Χαρίζονται γατάκια 1,5 μηνών!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mcat

Νεοφερμένο μέλος

Η mcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
καλησπερα κ απο εμενα!μεσα ιουλιου βρηκα 4 γατακια 4ημερων στα σκουπιδια!!!εζησαν 2 τα μεγαλωσα κ τωρα επειδη μετακομιζω απο τ εξοχικο δεν μπορω να τα κρατησω κ τους ψαχνω σπιτι!ειναι περιπου 1,5 μηνων ενα θηλυκο και ενα αρσενικο!οποιος ενδιαφερεται και θελει περισσοτερες πληροφοριες να επικοινωνησει στο 6948352993!ειναι πολυ γλυκα και ομορφα!

ακομα επειδη ειναι πολυ μικρα αν ενδιαφερεται καποιος να τα κρατησει για 1,5-2 μηνες ακομα με δικα μου εξοδα μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και να εμβολιαστουν ωστε να τα αφησω σε κηπο!
ειναι επειγον!οποιος εχει τη δυνατοτητα παρακαλω να επικοινωνησει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεις να βαλεις φωτογραφια!!???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

P1000705.jpg

P1000701.jpg

το κοριτσακι ειναι γκρι ανοιχτο με μπλε ματακια και το αγορακι τιγρακος γκρι σκουρο!

Συνημμένα

• P1000705.jpg
    P1000705.jpg
    510,9 KB · Εμφανίσεις: 708
  • P1000701.jpg
    P1000701.jpg
    515 KB · Εμφανίσεις: 523
  • P1000705.jpg
    P1000705.jpg
    510,9 KB · Εμφανίσεις: 708
  • P1000701.jpg
    P1000701.jpg
    515 KB · Εμφανίσεις: 523
P1000698.jpg

P1000692.jpg

Συνημμένα

• P1000698.jpg
    P1000698.jpg
    491,3 KB · Εμφανίσεις: 62
  • P1000692.jpg
    P1000692.jpg
    526,3 KB · Εμφανίσεις: 68
  • P1000698.jpg
    P1000698.jpg
    491,3 KB · Εμφανίσεις: 62
  • P1000692.jpg
    P1000692.jpg
    526,3 KB · Εμφανίσεις: 68
καλησπερα mcat!
ειναι και τα 2 κουκλακια,, αλλα το κοριτσακι με εχει ξετρελανει!!
σε ποια περιοχη βρισκεσαι?? ενδιαφερομαι για το κοριτσακι...
σε επαιρνα και τηλεφωνο πριν... αν θεσ παρε με!!

Χουχου mcat χοροπηδαω απο τη χαρα μου (αν δε με απολυσουν σημερα δε θα το κανουν ποτε:P)
μεχρι την τεταρτη που θα την κρατησω στην αγκαλια μου θα εχω φαει ολα μου τα νυχια απο την αγωνια!!!

μακαρι να βρεθει κατι συντομα και για τον αδερφουλη της...ειναι και αυτος παιδαρος!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Tέτοια να βλέπω!! Όταν είναι κάτι σίγουρο..πείτε μας τα καλά νεα να χαρούμε και εμείς.:D

Ναι!! Άμα το πάρεις στην αγκαλίτσα σου άνοιξε θέμα δικό του!!:clapup::clapup:

Εννοειται!! θα συστηθουμε και επισημως!!

Λιγη υπομονη μεχρι να την παρω...!

Εννοειται!! θα συστηθουμε και επισημως!!

Λιγη υπομονη μεχρι να την παρω...!

Άντε Φιορού, μακάρι να την πάρεις να την φέρνεις σπίτι να παίζουν με τα δικά μου. Πάντως και τα δύο είναι παρα πολύ ομορφα όντως

χαιρομαι που σας αρεσουν τα κουκλακια μου!ειναι μια γλυκα!φιορη μου πηρα το μηνυμα σου!θα στην προσεχω μεχρι τοτε!!!:D
οποιος ενδιαφερεται και για τον μικρουλη ας μου πει!:)

λοιπον...τα γατακια μου υπηρξαν πολυ τυχερα και υιοθετηθηκαν!(με τη βοηθεια του mycat!!!)ελπιζω και τα υπολοιπα γατακια που ψαχνουν ενα σπιτι να το βρουν συντομα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back