Χαρίζεται τυφλός γατούλης! Επείγον!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

grace1

Νεοφερμένο μέλος

Η grace1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Ενας πανέμορφος τυφλός γάτος βρέθηκε εγκαταλελειμένος και δυστυχής στο δρόμο!Είναι υγιής κατα τ`άλλα,τιγρέ,μακρύτριχος και πολύ όμορφος!Δυστυχώς μπορεί να ζήσει μόνο μέσα σε σπίτι και εγώ που τον φιλοξενώ προσωρινά ζω με αλλεργικό άτομο στο σπίτι!:( Αναγκαστικά ζει σε κλουβάκι στην αυλή και τον βγάζω κάποιες ώρες μόνο με επίβλεψη!Δεν μπορεί να συνεχίσει να ζεί έτσι!Παρακαλώ βοηθήστε!τηλ.6946639130

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια φωτογραφια οπως και μερικες αλλες πηροφοριες θα βοηθησει αρκετα την κατασταση!
σε ποια περιοχη ειναι ο γατουλης????
επισης μπορειτε να βαλετε την αγγελια και σε αλλα σαιτ ωστε να βρει σπιτακι ο γατουλης...
καλη τυχη στο γατουλη,γρηγορα σ'ενα δικο του σπιτακι
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γατούλης είναι στον Υμηττό και μεταφέρεται εντός Αττικής οπουδήποτε!Μου πρότειναν και την ευθανασία ως λύση αλλά το θεωρώ κρίμα γιατι μπορεί να ζήσει άνετα αρκεί να είναι μες στο σπίτι.Θα αναλάβω και την στείρωση του και ό,τι χρειαστεί!Αν κάποιος θα μπορούσε αλλά έχει ήδη πολλά γατιά,μπορώ να υιοθετήσω κάποια εγώ!Εχω μεγάλη αυλή και 4-5 γατουλίνια ήδη!Θα ανεβάσω αργότερα φωτό!Ευχαριστώ!

Σε κλουβι βασικα ειναι οτι χειροτερο.:(Αφου τον εχεις στην αυλη..γιατι δεν ειναι ελευθερος;; προφανως φοβασαι μην φυγει;; Αλλα και μεσα σε κλουβι ειναι μαρτυριο.(για ευθανασια δεν το συζητω) Εγω βασικα μεχρι να βρεθει σπιτι, ή θα τον ειχα μεσα..ή τουλαχιστον εξω...με καπως πιο μεγαλη περιφραξη...:)

Μόλις χθες τον βρήκα και τώρα προσπαθώ να δημιουργήσω έναν περιφραγμένο χώρο...Αν τον αφήσω τελείως ελεύθερο θα φύγει και δεν θα ξέρω πώς να τον βρώ τον καημένο...χάνει τον προσανατολισμό του συνέχεια.Και εγώ είμαι τέλειως αρνητική με την ευθανασία!Απορώ πώς επέζησε ως τωρα ο γλυκούλης μου.Ισως ήταν σε σπίτι και χάθηκε γιατι είναι πολύ φιλικός και χαδιάρης!Thanx για το ενδιαφέρον!

Ναι,..εχεις δικιο..απλα δεν προσεξα οτι ειναι τυφλουλης..:(..και υπεθεσα οτι ειχαι ετσι καιρο..:)

Πώς ανεβάζω φωτό???:hmm:

Σου στελνω pm (προσωπικο μηνυμα) με οδηγιες..:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
166340_1461349748452_1674693106_900013_2374296_n.jpg

Αγαπουλα μου...ποσο γλυκος ειναι!!!!!!!! μακαρι να βρεθει ότι καλυτερο για αυτην την ψυχουλα!!:)

167910_1461349308441_1674693106_900012_3551952_n.jpg

Ποσο..μα ποσο ομορφος και γλυκουλης ειναι!!!!!!!!!:D

Πολύ όμορφος και φουντωτουλίνος!!!!:)
Πώς την έχουν για ψωμοτύρι την ευθανασία δεν μπορώ να το καταλάβω...

Ναι μωρέ,είναι τόσο γλυκούλης και ήσυχος!και μια χαίτη σα λιονταράκι!έχω σκάσει που δεν μπορώ να τον κρατήσω,γιατι έχω και άλλα στην αυλή και τα πάνε καλά όταν τον βγάζω απ`το κλουβάκι...αλλά χρειάζεται εσωτερικό χώρο ο καλός μου...:(

Καλή τύχη στον πανέμορφο γατούλη! Σύντομα να βρεθεί σε ένα ζεστό σπιτάκι.

Ειναι ενας ομορφουλης και φουντωτουλης γατος!!!Ελπιζω να βρει ενα σπιτακι που θα τον αγαπα πολυ παρ' ολο ωστε να μην ξαναβρεθει στον δρομο!!!!

Ειναι πολυ ομορφος!!! Ευχομαι να βρει ενα ζεστο σπιτακι γεματο αγαπη γιατι του αξιζει!!!

αχ μωρέ η ψυχούλα... Είναι πάντως ένα σωστό κουκλί!!!! :inlove::inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back