Χαρίζονται γατάκια 1,5 μηνός, πανέμορφα, χαδιάρικα και έτοιμα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

alexianna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
Picture 001.jpg

Picture 033.jpg

Picture 023.jpgΒρέθηκαν μόλις 10 ημερών πεταμένα δίπλα σε έναν κάδο. Σαν σκουπίδια... Πάλεψαν όμως και τα κατάφεραν, γιατί είχαν θέληση, αγάπη για τη ζωή, για τον άνθρωπο. Ξέχασαν γρήγορα το κακό που αυτός τους έκανε. Μέσα στην καρδιά τους δεν φώλιασε η κακία, αλλά η ελπ...ίδα για τρυφερότητα και αφοσίωση. Υπάρχει κάποιος πραγματικός φιλόζωος να τους αλλάξει την τύχη και να τους χαρίσει αληθινή αγάπη για όλη τους τη ζωή; Τα γατάκια είναι υγιέστατα, μεγαλωμένα με τις πιο θρεπτικές τροφές, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με δικό τους βιβλιάριο υγείας. Επίσης, είναι μαθημένα στην ξηρή τροφή και στην άμμο. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6945191285.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Picture 001.jpg
    Picture 001.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 63
  • Picture 033.jpg
    Picture 033.jpg
    980,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Picture 023.jpg
    Picture 023.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 54
  • Picture 001.jpg
    Picture 001.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 63
  • Picture 033.jpg
    Picture 033.jpg
    980,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Picture 023.jpg
    Picture 023.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 54
Σε ποιες πολεις μπορουν να σταλθουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα προτιμούσα στην Αθήνα, αλλά αν υπάρχει σοβαρή πρόταση μπορούν και αλλού!

Τι ματια ειναι αυτα????:eek:Κουκλακια τα μικρουλια!!!!!!!!!!!

Εμένα δεν με θέλει κανείς;

Βρέθηκα μαζί με τα αδερφάκια μου μόλις 10 ημερών δίπλα σε έναν κάδο.Λες και ήμου...ν σκουπίδι... Όταν με βρήκαν, ήμουν μισοπεθαμένη, σαν να μην είχα τη δύναμη να κρατηθώ σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άλλωστε; Γνώρισα το πιο άσχημο πρόσωπο των ανθρώπων από νεογέννητο. Οι άνθρωποι που με έσωσαν με ονόμασαν Αδύναμη. Πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρω. Όταν, όμως, γνώρισα την αγάπη τους και την τρυφερότητα για πρώτη φορά στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι ίσως αξίζει αυτός ο κόσμος τελικά... Έγινα η πιο δυνατή, η πιο παιχνιδιάρα, η μεγαλύτερη εξερευνήτρια.
Τώρα, όμως, έχω μείνει μόνη... Τα αδερφάκια μου πήγαν στα σπίτια τους κι εγώ δεν έχω πια με ποιον να παίξω. Δεν αξίζω κι εγώ ένα καλό σπιτάκι, δεν αξίζω αγάπη από κάποιον αληθινό φιλόζωο;
Να ξέρετε ότι είμαι πιο όμορφη από όσο φαίνομαι στις φωτογραφίες, απλά η μαμά μου δυσκολεύεται να με βγάλει φωτογραφίες, γιατί όποτε βλέπω κάποιον που με αγαπάει, θέλω να τον χαϊδέψω, να τον αγκαλιάσω και να του δείξω όλα μου τα κόλπα. Αν πάλι είμαι κουρασμένη (πράγμα σπάνιο) αρκούμαι στο να γουργουράω με ευγνωμοσύνη στην αγκαλιά του.
Υπάρχει κάποιος και για μένα;
Τηλ: 6945191285

Συνημμένα

• Picture 036.jpg
    Picture 036.jpg
    939,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back