Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Panagioths

Νεοφερμένο μέλος

Ο Panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Με βρήκαν πριν τρεις μέρες να νιαουρίζω μόνη μου και έρημη στη γωνιά ενός δρόμου με πολλά αυτοκίνητα. Στην αρχή νόμισαν οτι κάπου τριγύρω είναι η μαμά μου και απλά με τάισαν. Οι ώρες περνούσαν και εγώ δεν σταμάτησα να κλαίω. Προσπάθησα να τους δείξω οτι δεν θα γυρίσει ποτέ η μαμά μου. Ούτε και εγώ ακόμα ξέρω γιατί. Μετά από πολλές ώρες ήρθε το βράδυ και εγώ συνεχίζα κουλουρωμένη κάτω από ένα αυτοκίνητο να σπαράζω στα νιαουρητά-κλάμματα μήπως με μαζέψει κανένας. Με ξανατάισαν οι ίδιοι άνθρωποι αλλά αυτό με σταμάτησε μόνο λίγο από το να νιαουρίζω. Το άλλο πρωί ξανανιαούριζα με όλη μου τη δύναμη για να με ακούσουν οι γειτόνοι και να με περιθάλψει κάποιος. Ήθελα μόνο να μην ακούω το θόρυβο από τα αυτοκίνητα και το δρόμο, ήθελα απλά ένα χέρι να με πάει κάπου όπου δεν θα τρομάζω συνέχεια... Το μεσημέρι οι ίδιοι άνθρωποι, οι μόνοι που έδωσαν σημασία στα απεγνωσμένα νιάου-νιάου μου με έφεραν σπίτι και πιο αργά το απόγευμα με πήγαν στην κτηνίατρο όπου μου με βρήκαν απόλυτα υγιές. Και με ξαναέφεραν σπίτι. Αλλά στο μικρό σπιτι τους υπάρχουν άλλα δύο γατάκια, αρκετά πιο μεγάλα από εμένα και καθόλου φιλικά. Από την άλλη είπαν μεταξύ τους να μου δώσουν άλλη μια ευκαιρία να βρω τη μαμά μου και με πήγαν σε ένα μέρος ένα τετράγωνο πιο πάνω που έχει πολλές γατούλες μήπως κάποια είναι η μαμά μου και με θέλει πίσω. Κάθησα στο ίδιο σημείο όλο το βράδυ και την άλλη μέρα μέχρι το μεσημέρι. Κανείς δεν μου έδωσε σημασία και εγώ έκλαιγα συνέχεια όλη την ώρα. Οι ίδιοι άνθρωποι με ξαναμάζεψαν και με ξανάφεραν σπίτι. Αλλά δεν μπορούν να με κρατήσουν ούτε να με φιλοξενήσουν γιατί έχουν άλλα δύο γατόπουλα και οι ίδιοι λείπουν όλη μέρα από το σπίτι. Εγώ έχω χαδοανάγκες και θέλω πολύ παρέα (χάδια, αγκαλιές, τρίψιμο στη μουσούδα και όλα αυτά τα ωραία που δεν μου έκαναν ποτέ). Θέλω πολλές φορές τάισμα τη μέρα και περιποίηση. Επίσης όταν δεν μου τα κάνουν θυμάμαι τη μαμά μου που μου λείπει και πλαντάζω στο κλάμα και ενοχλώ όλη την πολυκατοικία,ειδικά τους ακριβώς από κάτω που χτες τη νύχτα ήρθαν και έκαναν δυο φορές παρατήρηση να μην νιαουρίζω συνέχεια. Στο τέλος θα ψάχνουν για σπίτι και οι άνθρωποι που με βρήκαν (και τα δυο άλλα ψιψί τους..χεχε!)

Τελικά μονολογώ και σκέφτομαι: Γιατί να είναι τόσο σκληρές κάποιες γατομαμάδες; Ε;;

Για την ιστορία σας λέω οτι είμαι 2μιση-τριών μηνών και σούπερ παιχνίδι και υγιές σε όλα μου. Είναι άμεση ανάγκη να με υιοθετήσουν με αγάπη ή έστω να με φιλοξενήσουν προσωρινά μέχρι να βρεθούν γονείς και για εμένα γιατί εδώ είναι αδύνατον να μείνω έστω και ένα βράδυ.... :(:(:(

Σας παραθέτω φωτογραφίες μήπως και θελήσετε να μάθετε περισσότερα για εμένα και να με δείτε από κοντά!:D (Μένω προσωρινά Άγιο Δημήτριο(Μπραχάμι)). Σταθερό: 211 8000000

