Χαρίζεται τυφλό γατάκι.........

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

bepo

Νεοφερμένο μέλος

Ο bepo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Το βρήκα στο δρόμο σε άσχημη κατάσταση αδύναμο και άρρωστο. Η ρινοτραχειίτιδα είχε προχωρήσει αρκετά ώστε να χάσει τα ματάκια του. Είναι πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση αλλά παρ'όλη τη φαρμακευτική αγωγή συνεχίζει να ταλαιπωρείται.Ειναι πλεον γατουλης 2 μηνων περιπου.Δυστυχώς, δεν μπορώ να το κρατήσω αλλά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να του κάνω ευθανασία (όπως υποστηρίζει ο κτηνίατρος). Χρειάζεται επειγόντως ένα ζεστό και φιλικό προς την ιδιαιτερότητά του σπίτι. Όποιος επιθυμεί να του δώσει μια ευκαιρία, ας επικοινωνήσει στο 6937481476 Κωνσταντίνος και bisnous@hotmail.com. IMG_5862.jpg

IMG_5864.jpg

IMG_5888.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_5862.jpg
    IMG_5862.jpg
    389 KB · Εμφανίσεις: 57
  • IMG_5864.jpg
    IMG_5864.jpg
    413,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • IMG_5888.jpg
    IMG_5888.jpg
    388,5 KB · Εμφανίσεις: 52
  • IMG_5862.jpg
    IMG_5862.jpg
    389 KB · Εμφανίσεις: 57
  • IMG_5864.jpg
    IMG_5864.jpg
    413,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • IMG_5888.jpg
    IMG_5888.jpg
    388,5 KB · Εμφανίσεις: 52
Τελευταία επεξεργασία:
Ηθελα να ηξερα,,ποιος σωστος γιατρος...συμβουλευει τοσο ευκολα την ευθανασια.Αραγε...εχει καταλαβει οτι πλεον απαγορευεται απο τον νομο..η ευθανασια οταν το ζωο δεν ειναι ετοιμοθανατο;;; δεν μιλω καν για την ηθικη του...
Μακαρι να βρεθει ενα σπιτι για το μικρο...το ευχομαι με ολη μου την καρδια..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ ομορφο και μακαρι να του βρεις σπιτι!
Θελεις να μας γραψεις το φυλο του και την πολη στην οποια βρισκεσαι?

Α να κατι που ξεχασα...ειναι γατουλης 2 μηνων περιπου απο το Χαλανδρι(Αττικης)......ευχαριστω για την υπενθυμιση!

Καρδουλα μου καλη τυχη να εχεις και ευχομαι οτι καλυτερο για εσενα ομορφια μου!!!:D

Ο γατούλης είναι γλύκα. Βάλε αγγελία και αλλού. Θα σου πρότεινα εκτός από Χρυσή Ευκαιρία και Aggeliopolis to www.gatospito.com, www.anapirazoakia.net, www.strayshelp.gr, το site της Ελευθεροτυπίας www.enet.gr (η φάρμα των ζώων) και υπάρχει και blog στο facebook για ζωάκια με ειδικές ανάγκες ή χωρίς.
Καλή του τύχη!!!

Youla ευχαριστω!Μεχρι τωρα δε δοκιμασα να βαλω αρκετες αγγελιες γιατι ολοι μου ελεγαν οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να υιοθετηθει ενα τυφλο γατακι και απο τη μικρη "ερευνα" που εκανα απογοητευθηκα αρκετα.Θα δοκιμασω και ευχομαι να υπαρξει ενδιαφερον!

Youla ευχαριστω!Μεχρι τωρα δε δοκιμασα να βαλω αρκετες αγγελιες γιατι ολοι μου ελεγαν οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να υιοθετηθει ενα τυφλο γατακι και απο τη μικρη "ερευνα" που εκανα απογοητευθηκα αρκετα.Θα δοκιμασω και ευχομαι να υπαρξει ενδιαφερον!

Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Πολλές φορές ειναι και πιο εύκολο από ένα αρτημελές ζώο να υιοθετηθεί. Εγώ το λέω και το ξαναλέω αλλά καταφέραμε να δώσουμε γατούλα και μάλιστα ενήλικη με 3 πόδια. Μην απογοητεύεσαι απλά πρέπει να το βάλεις στα κατάλληλα μέρη. Αν έχεις φεις μπουκ κάντου αγγελιούλα να την προωθήσουμε. Εμένα οι 200 από τους 300 φίλους στο φεις είναι ενεργοί φιλόζωοι. Επίσης βάλτο στο interpet.gr. Γράψτο με λέξη κλειδί Χαρίζεται τυφλό γατάκι για να έχει πρόσβασει και όποιος googleάρει. Στείλτο και σε εφημερίδες. :) Καλή του τύχη είναι ένα κουκλάκι χωρίς υπερβολή στα λόγια μου.

Είναι σκέτο κουκλί :inlove: και θα γίνει φουντωτούλης, φαίνεται :D

Μην απελπίζεσαι ακόμη, βάλε αγγελίες στα παραπάνω links που προτείνει η youla και κάτι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να βρει γρήγορα σπιτάκι ο γλυκουλίνος :)

Ναι ειναι αξιολατρευτο και απιστευτα χαριτωμενο!Eυχαριστω για τις προτασεις και την ηθικη υποστηριξη!

Στο facebook υπάρχουν πολλές ομάδες προώθησης αναπήρων ζώων
όπως πχ το επικοινώνησε και με το Z-M-A-Κ (ΖΩΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ-ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ)
και η Γατοομάδα Θεσσαλονίκης και πολλές άλλες.
Κανε add και θα σε βοηθήσουν.
Καλή τύχη σας εύχομαι

Αν μπορούσα να πάρω 2ο γατάκι σίγουρα θα ήταν ένα από αυτά που δεν θέλουν οι περισσότεροι.
Ο μικρούλης είναι γλύκας εύχομαι ολόψυχα να βρει μια ζεστή αγκαλίτσα.

Καλη τυχη στο γατακι! Του αξιζει ενα ζεστο σπιτακι γεματο με πολυ αγαπη!

O Βepo (ειναι και το ονομα του γατουλη)μετα απο μια παρολιγο υιοθεσια που ματαιωθηκε περιμενει ακομη....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back