Χαρίζονται, άσπρα, πορτοκαλί και γκρι γατάκια 50 ημερών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα CATfairy ολα καλα με την μικρη? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ενημερώσω γενικότερα το φόρουμ (γιατί με την Aggeliki τα είπαμε πριν με pm:P ) ότι το μωράκι είναι μια χαρά, πέρα από κουκλάκι είναι πολύ γουργουριστό και παιχνιδιάρικο. Ελπίζω να μ' αφήνει να κοιμάμαι τα βράδυα :whistle: Θα την πάω και στον γιατρό αύριο να την ελέγξει και να ρωτήσουμε για εμβόλια κλπ :)

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβρισκα τόσο γρήγορα άσπρο μωράκι και μάλιστα κοριτσάκι. Μοιάζει με την νεραϊδούλα μου σε μωρουδίστικη έκδοση :P Τελικά ισχύει που λένε ότι αυτά μας βρίσκουν και όχι εμείς εκείνα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρηκαν ολα τα γατακια σπιτι?

οχι ακομη,απο οτι ξερω εχουν μεινει ολα τα αλλα εκτος απο τα 2 ασπρα....

Μακαρι να βρουν γρηηηηηηηηγορα σπιτακι ζεστο και χουχουλιαστο!!!

:)Ενδυαφερομαι για το ξανθουλικο αν ειναι αγορακι, μοιαζει με την Νini μου. Αυτη ειναι τεσσαρων μηνων και εχει χρυσαφια ματακια. Αν ειμαι τυχαιρη και το παρω θα καθυστερισω λιγο τη στειρωση της Nini για να τα παω μαζι. Θα ειναι ενα υπεροχο ζευγαρι χωρις μωρα. :redface::cold::flowers::huglove: Περιμενω απαντηση σου ευχαριστω. :inlove::baby: :santa:

:santa::alljumpy:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μακαρι να βρουν ενα σπιτακι και αυτα τα γατακια!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back