Χαρίζονται γατάκια στη Θεσσαλονίκη (και όχι μονο!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Μαρία-vet

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 75 μηνύματα.
Πριν αρκετό καιρο βρέθηκαν αυτα τα τρία γατάκια σε ενα κουτί στα σκουπίδια, το ενα ειχε ανοιξει τα ματια του και ακολουθησαν και τα υπόλοιπα. Απο τότε τα εχω στα σπιτι μου και τα φροντιζω, δε το πιστευω ποσο εχουν μεγαλώσει... :)
Είναι πολύ παιχνιδιάρικα και γουργουρίζουν συνεχώς! Τώρα είναι περίπου 2 μηνών και ετοιμάζονται για το πρώτο τους εμβόλιο!
Είναι φυσικά πλήρως αποπαρασιτωμένα, πηγαινουν κανονικά στην αμμο τους και τρώνε κονσερβα και κροκετουλα για γατάκια. Επίσης συνεχίζω να τους βάζω γάλα στο μπολάκι τους... Είναι όλα πολύ καλοι χαρακτήρες και προσφέρουν υπέροχο γατοθέαμα οταν παίζουν ολα μαζί! Έχει ερθει όμως η δύσκολη ώρα του αποχωρισμού. Εχω αρχίσει να ψάχνω μονιμα σπιτάκια που θα τους δόσουν την αγάπη που αξίζουν αφου δε μπορω δυστυχώς να τα κρατήσω όλα... Θα δοθούν μόνο για μέσα στο σπίτι και μόνο αν συμφωνείτε με την στείρωση (οταν φυσικά φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία). Θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη μεχρι το τέλος του μήνα. Παρακάτω εχω βάλει κάποιες φωτογραφίες τους, το ασπρο-γκρι είναι αρσενικό και τα άλλα θηλυκά... (μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου εδω, στο mail maria_12-1_@hotmail.com ή στο τηλέφωνο 6971698629)

Η παρακάτω φιλοζωική στη Λαρισα (από οπου κατάγομαι) μου εδωσε τα στοιχεία της για να μπορω να δημοσιεύω την αγγελια.
Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Αριθμός Πρωτοδικείου 497/2012

cat1.jpg
cat2.jpg

cat3.jpg
cat4.jpg

cat5.jpg
cat6.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την καλύτερη τύχη εύχομαι να έχουν. Ειναι κουκλάκια! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η καλικο ειναι ερωτας με την πρωτη ματια:inlove:.πιστευω πως αυτη θα δωθει πρωτη:redface::whistle::whistle::whistle:

Είναι όλα πολύ όμορφα! :)
Εύχομαι να βρουν την καλύτερη τύχη! :)

τι όμορφα που είναι;; μακάρι να βρουν την καλύτερη οικογένεια..

Δυστυχως ο χρονος με πιέζει, αφου στις αρχες του μήνα πρεπει να φυγω από το σπιτι :/:, αν γνορίζετε καποιον που θα ηθελε γατακι θα με βοηθουσατε πολυ... (το ασπρόμαυρο μαλλον έχει βρει σπιτι, τωρα ψαχνουμε για τα αλλα...) Εδω εχω ενα αλμπουμ με πολλες φωτογραφίες. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3792864989732.2167508.1520375345&type=3
σας ευχαριστω...

Το προώθησα σε δύο φίλες Σαλονικές. :)

Εγω και τα γατάκια μου ευχαριστουμε απο καρδιας! :)

Υπάρχει μήπως λινκ εκτός Facebook; Τα άτομα που θα το λάβουν δεν έχουν και δεν μπορούν να δουν το λινκ που έχεις δώσει.
:)

Εχω βαλει καποιες φωτο και στην αρχη, μπορω να σου στειλω με ενα mail οσες θέλεις. Αν υπαρχει καποις αλλος για τις φωτογραφίες πες μου και θα το κανω.

Η υοθεσια για το ασπρομαυρο μολις ακυροθηκε..... :(

Ει! εδω! εμεις!
ακομα ψαχνουμε σπιτι! βοηθηστε μας να το βρουμε!

αυριο θα ανεβάσω και μερικες καινουργιες φωτογραφίες!

Αγαπούλες μου μωρε,και ειναι απίστευτα κουκλάκια..:)

Τη δευτερα πρωί πρωί εχουμε και το πρώτο εμβολιο! Θα τα παω όλα μαζι γεμάτη υπεριφάνεια! :)
Ομορφαινουν καθε μερα!

Να σαι καλά που τα φροντίζεις τόσο πολύ.. εύχομαι σύντομα να βρουν τα καλύτερα σπίτια

:clapup:Καλά νεα! :clapup:

Τα δύο απο τα τρία γατάκια μου βρηκαν σπιτια! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατι επιτελους ενδιαφερθηκαν αξιόλογα ατομα!
Τώρα μου μένει να αποκαταστήσω την τριχρομη κουκλίτσα μου! Τη δευτερα που ειχα κανονισει εμβολιο θα τα δω μαλλον για τελευται φορα ολα μαζι....

Πολύ καλά νέα Μαρία μου!!!

Ολα τα γατακια μου βρήκαν σπιτια! Μπορει να αργησα αλλά βρήκα τα καλύτερα! Σα χθες ήταν που χωρουσαν ολα στη χουφτα μου... :(
Παρατήρησα πως τα παρασκευοσαββατοκύριακα αναιβαίνει η ζήτηση! όλη την εβδομαδα τίποτα κ σήμερα 3 τηλέφωνα για το ίδιο γατακι κ αυτο ειχε γίνει κ το προιγουμε σάββατο. Τους προώθησα σε αλλα γατάκια κ ελπίζω να πάει καλά...
Σας ευχαρηστώ όλους! :)

Καλή τύχη να έχουν τα μικρά στο νέο τους σπίτι και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back