IMG_0479.JPG

IMG_0480.JPG

IMG_0482.JPG

IMG_0484.JPG

IMG_0485.JPG

IMG_0487.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω ρε παιδιά,κάθε χρόνο και χειρότερα. Χιλιάδες γατάκια πεταμένα παντού και εμείς, όσοι ασχολούμστε τουλάχιστον, να μην ξέρουμε τι να κάνουμε:(
Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα άμεσα και να βρεθεί κάτι για φιλοξενία. Κάντε λίγο υπομονή όμως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη!!! Ελπίζω η μικρή να βρει το σπίτι που αναζητά!

dsc02110-jpg.172318

Καλημέεερα σας!!
Σας γράφω από το προσωρινό μου σπίτι στον Αγ. Δημήτριο, όπου πίνω το πρωινό μου καφεδάκι κ διαβάζω τον "Κόσμο του Επενδυτή".
Έχω αποδειχθεί, λένε, το καλύτερο αδεσποτογατάκι που έχει περάσει από το σπίτι! Είμαι σούπερ τρυφερή, κ θέλω όλο χάδια, είμαι πανέξυπνη κ κατάλαβα από το πρώτο λεπτό τη χρησιμότητα της αμμοδόχου κ πάω μόνη μου πλέον όποτε θέλω κ σκάβω. Πλέον, είμαι κ φρόνιμη, κάνω που κ που λίγα νιαου-νιαου, αλλά έτσι χαδιάρικα μόνο για να παρω αγκαλίτσες. Το βράδυ κοιμάμαι στην κουβερτούλα μου κ δεν ενοχλώ κανένα. Λίγο με το φαγάκι έχω ένα πρόβλημα κ δεν τρώω αρκετά για να βάλω λίο κρέας πάνω μου. Ενώ μου βάζουν κονσέρβα για να φάω, εγώ προτιμώ τις κροκέτες για στειρωμένα που τρώνε τα άλλα δύο..
Τα άλλα δύο μεγάλα γατόνια του σπιτιού, που λέτε, δε με συμπαθούνε, ειδικά ο μάυρος (βρωμόγατο θαρρώ τον λένε)όλο πκχχχχχχχχ μου κάνει κ μου έχει ρίξει κανα δυο σκαμπίλια. Ακού που λένε ότι θα τον πάρει ο διάολος κ θα κρατήσουν εμένα, αλλά δε νομίζω να γίνει..:/:
Αν κάποιος θέλει μια τρυφερή υπαρξούλα για χάδια κ γουργουρητά ας πάρει ένα τηλεφωνάκι!

Συνημμένα

• DSC02110.JPG
    DSC02110.JPG
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 312
Πολύ καλή η φωτό αυτή:)

Σ'αυτή τη φωτό είναι σαν λούτρινο!

Καλη τυχη καπνιστο μωρο!!!:clapup::clapup::clapup:

Χε χε όντως σα μπαρουτοκαπνισμένο είναι το πούψι!!

Ενδιαφερθηκε κανεις για τη μικρη;

Aχ, πες μου οτι την μαζεψες κοντα στην Τατακη... :(

"Δεν την αναγνωρίζουμε για αδερφή μας!!!"
img_0096-jpg.172522

Δήλωσαν τα δυο βρωμόγατα κ έμειναν αμετακίνητα στη θέση τους!!
Εκεί που τρωγόντουσαν συνέχεια, τώρα έχουν συνασπιστεί απέναντι στον κοινό εχθρό, το μικρό πούπσι.. το οποίο δε φαίνεται να προβληματιζεται πολύ! Παίζει με μπαλάκια, ανεβαίνει στο ονυχοδρόμειο κ κυρίως έρχεται για μουσουδιεεεεεεεεες!!!! Έχει πλάκα αυτό το γατί, όταν θέλει χάδια, κάνει σαν ταύρος! βάζει κάτω το κεφαλάκι κ σε σκουντάει!!
img_0090-jpg.172523

"Μπορεί να μην έχω αυτό που λένε κλασσική ομορφιά, παρόλα αυτά τους έχω κλέψει τηνκαρδιά.." είπε το μικρό πούπσι και γυρισε ανάσκελα για χαδάκια στην κοιλίτσα!!

Το γλυκό μας γατάκι ακόμη περιμένει ένα σπιτάκι! Είναι πολύ ήσυχο, τρώει κροκετίτσα κ κονσέρβα, πάει στην τουαλέτα του απροβλημάτιστα, είναι γουργουριστό κ του αρέσουν τα χαδάκια!!

