mcat
Νεοφερμένο μέλος
ακομα επειδη ειναι πολυ μικρα αν ενδιαφερεται καποιος να τα κρατησει για 1,5-2 μηνες ακομα με δικα μου εξοδα μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και να εμβολιαστουν ωστε να τα αφησω σε κηπο!
ειναι επειγον!οποιος εχει τη δυνατοτητα παρακαλω να επικοινωνησει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mcat
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
mcat
Νεοφερμένο μέλος
ειναι και τα 2 κουκλακια,, αλλα το κοριτσακι με εχει ξετρελανει!!
σε ποια περιοχη βρισκεσαι?? ενδιαφερομαι για το κοριτσακι...
σε επαιρνα και τηλεφωνο πριν... αν θεσ παρε με!!
Χουχου mcat χοροπηδαω απο τη χαρα μου (αν δε με απολυσουν σημερα δε θα το κανουν ποτε
)μεχρι την τεταρτη που θα την κρατησω στην αγκαλια μου θα εχω φαει ολα μου τα νυχια απο την αγωνια!!!
μακαρι να βρεθει κατι συντομα και για τον αδερφουλη της...ειναι και αυτος παιδαρος!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Λιγη υπομονη μεχρι να την παρω...!
Dunkelheit83
Νεοφερμένο μέλος
Εννοειται!! θα συστηθουμε και επισημως!!
Λιγη υπομονη μεχρι να την παρω...!
Άντε Φιορού, μακάρι να την πάρεις να την φέρνεις σπίτι να παίζουν με τα δικά μου. Πάντως και τα δύο είναι παρα πολύ ομορφα όντως
mcat
Νεοφερμένο μέλος

οποιος ενδιαφερεται και για τον μικρουλη ας μου πει!

mcat
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool