Χαρίζονται ένα άσπρο γατάκι και η μαμά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η κοπέλα δεν είπε ότι θα την έχει μόνο στο μπαλκόνι για πάντα! Πες μου εσύ αν είναι καλύτερα να ζει στο δρόμο! Ενώ αν έχει ένα ζεστό σπιτάκι για τα βράδια στο μπαλκόνι της είναι πολύ καλύτερα από το να κοιμάται στο δρόμο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω στο νου μου μήπως και καταφέρω να την κάνω να θέλει να ζήσει μαζί μας αλλά μόνο έξω στο μπαλκόνι σε κάποιο σπιτάκι ειδικά για αυτή, γιατί έχω τρομερή αλλεργία με το τρίχωμα, δύσπνοιες, δερματικές σοβαρές παθήσεις κ.λ.π. δυστυχώς..:(. Είστε τόσο τυχεροί όσοι μπορείτε να χαρείτε τα ζωάκια!
:)

Η κοπέλα δεν είπε ότι θα την έχει μόνο στο μπαλκόνι για πάντα! Πες μου εσύ αν είναι καλύτερα να ζει στο δρόμο! Ενώ αν έχει ένα ζεστό σπιτάκι για τα βράδια στο μπαλκόνι της είναι πολύ καλύτερα από το να κοιμάται στο δρόμο!

Εγω..δεν μιλώ για την περίπτωση που λες εσύ.Σαφέστατα θα ήταν καλύτερα απο το δρόμο,αν απλώς τα βράδυα κοιμόταν στο μπαλκόνι.Όμως..που το είδες εσύ αυτό;;Δες τι γράφει παραπάνω.Η κοπέλα λεει οτο έχει πρόβλημα αλλεργίας πολύ σοβαρό...και ότι η γάτα θα ζει ΜΟΝΟ στο μπαλκόνι.Εγω μιλώ..για αυτην την περίπτωση.Μόνιμα η γάτα εκεί.:)
ΥΓ.Καταννοώ ότι η κοπέλα νοιάζεται για τη γατούλα και θέλει να τη βοηθήσει..αλλα για μένα δεν είναι λύση αυτή..δυστυχώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι το μπαλκόνι δεν θα είναι περιφραγμένο ώστε το γατάκι να μην μπορεί να φύγει.Θα έχει ένα ζεστό σπιτάκι να κοιμάται όποτε θέλει και κατά τα άλλα θα γυρνάει όπως και τώρα στην γειτονιά. Το οποίο φυσικά και είναι καλύτερο από το να είναι μόνο έξω και να κινδυνεύει. Αν δεν μπορεί να φύγει από το μπαλκόνι, όντως δεν το συζητάμε έχει τόσες ανάγκες το καημένο, δεν μπορεί να μένει μόνο εκεί.

Κάποιος απο την οικοδομή μας πριν πολλά χρόνια, πήρε μια γατούλα από κτηνίατρο σιάμ με αγκύρας. Η γυναίκα του έλειπε σε διακοπές μαζί με τα 3 μικρά παιδιά της. Όταν επέστρεψαν την πέταξαν στο δρόμο και αυτή επειδή φοβόταν και να πατήσει στο έδαφος, καθόταν νηστική και χωρις να κινείται πάνω στο φράχτη. Την τάισα τη χάιδεψα και μόλις άρχισε μία μέρα να βρέχει την πήρα μαζί μου για 3 χρόνια. Έτσι ανακάλυψα τη βαριά αλλεργία που έχω και επί 3 χρόνια έκανα ενέσεις και ορούς σε ανοσοπαθολόγο για να ανέβει η άμυνα του οργανισμού μου, να μην την αποχωριστώ...:(
Αλλά την αποχωρίστηκα..... Το διάστημα των 3 χρόνων είμασταν αχώριστες και φυσικά δεν έμενε έξω αλλά κοιμόταν και μαζί μου στο διπλανό μαξιλάρι. (άνοιγε τις πόρτες και έμπαινε σε όποιο δωμάτιο ήθελε) Δε θα την ξεχάσω ποτέ...δε θα την ξεπεράσω ποτέ...

Η σημερινή γατούλα έγινε καλά απ ότι φαίνεται. Αν την "έπαιρνα" επάνω (γιατί ούτε τα σκαλιά ανεβαίνει) ήμουν διατεθιμένη να της παραχωρήσω το ένα δωμάτιο αλλά όπως είπε και η φίλη πιο πάνω, το ζώο δεν μπορείς να το περιορίσεις. Ή θα ζει μαζί σου σε όλο το χώρο ή καλύτερα εκεί που εμαθε να ζει. Ακόμη δεν καταστάλαξα πιο είναι το καλύτερο. Επίσης ο ιδιοκτήτης της διπλοκατοικίας δεν τη θέλει ούτε στην αυλή. Ευχαριστώ πάντως για τις πολύτιμες συμβουλές και για την συμμετοχή στην συζήτηση. Με βοηθάτε πολύ στις αποφάσεις μου! :)
Παρεπιπτόντως, ταίζω 2 γατούλες που είναι και ζευγάρι

Πολύ συγκινητική η ιστορία σου πραγματικά.:(
Τι να σου πω;Τη γνώμη μου την είπα πιο πάνω.:/:Μπραβο σου πάντως που το πάλεψες τόσο πολύ με την προηγούμενη γάτα σου.:)

Σήμερα έζησα ξανά τον αποχωρισμό εκείνο. Και με τα γατάκια αυτά έχω δεθεί πολύ...Σε ευχαριστώ!

Κατά τη γνώμη μου είναι καλό να την ανεβάζεις έστω και λίγο τη γατούλα επάνω! Θα σας σεβαστεί περισσότερο έτσι ο σπιτονοικοκύρης! Επίσης , ίσως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσεις απευαισθητοποίηση! Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και εμβόλιο για την αλλεργία στις γάτες!!

Δεν υπάρχει κάποιος δικός σου που θα μπορούσε να την υιοθετήσει έτσι ώστε και εσύ να την βλέπεις όποτε θες και η γατούλα να έχει ένα μόνιμο σπιτάκι?

Κανείς. Είμαι από Θεσσαλονίκη και μένω Αθήνα. Τι εννοείς απευαισθητοποίηση? Και τι γνωρίζεις γι αυτό το εμβόλιο. Ευχαριστώ!
οκ, βρήκα αρκετές σελίδες με αναζήτηση. Να μία
https://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=394235

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back