Χαρίζονται γατάκια στην Κόρινθο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η γατουλα αυτη τι ηλικια εχει ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα που ακομα περιμενουν....Ενα ενηλικο γατακι ειναι σαφως πολυ καλυτερο απο ενα μωρο!
1. δεν κανει ζημιες στο σπιτι
2. δεν θελει να του αφιερωσεις πολυ χρονο σε παιχνιδια
2. εκπαιδευεται καλυτερα (με την πειρα μου) λογω μεγαλυτερης εφυιας και κατανοησης
3. γνωριζει ηδη τι πρεπει να κανει και τι δεν επιτρεπεται
4. ειναι πιο ανεξαρτητο και μενει ανετα σπιτι αρκετες ωρες αν εχεις αφησει φαγητο και νερο

Και σου προσφερει την ιδια αγαπη με ενα μικρο! Εγω οποτε τυγχανει να φιλοξενω πολυ μικρα γατακια παιζουν τα νευρα μου γιατι κανουν το σπιτι μπαχαλο και δεν καταλαβαινουν αμα τα μαλωνεις. Επιση πολλα θελουν να παιζουν ολη την ωρα ακομη και με τα χερια και με τα ποδια σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατούλα στη φωτογραφία είναι περίπου 8 με 9 μηνών.. εε ακόμα γατάκι αλλά όχι πολύ μικρό, είναι ζωηρή και παιχνιδιάρα αλλά της αρέσει και να κάθεται να χαλαρώνει δίπλα σου ή πανω στα πόδια σου:bigarmhug

Ειναι πολυ γλυκουλα! Θα ηθελα πολυ να την παρω αλλα δεν με αφηνουν οι γονεις μου:( Θελω παρα πολυ ενα γατακι:( Αλλα εχω τα κουνελακια να μου χαριζουν την αγαπη τους:P

Απο οτι την περγραφεις η γατουλα ειναι για αγκαλιτσες ολη μερα!!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back