Χαρίζονται γατάκια Σιάμ με κοντή ουρά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Artemis...!*

Νεοφερμένο μέλος

Η Artemis...!* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Χαρίζονται 3 ζωηρά Σιάμ γατάκια. Δύο αρσενικά και ένα θηλυκό. Είναι 1,5 μηνών και είναι απίστευτα παιχνιδιάρικα και πιστέψτε με, θα τα κρατούσα αν δεν είχα ήδη σπίτι και τους δύο γονείς. :P Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Θεσσαλονίκη ας επικοινωνήσει μαζί μου.
6980292539

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Αν θελεις, βαλε μερικες φωτογραφιες, βοηθουν παρα πολυ!

Καλη τυχη στα Σιαμακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαρίζονται 3 ζωηρά Σιάμ γατάκια. Δύο αρσενικά και ένα θηλυκό. Είναι 1,5 μηνών και είναι απίστευτα παιχνιδιάρικα και πιστέψτε με, θα τα κρατούσα αν δεν είχα ήδη σπίτι και τους δύο γονείς. :P Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Θεσσαλονίκη ας επικοινωνήσει μαζί μου.
6980292539

το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να κλεισεις τα μωρακια και να τα δωσεις οταν θα ειναι 2.5-3 μηνων αφου εχουν την μανουλα τους..ειναι κριμα να χωριστουν απο τοσο μικρα και να μην μαθουν πραγματα που θα τους μαθει η μαμα τους..

Μακαρι να μπορουσες να τ φερεις αθηνα θα ιθελα παρα πολυ ενα τετοιο γατακι....αν μορει καπωσ να το φερεις αθηα θα τ ηθελα παρα πολυ

Δυστυχως τα εδωσα ολα... Στην επομενη γεννα ομως θα σε εχω υπ'οψιν! :D

Εφόσον τα γατάκια δόθηκαν όλα, η αγγελία κλειδώνεται. :) Καλή ζωή να έχουν.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back