Συνημμένα

• IMG_0096.JPG
    IMG_0096.JPG
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 188
  • IMG_0090.JPG
    IMG_0090.JPG
    60 KB · Εμφανίσεις: 187
Φαίνεται πώς έχουμε πάυση πυρών στο στρατόπεδο... Η Decibel έχει αποφασίσει να δώσει μία ευκαιρία στο μικρό πούπσι κ το φιλοξενεί στην αγκαλίτσα της!
photo-jpg.172598

Που κ που του έκανε κ ένα πρόχειρο μπανάκι...
photo-2-jpg.172599

Είναι τόσο καλό κ τρυφερό ο ζουζούνι!!

Συνημμένα

• photo.jpg
    photo.jpg
    116 KB · Εμφανίσεις: 172
  • photo(2).jpg
    photo(2).jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 166
Μπράβο πολύ καλά νέα η παύση πυρών!!! :P

Φαίνεται πώς έχουμε πάυση πυρών στο στρατόπεδο... Η Decibel έχει αποφασίσει να δώσει μία ευκαιρία στο μικρό πούπσι κ το φιλοξενεί στην αγκαλίτσα της!
photo-jpg.172598

Που κ που του έκανε κ ένα πρόχειρο μπανάκι...
photo-2-jpg.172599

Είναι τόσο καλό κ τρυφερό ο ζουζούνι!!

Yπέροχες φωτογραφίες και υποψιάζομαι :redface: ότι και τα νέα που εννοείτε είναι επίσης υπέροχα.
Μάλλον η μικρή Πούπσι ενσωματώθηκε στην οικογένεια ?

Yπέροχες φωτογραφίες και υποψιάζομαι :redface: ότι και τα νέα που εννοείτε είναι επίσης υπέροχα.
Μάλλον η μικρή Πούπσι ενσωματώθηκε στην οικογένεια ?
Δυστυχώς είναι πολλά 3 γατιά για το σπίτι μας! Είναι το καλύτερο γατάκι κ μακάρι να μπορούσαμε να το κρατήσουμε..
Ελπίζω να βρεί γρήγορα ένα σπιτικό η μικρούλα κ γατογονείς να την αγαπήσουν!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα:) Το ίδιο ισχύει και για μας. Ζούμε 3 άνθρωποι, που ο καθένας χρειάζεται τον χώρο του και 6 γατιά σε 80 τμ:/: Είναι λιγάκι δύσκολο. Και δεν ήταν επιλογή .. οι καταστάσεις το έφεραν.
Εύχομαι το καλύτερο γαι την μικρούλα αν και είμαι σίγορυη ότι κι εσείς αυτό θέλετε κι αυτό θα επιδιώξετε.

Το εβαλα και στο ΦΒ μου.

Ετσι που ειναι σα σοκολατίνι, εχει να προκαλέσει πολλές υπογλυκαιμίες απ τη φωτο και μόνο...

Ένα ζεστό πρωινό του Ιουλίου το γλυκό μας Πούπσι, μάζεψε τα ταρταρουγί βαλιτσάκια του, έτοιμο να πάει στην καινούρια του μαμά. Αφού του δώσαμε πολλά αποχαιρετηστήρια φιλάκια κ αγκαλίτσες, ο σοφέρ, το μετέφερε στην Καλαμάτα, σε ένα μεγάααααααλο σπίτι.
Πλέον το Πούπσι μας, λέγεται Καρλίτα! Προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο του σπιτικό, εξακολουθεί να ειναι χουρχουριστό κ χαδιάρικο κ τρώει μέχρι να σέρνεται η κοιλιά του στο πάτωμα!
Γλυκιά μας Καρλίτα, ευχόμαστε να περνάς καλά στο καινούριο σου σπιτάκι κ να μας σκέφτεσαι που και που! Εμείς θα σ'αγαπάμε κ θα σε θυμόμαστε παντα!

Quark & Decibel
dsc02121_2-jpg.173092

dsc02122_2-jpg.173093

dsc02126_2-jpg.173095

dsc02109_2-jpg.173094

Συνημμένα

• DSC02121_2.jpg
    DSC02121_2.jpg
    83,8 KB · Εμφανίσεις: 121
  • DSC02122_2.jpg
    DSC02122_2.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 114
  • DSC02109_2.jpg
    DSC02109_2.jpg
    66,7 KB · Εμφανίσεις: 118
  • DSC02126_2.jpg
    DSC02126_2.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 115
Τούμπανο η μικρή φαγάνα Καρλίτα :D:D

Μπράβο με τα νέα της Καρλίτας:) Νομίζω ότι το θέμα μπορεί να κλειδωθεί με επιτυχία.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back