Panagioths
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά μονολογώ και σκέφτομαι: Γιατί να είναι τόσο σκληρές κάποιες γατομαμάδες; Ε;;
Για την ιστορία σας λέω οτι είμαι 2μιση-τριών μηνών και σούπερ παιχνίδι και υγιές σε όλα μου. Είναι άμεση ανάγκη να με υιοθετήσουν με αγάπη ή έστω να με φιλοξενήσουν προσωρινά μέχρι να βρεθούν γονείς και για εμένα γιατί εδώ είναι αδύνατον να μείνω έστω και ένα βράδυ....

Σας παραθέτω φωτογραφίες μήπως και θελήσετε να μάθετε περισσότερα για εμένα και να με δείτε από κοντά!
(Μένω προσωρινά Άγιο Δημήτριο(Μπραχάμι)). Σταθερό: 211 8000000Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα άμεσα και να βρεθεί κάτι για φιλοξενία. Κάντε λίγο υπομονή όμως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέεερα σας!!
Σας γράφω από το προσωρινό μου σπίτι στον Αγ. Δημήτριο, όπου πίνω το πρωινό μου καφεδάκι κ διαβάζω τον "Κόσμο του Επενδυτή".
Έχω αποδειχθεί, λένε, το καλύτερο αδεσποτογατάκι που έχει περάσει από το σπίτι! Είμαι σούπερ τρυφερή, κ θέλω όλο χάδια, είμαι πανέξυπνη κ κατάλαβα από το πρώτο λεπτό τη χρησιμότητα της αμμοδόχου κ πάω μόνη μου πλέον όποτε θέλω κ σκάβω. Πλέον, είμαι κ φρόνιμη, κάνω που κ που λίγα νιαου-νιαου, αλλά έτσι χαδιάρικα μόνο για να παρω αγκαλίτσες. Το βράδυ κοιμάμαι στην κουβερτούλα μου κ δεν ενοχλώ κανένα. Λίγο με το φαγάκι έχω ένα πρόβλημα κ δεν τρώω αρκετά για να βάλω λίο κρέας πάνω μου. Ενώ μου βάζουν κονσέρβα για να φάω, εγώ προτιμώ τις κροκέτες για στειρωμένα που τρώνε τα άλλα δύο..
Τα άλλα δύο μεγάλα γατόνια του σπιτιού, που λέτε, δε με συμπαθούνε, ειδικά ο μάυρος (βρωμόγατο θαρρώ τον λένε)όλο πκχχχχχχχχ μου κάνει κ μου έχει ρίξει κανα δυο σκαμπίλια. Ακού που λένε ότι θα τον πάρει ο διάολος κ θα κρατήσουν εμένα, αλλά δε νομίζω να γίνει..

Αν κάποιος θέλει μια τρυφερή υπαρξούλα για χάδια κ γουργουρητά ας πάρει ένα τηλεφωνάκι!
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Δήλωσαν τα δυο βρωμόγατα κ έμειναν αμετακίνητα στη θέση τους!!
Εκεί που τρωγόντουσαν συνέχεια, τώρα έχουν συνασπιστεί απέναντι στον κοινό εχθρό, το μικρό πούπσι.. το οποίο δε φαίνεται να προβληματιζεται πολύ! Παίζει με μπαλάκια, ανεβαίνει στο ονυχοδρόμειο κ κυρίως έρχεται για μουσουδιεεεεεεεεες!!!! Έχει πλάκα αυτό το γατί, όταν θέλει χάδια, κάνει σαν ταύρος! βάζει κάτω το κεφαλάκι κ σε σκουντάει!!
"Μπορεί να μην έχω αυτό που λένε κλασσική ομορφιά, παρόλα αυτά τους έχω κλέψει τηνκαρδιά.." είπε το μικρό πούπσι και γυρισε ανάσκελα για χαδάκια στην κοιλίτσα!!
Το γλυκό μας γατάκι ακόμη περιμένει ένα σπιτάκι! Είναι πολύ ήσυχο, τρώει κροκετίτσα κ κονσέρβα, πάει στην τουαλέτα του απροβλημάτιστα, είναι γουργουριστό κ του αρέσουν τα χαδάκια!!
Συνημμένα
Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Που κ που του έκανε κ ένα πρόχειρο μπανάκι...
Είναι τόσο καλό κ τρυφερό ο ζουζούνι!!
Συνημμένα
catsruletheworld
Νεοφερμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Φαίνεται πώς έχουμε πάυση πυρών στο στρατόπεδο... Η Decibel έχει αποφασίσει να δώσει μία ευκαιρία στο μικρό πούπσι κ το φιλοξενεί στην αγκαλίτσα της!
![]()
Που κ που του έκανε κ ένα πρόχειρο μπανάκι...
![]()
Είναι τόσο καλό κ τρυφερό ο ζουζούνι!!
Yπέροχες φωτογραφίες και υποψιάζομαι
ότι και τα νέα που εννοείτε είναι επίσης υπέροχα.Μάλλον η μικρή Πούπσι ενσωματώθηκε στην οικογένεια ?
Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς είναι πολλά 3 γατιά για το σπίτι μας! Είναι το καλύτερο γατάκι κ μακάρι να μπορούσαμε να το κρατήσουμε..Yπέροχες φωτογραφίες και υποψιάζομαιότι και τα νέα που εννοείτε είναι επίσης υπέροχα.
Μάλλον η μικρή Πούπσι ενσωματώθηκε στην οικογένεια ?
Ελπίζω να βρεί γρήγορα ένα σπιτικό η μικρούλα κ γατογονείς να την αγαπήσουν!
Voula
Διάσημο μέλος
Το ίδιο ισχύει και για μας. Ζούμε 3 άνθρωποι, που ο καθένας χρειάζεται τον χώρο του και 6 γατιά σε 80 τμ
Είναι λιγάκι δύσκολο. Και δεν ήταν επιλογή .. οι καταστάσεις το έφεραν.Εύχομαι το καλύτερο γαι την μικρούλα αν και είμαι σίγορυη ότι κι εσείς αυτό θέλετε κι αυτό θα επιδιώξετε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Ετσι που ειναι σα σοκολατίνι, εχει να προκαλέσει πολλές υπογλυκαιμίες απ τη φωτο και μόνο...
Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Πλέον το Πούπσι μας, λέγεται Καρλίτα! Προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο του σπιτικό, εξακολουθεί να ειναι χουρχουριστό κ χαδιάρικο κ τρώει μέχρι να σέρνεται η κοιλιά του στο πάτωμα!
Γλυκιά μας Καρλίτα, ευχόμαστε να περνάς καλά στο καινούριο σου σπιτάκι κ να μας σκέφτεσαι που και που! Εμείς θα σ'αγαπάμε κ θα σε θυμόμαστε παντα!
Quark & Decibel
Συνημμένα
Panagioths
Νεοφερμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι το θέμα μπορεί να κλειδωθεί με επιτυχία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool