Χαρίζονται γατάκια 2,5 - 3 μηνών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Πριν 1 μηνα περιπου μας εφερε μια αδεσποτη γατουλα τα μικρα. Βλεπετε την μανα στην 1η φωτογραφια, θα στειρωθει εντως μερων. Υπαρχουν 4 μωρα, 1 τιγκρε (brown tabby) θηληκο που δεν καταφερα να βγαζω σε φωτογραφια, ενα ασπρο με λιγο μαυρο στα αυτια, αρσενικο, 1 θηληκο μαυρακι και 1 που φαινεται λιγο, τιγκρε και ασπρο (ειναι το ξαπλωτο της ομαδικης φωτογραφιας). Ειναι 2 φορες επειγον η υιοθεσια, πρωτα επειδη ο διπλανος σκυλος σκοτωνει, μαζεψα πριν 2 εβδομαδες το πεμπτο μωρο. Το εχει κανει συνηθεια με τις γατες:kill:Ακριβως αυτο μου ερχεται να κανω. Το δευτερο λογο για γρηγορη υιοθεσια ειναι οτι μια αλλη γατα 4 τετραγωνα πιο περα εχει φερει τα μωρα, πιο μικρα 6 εβδομαδες το πολυ (και ολα ξανθα, θα βαλω αγγελια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P6020675.jpg
    P6020675.jpg
    176,7 KB · Εμφανίσεις: 242
  • P6010674.jpg
    P6010674.jpg
    131,1 KB · Εμφανίσεις: 96
  • P6040676.jpg
    P6040676.jpg
    136 KB · Εμφανίσεις: 68
Πριν 1 μηνα περιπου μας εφερε μια αδεσποτη γατουλα τα μικρα. Βλεπετε την μανα στην 1η φωτογραφια, θα στειρωθει εντως μερων. Υπαρχουν 4 μωρα, 1 τιγκρε (brown tabby) θηληκο που δεν καταφερα να βγαζω σε φωτογραφια, ενα ασπρο με λιγο μαυρο στα αυτια, αρσενικο, 1 θηληκο μαυρακι και 1 που φαινεται λιγο, τιγκρε και ασπρο (ειναι το ξαπλωτο της ομαδικης φωτογραφιας). Ειναι 2 φορες επειγον η υιοθεσια, πρωτα επειδη ο διπλανος σκυλος σκοτωνει, μαζεψα πριν 2 εβδομαδες το πεμπτο μωρο. Το εχει κανει συνηθεια με τις γατες:kill:Ακριβως αυτο μου ερχεται να κανω. Το δευτερο λογο για γρηγορη υιοθεσια ειναι οτι μια αλλη γατα 4 τετραγωνα πιο περα εχει φερει τα μωρα, πιο μικρα 6 εβδομαδες το πολυ (και ολα ξανθα, θα βαλω αγγελια)
Το τηλεφωνο επικοινωνιας ειναι 6936739880

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαριζονται γατακια 2,5 - 3 μηνων

Καλή τύχη στα μικρά είναι πολύ γλυκά. Μήπως έχετε το λινκ της άλλης αγγελίας; :)

Θα βαλω οσο πιο συντομα μπορω την αγγελια για το λογο οτι δεν καταφερα να βγαλω καλες φωτογραφιες απο τα ξανθουλικα, απλως μαοιαζουν πολυ με αυτα που λεμε golden shaded οταν μιλαμε για βρεταννικες.

Θα βαλω οσο πιο συντομα μπορω την αγγελια για το λογο οτι δεν καταφερα να βγαλω καλες φωτογραφιες απο τα ξανθουλικα, απλως μαοιαζουν πολυ με αυτα που λεμε golden shaded οταν μιλαμε για βρεταννικες.
Oριστε φρεσκες φωτογραφιες, ουτε ωρα εχει περασει. Μονο λοιπει το μαυρο μαργαριταρι.

