mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
12-05-11
20:36
Χαριζεται αυτο εδω το μικρο χοντρούλικο λιονταράκι! Είναι ο ιδανικός γάτος για σπίτι! Γουργουρίζει όλη την ώρα, είναι πολύ χαδιάρης και ήρεμος! 8 μηνών, αρσενικός, στειρωμένος,περιοχή Θεσσαλονίκη. Τον φιλοξενώ λίγες μέρες και θα δυσκολευτώ πολύ να τον αποχωριστώ. Είναι πραγματικά υπέροχος! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
12-05-11
22:16
Η Mulan είναι χαζούλα ή μου φαίνεται? Είναι δυνατόν να αποχωριστείς τέτοιο κουκλί? Θέλει λίγο χρόνο μέχρι να τον συνηθίσει. Τα ίδια έκανε και η Μπιζού με το Σεβάχ. Μας το έπαιζε πολύ δύσκολη, αλλά 2 εβδομάδες κράτησε. Τώρα, όλα μια χαρά! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
12-05-11
22:34
Σήμερα υπάρχει τρομερή βελτίωση στη συμπεριφορά της! Τα χρυσά μου τριγυρναν στο σπίτι και κοιτάζονται! χεχεχε! Πλέον δεν κρύβεται ο χοντρούλης! Θα ήθελα πολύ να τον κρατήσω, αλλα δεν γίνεται από πολλές απόψεις. Το κυριότερο είναι ότι δεν μένω μόνη μου και θα υπάρξει επανάσταση αν μείνει μόνιμα! Πάντως ο καημενούλης φιλοξενείται από σπίτι σε σπίτι εδώ και πολύ καιρό μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει. Αν ήξεραν τι καλός γάτος είναι θα τον έπαιρναν αμέσως! 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
12-05-11
23:01
Ειδες που ανησυχουσες;Παντως οντως ειναι ενας κουκλος..και ευπροσαρμοστος απο οτι καταλαβα.Μακαρι να βρεθει το καλυτερο σπιτακι..

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
24-05-11
18:57
Ειναι σχετη γλυκα!!! Καλη τυχη στον γατουλη!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
24-05-11
21:14
Χοντρούλακι μου καλη τύχη!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum