Χαρίζεται το τυφλό μπιμπικάκι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Mpimpikos

Νεοφερμένο μέλος

Η Mpimpikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Ο Μπιμπίκος ή Μπιμπίκα(δεν γνωρίζουμε ακόμα διότι είναι μικρούλι)είναι ένα κόκκινοτριχο γατάκι το οποίο δυστυχώς δε βλέπει,αλλά ψάχνει σπίτι που θα του δώσει την αμέριστη αγάπη του και θα το φροντίσει με το πρόβλημα του!Εμείς θα θέλαμε πολύ να το κρατήσουμε αλλά έχουμε ήδη μια γατούλα,τυφλή επίσης και μας είναι δύσκολο!Το μπιμπικάκι θα δωθεί εμβολιασμένο μόνο σε πραγματικά φιλόζωους που θα το αγαπήσουν πραγματικά!Το μπιμπικάκι είναι περίπου 2 μηνών,είναι χαδιάρικο αλλά λόγω του προβλήματος όρασης είναι μοναχικούλη!Παρόλα αυτά,γνωρίζοντας το πρόβλημα,ξέρουμε ότι θα εξελιχθεί σε ένα φυσιολογικό και υγιέστατο γατί,το οποίο δε θα δυσκολευτεί καθόλου να γνωρίσει το χώρο του και η συμπεριφορά του δε θα διαφέρει από ένα κανονικό γατάκι!Θα ήταν λυπηρό να αφεθεί στη τύχη του γιατί δε μπορεί να επιβιώσει στον έξω κόσμο...δώστε μια ευκαιρία στον Μπιμπίκο να σας αποδείξει ότι είναι μια πολύ γλυκιά και αγαπησιάρικη συντροφιά!

Το μπιμπικάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMGP5747.JPG
    IMGP5747.JPG
    589,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • IMGP5751.JPG
    IMGP5751.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 45
  • IMGP5749.JPG
    IMGP5749.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 46
Καλή τύχη στο μικρούληη!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ!!!!

Αχ Θεέ μου τι πλασματάκι!! Θέλω να το βάλω στην αγκαλιά μου!! Έχουμε μια τυφλή γατούλα στη γειτονιά, αδέσποτη, που όμως όλοι την φροντίζουν!! Ακόμα και αν δεν βλέπει, έχει προσαρμοστεί πλήρως και είναι μια χαρά! Είμαι σίγουρη πως κάποιος πολύ σύντομα θα βρεθεί να ανοίξει την αγκαλιά του γι' αυτό το μικρούλι και θα το προστατεύσει, θα το αγαπήσει χίλλιες φορές πιο πολύ!!

να 'σαι καλα!!και μεις στην αυλη το εχουμε και το φροντιζουμε αλλα επειδη στο παρελθον εχουμε ζησει ασχημη καταληξη τυφλης γατουλας γι αυτο θα θελαμε παρα πολυ να του βρουμε ενα γεματο αγαπη σπιτικο και να μεγαλωσει χωρις κινδυνους..

Είναι πολύ γλυκό γατάκι!
Εύχομαι γρήγορα να βρει σπιτάκι !

Παιδιά αν γνωρίζετε άνθρωπο που να το θέλει,επικοινωνήστε!!

αν δεν βρητε καποιον να το φροντιζει και το κρατησετε τελικα στην αυλη,πιστευω μ ενα σπιτακι στο κηπο,καλο φαγητο,και αγαπη δε θα φυγει ποτε,ειχα κι εγω καποτε οχι δικο μου γατο,της γειτονισσας ηταν,αλλα μ αρεσε να τον βαζω σπιτι μου,να παιζουμε,ηταν και τυφλο και κουφο,του ειχα φτιαξει στο χωμα σαν λουκι με πετρουλες ενα δρομακι κι ερχονταν,ενιωθε μονο τους κραδασμους απ το εδαφος,δεν εφευγε ποτε,το κακο ειναι οτι η γειτονισσα με τιποτα δεν ηθελε να τον στειρωσει κι ετσι χαθηκε:-(((
αν το στειρωσεις εγκαιρως,δε θα φυγει πιστευω,καλη τυχη στην ψυχουλα αυτη!!!(αρσενικο μοιαζει)!

Αχού το κουτσουνάκι μου!Καλή τύχη του εύχομαι ολόψυχα!!!

Είναι γλυκύτατο το καημενάκι. Τι εννοείς "είναι μοναχικούλης;" Αυτό το μωράκι τώρα, ζει έξω, σε κήπο; μόνο του; εχει συντροφιά άλλες γάτες;
:confused:

αν δεν βρητε καποιον να το φροντιζει και το κρατησετε τελικα στην αυλη,πιστευω μ ενα σπιτακι στο κηπο,καλο φαγητο,και αγαπη δε θα φυγει ποτε,ειχα κι εγω καποτε οχι δικο μου γατο,της γειτονισσας ηταν,αλλα μ αρεσε να τον βαζω σπιτι μου,να παιζουμε,ηταν και τυφλο και κουφο,του ειχα φτιαξει στο χωμα σαν λουκι με πετρουλες ενα δρομακι κι ερχονταν,ενιωθε μονο τους κραδασμους απ το εδαφος,δεν εφευγε ποτε,το κακο ειναι οτι η γειτονισσα με τιποτα δεν ηθελε να τον στειρωσει κι ετσι χαθηκε:-(((
αν το στειρωσεις εγκαιρως,δε θα φυγει πιστευω,καλη τυχη στην ψυχουλα αυτη!!!(αρσενικο μοιαζει)!

