Χαρίζομαι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Tsoutsouba

Νεοφερμένο μέλος

Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Γειά σας, με λένε Misha και είμαι μια μικρή γατούλα!

Συγκεκριμένα είμαι 3 μηνών και χαίρω άκρας υγείας, μου το είπε και η γιατρός. :) Θέλω να βρώ ένα καινούργιο σπίτι με καλούς ανθρώπους για να ξεκινήσω και εγώ τη ζωή μου, γιατί σε αυτό που μένω τώρα με κυνηγάει εναθ γατοθληθ ο Yoshi, που είναι πολύ μεγάλος και με τρομάζει!! :redface: Είμαι πολύ γλυκούλα, έξυπνη, όμορφη και μετριόφρων και φυσικά ξέρω να χρησιμοποιώ και την άμμο μου.

Τωρα μένω στην περιοχή του Αγιου Δημητρίου και αν με θέλετε να στείλεται mail στην Λένα και να με ζητήσετε. (tsoutsouba@hotmail.com)
Σας παραθέτω και μερικές από τις φωτογραφίες μου για να με αγαπήσετε άμεσα! :P

IMG_1528.jpg

IMG_1468.jpg

IMG_1463.jpg

IMG_1534.jpg

IMG_1484-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup: κούκλαααα!
εύχομαι να βρεί σπιτάκι γρήγορα και ανθρώπους να την αγαπήσουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως είναι μια κούκλα! :)
Της εύχομαι να βρει το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον για να ζήσει ευτυχισμένα πολλά χρόνια! ;)

Καλέ είναι απίστευτα όμορφη η πανθηρούλα!!!
Ευχόμαστε και εμείς να βρει ένα καλό σπιτάκι και γρήγορα!

Σας ευχαριστώ! :D

Λένα σου έστειλα e-mail,επικοινώνησε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Κουκλι σκετο αλλα εγω που ψαχνω γατακι θα ηθελα να ειναι καπου στο 1,5 μηνα!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το γατούλι έχει βρεί σπιτάκι!!!

Σιγά μη δεν έβρισκε. Σκέτη Ναόμι Κάμπελ!!!

κριμας :( το ερωτευτηκα, θα το επαιρνα εγω... :inlove::inlove::redface::P

Καλή τύχη λοιπόν να έχει! ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back