Συνημμένα

• P6050678.jpg
    P6050678.jpg
    117,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • P6050680.jpg
    P6050680.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • P6050681.jpg
    P6050681.jpg
    114,3 KB · Εμφανίσεις: 44

Είναι φοβισμένα;

Δεν πιανονται ευκολα, η τιγκρε ειναι πιο αγκριμι αλλα ευχομαι να βρουν ατομα που ξερουν οτι τα γατακια ηρεμουν με το καταλληλο περιβαλλον

Μήπως είναι καλύτερα να αρχίζετε να τα εξοικιώνετε σιγά σιγά; Όταν ακούσουν κάτι τέτοιο οι υποψήφιοι γονείς ίσως προτιμήσουν κάποιο άλλο γατάκι που φιλοξενείται μέσα στο σπίτι , πηγαίνει στην άμμο , είναι αποπαρασιτωμένο - εμβολιασμένο και φιλικό. Σίγουρα πιστεύω ότι τα γατάκια ηρεμούν με το κατάλληλο περιβάλλον, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι υποψήφιοι γατογονείς θα έχουν την υπομονή και την όρεξη να τα ηρεμήσουν οι ίδιοι και όχι να τα βρουν ήρεμα και φιλικά.

Δεν εχω ευκαιρια να τα φιλοξενησω γιατι το ενα μερος του σπιτιου μου εχει ηδη γατες προς υιοθεσια και το αλλο τα δικα μου. Οσο για τον εμβολιασμο, μεχρι τωρα παντα τα γατια που εδωσα ηταν εμβολιασμενα,απαρασιτωμενα και ειναι πολλα τα γατια. Θα κανω μια παρατηρηση, γιατι καθε φορα που μαζευω φροντιζω και προωθω ενα γατι η σκυλι προς υιοθεσια να αναλαβω εγω τα εμβολια? Σε 2 μηνες εχω βαλει για στειρωση 2 σκυλια και μια γατα με εξοδα δικα μου και μια φιλοζωη γειτονησα, και αυτη την εβδομαδα, ετοιμαζω μια αλλη για στειρωση. Γιατι ο υποψηφιος να μη κανει μονος του το εμβολιο ειδηκα που ειναι και μικρη ηλικια, μη τα θελουμε παντα ολα ετοιμα.

Εντάξει , δεν τα έγραψα επιθετικά , απλά θα μπορούσατε να βρείτε πρώτα κάποιον να τα φιλοξενήσει προσωρινά και να συνηθίσουν λίγο σε σπίτι. Με συγχωρείτε , δεν ήξερα ότι έχετε κι άλλα που φιλοξενείτε , μπράβο σας πάντως:) , απλά έχω ακούσει για ανθρώπους (νομίζω και μέλη του mycat) που αναλαμβάνουν στειρώσεις , σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει. Εύχομαι τα καλύτερα για τα ψιψίνια , και ξανά συγχαρητήρια που αφιερώνετε χρόνο και χρήματα για τη φροντίδα τους :) Καλή τύχη

υπαρχει κανεις που ζει εδω πατρα και θελει 3-5 μικρά γατιά..?

τα εχω στην αυλη μου και δεν ξερω τι να τα κανω..

Δεν υπαρχει προβλημα κ εγω δεν ηθελα να φανω επιθετικη. Για την στειρωση τα παω γενικα στην Φιλοζωικη εταιρια (Κ1 εξοδος Αττικη Οδος) που με 4 μερες φιλοξενια 4 μερες (δλδ οσες μερες χρειαζονται για την ληψη φαρμακων) που εχει τιμες καλητερες και πολυ καλη δουλεια κανουν. Ενα αλλο λογο που δυστηχως δεν μπορω να κανω φιλοξενιες ειναι οτι για καθε γατι επιπλεον που φιλοξενω γινομαι μπιλιες με τον ανδρα μου και με εξαντλει αυτο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back