Επειδή είχαμε και άλλο τυφλό γατάκι έξω στον κήπο κάποτε,δεν είχε αίσιο τέλος!δεν μένουν στην αυλή,βγαίνουν έξω!Κατα δεύτερον κυκλοφορούν πολλά σκυλιά τα οποία τα αρπάζουν...γι αυτό το λόγο πήραμε και τη δική μας τη γατούλα πάνω..είναι ρίσκο μεγάλο να μείνει στον κήπο...

Είναι γλυκύτατο το καημενάκι. Τι εννοείς "είναι μοναχικούλης;" Αυτό το μωράκι τώρα, ζει έξω, σε κήπο; μόνο του; εχει συντροφιά άλλες γάτες;
:confused:

Έχει τα αδερφάκια του τα οποία είναι μια χαρά,σαν χαρακτήρας είναι μοναχικούλη,καποιες φορές κάθεται μόνο του,λίγο πιο πέρα,δεν δραστηριοποιείται και πολύ..

Γενικά δεν είναι πολύ δραστήριο;
έχει πάει σε γιατρό; ξέρετε δηλ. ότι είναι τυφλό ή μπορεί να μη βλέπει πολύ καλά; μήπως χρειάζεται θεραπεία;

Και μένα μου φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι μπορεί να βλέπει λίγο από το ένα ματάκι. Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος... ίσως να μην χάσει εντελώς την όρασή του αν λάβει άμεσα κάποια θεραπεία!

Θα έλεγα αν μπορεί να πάει σε γιατρό για έλεγχο, μήπως και με λίγη φροντίδα/θεραπεία, μπορέσει να βελτιωθεί. Τουλάχιστον, να υπάρχει μια πιο "επιστημονική" εικόνα ως προς την κατάστασή του.

Αν είναι τυφλό, δεν πιστεύω πως μπορεί να ζήσει έξω.

Το γατάκι θα πάει σε γιατρό αυτές τις μέρες..απλά δε φαίνεται στη φωτογραφία,αλλά τα μάτια του δεν έχουν καν σχηματιστεί,είναι μόνο κρέας...γνωρίζουμε καλά τη κατάσταση λόγω της γάτας μας,απλά θέλουμε πάντα για το καλό του γατιού να έχουμε την εναλλακτική αν έχει πρόβλημα,να βρει σπίτι!

Το γατάκι θα πάει σε γιατρό αυτές τις μέρες..απλά δε φαίνεται στη φωτογραφία,αλλά τα μάτια του δεν έχουν καν σχηματιστεί,είναι μόνο κρέας...γνωρίζουμε καλά τη κατάσταση λόγω της γάτας μας,απλά θέλουμε πάντα για το καλό του γατιού να έχουμε την εναλλακτική αν έχει πρόβλημα,να βρει σπίτι!

Νομίζω πως θα έπρεπε να είχατε δράσει ήδη "χθες" και να πηγαίνατε το γατάκι στον κτηνίατρο. Τα περισσότερα μωρά γατάκια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα ματάκια τους, που αν μείνουν χωρίς θεραπεία, θα οδηγηθούν μοιραία σε τύφλωση.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε και φροντίζουμε όλα τα γατάκια της αυλής,έχουμε στειρώσει ήδη τα περισσότερα,και πολύ θέλουμε να τα φροντίσουμε όλα αλλά δεν έχουμε και την απεριόριστη οικονομική δυνατότητα...παρόλα αυτά,το γατάκι θα πάει στο γιατρό και όταν δωθεί θα έχει ήδη όλα τα εμβόλια και τα έξοδα δικά μας..!!!

παιδιααααά...κανείς για το μικρό μπιμπικάκι μας....???

το μπιμπικακι πηγε στο γιατρο σημερα!! υπαρχουν ελπιδες να σωσουμε το ενα ματι (δυστυχως το αριστερο ειναι ολοκληρωτικα κατεστραμμενο..) υστερα απο καταλληλη αγωγη που την ξεκινησε σημερα κιολας! σε 10 μερες θα ξαναπαμε στο γιατρο να μας επιβεβαιωσει αν θα καταφερει να δει ή οχι! μπορει το μπιμπικακι μας να καταφερει να ανακτησει μερικως την οραση του αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θα ηθελα να βρει ενα καλο σπιτικο οπου θα το αγαπανε κ θα το φροντιζουν παρα την αναπηρια του!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back