάκι. Της εδειξα φωτογραφιες, φυσικα ξεμουρλάθηκε...

Μακάρι μωρε...το χω μεγάλο καημό το Σαμιαμιδάκι. Ειναι που δεν μπορώ να το πάρω εγώ βρε γαμώτο....

ειναι απιθανη γατα...
παιχνιιδαααριααα ουουουοουου..
τι να σου πω!!!
οποιος την παρει πραγματικα δεν θα μετανιωσει:D
θα ξετρελαθει μαζι της!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back